Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
krfjolca napisal/-a:metron napisal/-a: Sicer pa ne poznam enga slovenca (slovana), kar poznam folk k ma obrezane so ponavad bosanci
Ni nujno. Dostikrat obrežejo majhne otroke, dojenčke, če se kožica vname. Tako da mislim da je procent tudi pri Slovencih dovolj visok.
Moj recimo ma obrezanega prav zaradi takega vnetja od otroških let.
Ja al pa če se noče sama odtrgat do nevem kerga leta...
Tko nekak...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
metron napisal/-a:Kr neki, moj skoz lepo diši. Sicer pa ne poznam enga slovenca (slovana), kar poznam folk k ma obrezane so ponavad bosanci
Jaz nisem bosanec,pa imam obrezanega :box: :fight:
Hecam te no saj nisem jezen...
morda si zato bosanca mislil,ker so bosanci po večini muslimani in muslimanom obrežejo tiče...
Pol pa kalamare jejo,he,he...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
krfjolca napisal/-a:IUUUUUUU, Grous!!!
A to je name letelo?!
o.k. priznam mogoče malo neslana šala...
Saj jaz imam dosti kolegov bosancev...oziroma muslimanov,pa smo se dostikrat pohecali na ta račun...ni noben osebno vzel,he,he(jaz imam tudi obrezanega,pa ne bi vzel osebno,no :knuddel: )...pa upam,da tudi kdo med vami ni! Saj se je luštno kdaj tudi na svoj račun pohecati...
To je pač en vic...
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
ryu10kyu napisal/-a:morda si zato bosanca mislil,ker so bosanci po večini muslimani in muslimanom obrežejo tiče...
Pol pa kalamare jejo,he,he...
Aja? Muslimanom tudi? To pa še nisem slišala. Vem pa da obrezujejo žide
NE. Moj pa nima obrezanega... sicer pa...
olivia napisal/-a:naj ma obrezanega al pa neobrezanega, če ga ne zna dobr uporabljat mu nič ne pomaga pa naj ga ima takega ali drugačnega...
s čim vse se že obremenjujemo....
... se strinjam s tem
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
ryu10kyu napisal/-a:krfjolca napisal/-a:IUUUUUUU, Grous!!!
A to je name letelo?!
o.k. priznam mogoče malo neslana šala...
Saj jaz imam dosti kolegov bosancev...oziroma muslimanov,pa smo se dostikrat pohecali na ta račun...ni noben osebno vzel,he,he(jaz imam tudi obrezanega,pa ne bi vzel osebno,no :knuddel: )...pa upam,da tudi kdo med vami ni! Saj se je luštno kdaj tudi na svoj račun pohecati...
To je pač en vic...
Ja, letelo je na kalamare ...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja moj tip tudi ni bosanec al kako naj temu rečm. Pač je imel v mladosti neke težave in so mu ga obrezali.
Men je grozn če bova šla narazn in bo moj nasledn imel neobrezanega. Nevem no full mam občutek, da je kr tisto maslo tam zadaj kakor temu rečejo. Nevem no ni mi preveč apetitlih čeprav vem, da si ga čistijo.
Men je grozn če bova šla narazn in bo moj nasledn imel neobrezanega. Nevem no full mam občutek, da je kr tisto maslo tam zadaj kakor temu rečejo. Nevem no ni mi preveč apetitlih čeprav vem, da si ga čistijo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hely_3 napisal/-a:Ja moj tip tudi ni bosanec al kako naj temu rečm. Pač je imel v mladosti neke težave in so mu ga obrezali.
malo sireka da neos lacna
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
ryu10kyu napisal/-a:Jaz imam obrezanega!
Meni se zdi moj prijateljček čisto luškan...ne vem zakaj so ti nagravžni? No...pač...stvar okusa verjetno...
Zakaj moj fant ma kožco,ki pa mu ne gre ćisto čez
ima pa 18cm
TI
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No bom dala čez nekaj časa anketo gor. Kolk cm ma vaš lubek.
Ali pa če to naredi eden administrator, ker se trenutno ne morm.
Ali pa če to naredi eden administrator, ker se trenutno ne morm.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Metron kako pa ti veš kako diši oz. kakšen vonj ima. To se čuti, ko ga vzameš v usta. Ti je že uspelo? JOKE
Hely 3 ... če gresta narazn bo pa tvoje prvo vprašanje pri iskanju tipa, če ima obrezanega.
Moj pa drugače nima obrezanega in je prov fajn, je zelo uporaben in to zelo pogosto. Če je higiena na mestu, mislim da ni problema.
Hely 3 ... če gresta narazn bo pa tvoje prvo vprašanje pri iskanju tipa, če ima obrezanega.
Moj pa drugače nima obrezanega in je prov fajn, je zelo uporaben in to zelo pogosto. Če je higiena na mestu, mislim da ni problema.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Elizabetka napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Jaz imam obrezanega!
Meni se zdi moj prijateljček čisto luškan...ne vem zakaj so ti nagravžni? No...pač...stvar okusa verjetno...
Zakaj moj fant ma kožco,ki pa mu ne gre ćisto čez
ima pa 18cm
TI
A jaz?!Koliko imam dolzga?
Dolzga imam tok,da lahko vsako luknjo zakrpam(naj bo velika ali majhna...ozka ali široka)...in to je več kot dovolj!V cm se pa ne bom spuščal,dosedaj ga je bila še vsaka vesela!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov