Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Men se zdi da je čist vsejn kak je. Imam izkušnje z obojimi, pa ne čutm velike razlike. U bistvi se nikol nism kej posebej za to zanimala.
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
cat85 napisal/-a:Obrezan al neobrezan, sam da "dela" tak ko treba
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Prej sm bila navajena na obrezanega in mi je tud lepši na pogled...potem sem prišla na neobrezanega in mi e blo kr neki Zdej sem spoznala enega fanta, ki nama je full lepo skupi in ima neobrezanega in mije super...nevem zakaj mogoče ker mije nasplošno full všeč...no in ima neobrezanega ampk on full skrbi za higieno on vsakič ko pride iz wc-ja ga umije...je reku, da se bolje počuti...
To mi je všeč
To mi je všeč
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Villeneuve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2006
- Kraj: Škofja Loka
No jaz imam obrezanega že od majhnih nog...ne iz verskih, ampak zdravstvenih razlogov. Pač vsaka ki ga je prvič videla z "golo glavico" je mal bulila vanj....pol se ga pa je navadila. Kakšno je pa spravil v dobro voljo-smeh, ker pač ni pričakovala obrezanega. Pa je bil sex zaradi tega boljši
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
spellca napisal/-a:Obrezani so mi lepsi. Pa tud boljse je blow job na njih izvajat
mn je pa težje samo zdaj sem se obrezanga tolk navadla, da pri neobrezanem ne bi več vedla kako se stvarem streže
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov