Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Jochie napisal/-a:to, da je zanimiv, verjamem, ker so obrezani relativna redkost na našem področju. o higieni ne bom več razpravljal, če se človek redno umiva, je tudi neobrezan tič higienski, kar se pa tiče vzdržljivosti pa je po mojem mnenju bolj pomembna koncentracija moškega ter ozkost nožnice ženske.
jaz se strinjam s temle... če ga ne umiva, ima lahko obrezanega ali neobrezanega, pa ne bo kul.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
A ni tko da ga obrežejo če ga v mladosti starši niso dovolj pogosto in temeljito umivali??Nekje sm čula no.. drač sm pa za neobrezane
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Devilish napisal/-a:A ni tko da ga obrežejo če ga v mladosti starši niso dovolj pogosto in temeljito umivali??Nekje sm čula no.. drač sm pa za neobrezane
mislm, da se to "neumivanje" (če do tega slučajn pride) iz otroških let lahko poprav s tem, da si potem, ko je že sposobn sam zase skrbet, lepo sam umije ... jao, kakšne ideje mate eni
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
beba24 napisal/-a:meni so bolj vsec obrezani tud, pa se bolj higiensko je.to naj bi blo bolj za muslimansko kulturo, ampak vedno vec drugih ljudi to pocne.no meni je boljse v glavnem
Če se tip ne umiva pogosto, je res bolj higiensko. V nasprotnem primeru pa nima nobene veze.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ma đizs, eni še kr ne nehajo s to higieno . Umivat se je treba, tko al pa drgač, in če se nekdo umiva, neobrezan al pa kosmat (blo u eni drugi temi) ni problematičn.
Js sm mela ene in druge pa noben ni meu problemou s higieno. Čudn, res.
Js sm mela ene in druge pa noben ni meu problemou s higieno. Čudn, res.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Meni je popolnoma vseeno a bi mel moj tip obrezanega la ne. No sej ga tko nima. In ja, tut jst mislim, da higiena nima popolnoma nič tle zraven. Če si pacek si pacek, tle kožica ne igra nobene vloge.
Pa glede vzdržljivosti , ma to itak vsi obrezani skos nabijajo, da so kao bolj vzdržljivi Dej dej no, a dober sex pomeni dolgi sex in nič druga? Hja, se bo pa treba mal bolj potrudit ne?
Svojega otroka pa nikoli ne bi dala obrezat, če to ne bi bilo nujno in bi pač ogrožalo njegovo zdravje. ker zdej sem velikokrat že vidla, da jih mamice kr same naročijo na operacijo. ne vem no, meni je to totalno bolano! Da bi otroka podvrgla neki nepotrebni operaciji samo zaradi nekih svojih kapric in zaradi možnosti, ker bi v prihodnjosti lahko imel kakršnekoli težave. O tem naj sodi pediater.
Pa glede vzdržljivosti , ma to itak vsi obrezani skos nabijajo, da so kao bolj vzdržljivi Dej dej no, a dober sex pomeni dolgi sex in nič druga? Hja, se bo pa treba mal bolj potrudit ne?
Svojega otroka pa nikoli ne bi dala obrezat, če to ne bi bilo nujno in bi pač ogrožalo njegovo zdravje. ker zdej sem velikokrat že vidla, da jih mamice kr same naročijo na operacijo. ne vem no, meni je to totalno bolano! Da bi otroka podvrgla neki nepotrebni operaciji samo zaradi nekih svojih kapric in zaradi možnosti, ker bi v prihodnjosti lahko imel kakršnekoli težave. O tem naj sodi pediater.
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
ja mily se strinjam na nek način s tabo. da bi otroka neki obrezovau je res stvar staršev in zdravnikov, ne pa ideja da je kao bl higieničn. en moj frend je meu neobrezanga celih 18 let. pol je pa zdravnik neki odkriu da ni kožca uredu in je pr 18ih letih biu obrezan. baje da je ful bolel-ne sam poseg ampak kasnej-ampak da mu je zdj bolš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov