Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
[quote="lei"]Viktor sam poseg ni bolec zarad lokalne anastezije. Boli pa okol 14 dni po posegu, baje ni prijetno (no shit,
Točno tako.
So mi dal ornk anestezijo, pol pa res ornk boli 15 dni, čutiš pa vsaj 3 mesece(tako je blo pr men)
Obrezan si lahko zaradi več razlogov, sam sem Slovenec in tudi še ene par jih poznam k so isto obrezani (debata, da ne bo pomote)
Sam je pa obrezan bit, res zakon.
Točno tako.
So mi dal ornk anestezijo, pol pa res ornk boli 15 dni, čutiš pa vsaj 3 mesece(tako je blo pr men)
Obrezan si lahko zaradi več razlogov, sam sem Slovenec in tudi še ene par jih poznam k so isto obrezani (debata, da ne bo pomote)
Sam je pa obrezan bit, res zakon.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Pr 17ih letih pa res veš, kk je bit z obrezanim in kk z neobrezanim ane?
Drugač pa ja, tk k je tor reku, boli. Tud mojga bivšga je bolel, ampak se je on sam odloču, da bo šu na operacijo, ker mu neki ni blo kul.
Tanchii, niso vsi obrezani celo življenje a veš.
Drugač pa ja, tk k je tor reku, boli. Tud mojga bivšga je bolel, ampak se je on sam odloču, da bo šu na operacijo, ker mu neki ni blo kul.
Tanchii, niso vsi obrezani celo življenje a veš.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
to, da je zanimiv, verjamem, ker so obrezani relativna redkost na našem področju. o higieni ne bom več razpravljal, če se človek redno umiva, je tudi neobrezan tič higienski, kar se pa tiče vzdržljivosti pa je po mojem mnenju bolj pomembna koncentracija moškega ter ozkost nožnice ženske.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
tor napisal/-a:
Obrezan si lahko zaradi več razlogov
Mene pa zanima tvoj razlog.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni pa ona koža ni všeč, ko se vleče v tri dni(ok, pretiravam )... tako da meni osebno so bolj všeč obrezani, čeprav načeloma mi je dokaj vseeno
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bla s tipom, ki je obrezan in ne. vsekakor mi je bolj všeč, če je obrezan. zakaj? lepše zgleda, oralno mi je bolj kul, res je bolj vzdržljiv. pa ni to tko redko.. al sm pa js mela tako "srečo"
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov