Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
am ok se mi dozdeva da je usaki bol ušeč tak kokr ga ma njen lubi... ja tut pr men je tko, se prav neobrezan. ne vem pač obrezani mi zgledajo nekako smešni, jih pač nisem navajena. res je da je bol higijensko če je obrezan ampak če zna moški lepo poskrbet za svojga prjatla mi nč narobe če ma usnjeno jakno na seb.
kar se pa tiče obrezovanja in južnakov bi pa samo to rekla, da južnjaki načeloma niso obrezani. obrezani so muslimani pa še to ne vsi ker se je baje ta tradicija zelo opustila. poleg muslimanov pa še drugi ampak za njih je to nekako najbolj značilno in še to zaradi vere in ne lokacije kjer prebivajo.
kar se pa tiče obrezovanja in južnakov bi pa samo to rekla, da južnjaki načeloma niso obrezani. obrezani so muslimani pa še to ne vsi ker se je baje ta tradicija zelo opustila. poleg muslimanov pa še drugi ampak za njih je to nekako najbolj značilno in še to zaradi vere in ne lokacije kjer prebivajo.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:Nina_P napisal/-a:
Tudi svojega sina bi dala obrezat, ker se mi pač to zdi bolj higiensko.
higienska je redna uporaba vode in mila....
se podpišem!
to je tko kt da bi rekl, da bi blo boljš da bi ženskam odrezal sramne ustnce,. zarad higijene bi blo boljš... ej če si vestn pa skrben in poznaš milo ter vodo, ni nobenih nečistoč.
nism še mela tipa z obrezanim, ampak so pa vsi skrbel za higijeno in ni blo nobenga problema,. tko da ..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj je neobrezan in me ne moti...tut za higieno dobr poskrbi, tko da se nimam kj prtožvat
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hm. Problem tle je k bi ti to svojmu otroku naredila, ko bo dojencek. Mogoce bo pa kasneje bil drugacnega mnenja, nazaj mu ne bodo je vec prisil. Po drugi strani bi pa lahko bil vesel da je blo to opravljeno v otrostvu, ker kasneje je poseg zelo bolec, kakor slisim. Jap, tezko vedt.Nina_P napisal/-a:Saj pač po mojem je to stvar okusa.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
moj ma neobrazanga mi se miz di ful zanimiv. sm slišala da če je obrezen je pač dougčas..k nimaš kej gor pa dol premikat..pa tut k je probu tko kožco dol povlečt pa me je pol tko en cajta sexu se mi je zdel da se ful tko na trdo preveč čut, tko že mau nadležno..pa reku je da se njemu ful mn čut, da mu tko sploh ni tok hudo..in nč čudnga dq se usi tisti k jih poznam in majo obrezane hvaljo d alohka dle zdržijo haha ja sej če jim pa ne sede tok k ni tok močnga filinga
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Viktor napisal/-a:zakaj že boleč?
stisni se za jajca in bolečino potroji
moj ma tazga kot ga je napravla mati narava, neobrezanga.In mi je tanajbolj všeč
Niti otroku tega nebi nardila, ker se mi ne zdi čist na mestu.Če ni treba ni treba, nevem čemu rezat.Vodo pa žajfo pa itak poznamo, tko da se nimamo česa bat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov