Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 315 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Tolko ki hvaliste obrezane . . . Zdej bi tud jz probala enga.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
~NIA~ napisal/-a:princeskaa napisal/-a:mene pa nekaj zanima na to temo... za tiste punce, ki mate mal več izkušenj na tem področju... a to da je obrezan oz. neobrezan je sam videt al tudi čutit?
sej me je kr mal sram, da tega ne vem... ampak res nimam od kje vedet
čutiti ga kot samega ni razlike, pozna se pri tehniki in vzdržljivosti. ma men je bolš no
tehnika pa res ne more met tle nč veze...tko kot je horus reku lol
pač te zdejšnji bolš ane vzdržljivost je pa v glavi tko kot je sex v glavi čeprou sm tut jz en cajt govorila, da obrezanim kasnej pride ker jim ne sede tok ker niso več tok občutljivi na dražljaje lol
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ni nič večja vzdržljivost . Samo men se zdi da se ga čuti malo drugače.. Sicer ne vem, ker že doolgo nisem bila z neobrezanim (zaradi zdravstvenih razlogov ima obrezanga)
Samo, da bi pa zdej imela enga neobrezanga, bi mi bilo čudno in bi se mogla navadt. Tko kot naprimer, če si dizla navajen in greš na bencinarja. Razlika je, čeprav je stvar ista..
Samo, da bi pa zdej imela enga neobrezanga, bi mi bilo čudno in bi se mogla navadt. Tko kot naprimer, če si dizla navajen in greš na bencinarja. Razlika je, čeprav je stvar ista..
A goal without a plan is just a wish.
- brooke28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
- Kraj: MB
Zdravo punce.
Sem nova tukaj in ker je tema že gor,jaz pa imam eno bolj ali manj dilemo rabim kak pameten nasvet iz prve roke,mnenje.
No da skrajšam, sem s tipom,ki mi je povedal,da je obrezan.Mi je vse lepo razložil,da ko je bil še otrok je imel neko vnetje in so se morali starši odločit,da ga obrežejo.
Pač mal me daje panika, kak in kaj bo to s seksom.Da ne bom jaz pregroba,da ga lahko poškodujem,ne vem se verjetno je to sam moj strah. No fora pa da grema nasl teden na morje, in ker se nisma, boma tam sigurno.Skupaj sma 2 meseca.
MEne pa daje panika.
Ker tip mi je ful všeč,pa nočem izpast kot neka,kot da ne obvladam,pa vem bo itaq ona nesproščenost še prisotna z nekom,ki mi že mal več pomeni,če razumete.
Do sedaj so vsi moji fanti bli neobrezani zato nimam nekih izkušenj z brez.
sem brala,na netu je ful različnih mnenj,da so bolj občutljivi,da jim prej pride,da ne zdržijo tolk,da kao nimajo nadzora,pa ne vem še kaj.
No kar se pa tiče higiene,pa mi je to ful všeč.
Nasveti tistih,ki ste skupaj z obrezanimi, kak je?
Res me zanima?
Raje vprašam tukaj,da se znam pripravit.
Hvala za odg.
Lp
Sem nova tukaj in ker je tema že gor,jaz pa imam eno bolj ali manj dilemo rabim kak pameten nasvet iz prve roke,mnenje.
No da skrajšam, sem s tipom,ki mi je povedal,da je obrezan.Mi je vse lepo razložil,da ko je bil še otrok je imel neko vnetje in so se morali starši odločit,da ga obrežejo.
Pač mal me daje panika, kak in kaj bo to s seksom.Da ne bom jaz pregroba,da ga lahko poškodujem,ne vem se verjetno je to sam moj strah. No fora pa da grema nasl teden na morje, in ker se nisma, boma tam sigurno.Skupaj sma 2 meseca.
MEne pa daje panika.
Ker tip mi je ful všeč,pa nočem izpast kot neka,kot da ne obvladam,pa vem bo itaq ona nesproščenost še prisotna z nekom,ki mi že mal več pomeni,če razumete.
Do sedaj so vsi moji fanti bli neobrezani zato nimam nekih izkušenj z brez.
sem brala,na netu je ful različnih mnenj,da so bolj občutljivi,da jim prej pride,da ne zdržijo tolk,da kao nimajo nadzora,pa ne vem še kaj.
No kar se pa tiče higiene,pa mi je to ful všeč.
Nasveti tistih,ki ste skupaj z obrezanimi, kak je?
Res me zanima?
Raje vprašam tukaj,da se znam pripravit.
Hvala za odg.
Lp
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Oh joj no, res se je treba pripravljat. Če bi se vsi tako sekirali za vsak nov seks, noben niti seksal ne bi zaradi zaskrbljenosti.
Obrezana zadeva je zate kot za žensko še zmeraj ista, na drugačno tehniko prijema se pa navadiš v desetih sekundah. Nakladanje o občutljivosti, vzdržljivosti in ostalem pa boš lahko lastnoročno preverila, ker itak nismo vsi enaki in ne moreš poznat njegovih značilnosti že vnaprej. 100 ljudi - 100 različnih izkušenj.
Verjamem, da maš rahlo tremo pred prvič z novim tipom, ampak dvomim, da boš zase zadovoljiv odgovor našla na forumu.
Obrezana zadeva je zate kot za žensko še zmeraj ista, na drugačno tehniko prijema se pa navadiš v desetih sekundah. Nakladanje o občutljivosti, vzdržljivosti in ostalem pa boš lahko lastnoročno preverila, ker itak nismo vsi enaki in ne moreš poznat njegovih značilnosti že vnaprej. 100 ljudi - 100 različnih izkušenj.
Verjamem, da maš rahlo tremo pred prvič z novim tipom, ampak dvomim, da boš zase zadovoljiv odgovor našla na forumu.
Because I can.
Prvi neprebran prispevek • 315 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov