Njemu več pomeni družba kot družina?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 334
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 18. Avg. 2008 10:38

zaradi tega je pomembno, da se partnerja prej spoznata... in to dobro spoznata, da si popolnoma zaupata, sele nato otroci... ne bi mogla tega naredit otrokom oz. bi sama sebe potem krivila, ce bi se on tako obnasal... poznam pa obraten primer... kjer je zenska taksna in sta se nato locila... na najslabsem so pa otroci... kateri stars bi to svojim otrokom privoscil? ker hoces noces, to deluje na otroka pa ne glede na to, koliko je star... ne razumem pa, kako se lahko clovek, ko ze ima otroka, tako nezrelo obnasa... :?
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 571
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 18. Avg. 2008 20:49

O groza, lahko ga je sram,da je tako prezobrazen do vseh treh! Take moške nekam poslat ej pa nč druzga!
Mogoče sta se pa prehitro odločila za zakon in otroke? Ali pa se ne poznata dobro? Mogoče je bil pred zakonom čisto drug človek?
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 553
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 19. Avg. 2008 11:04

tudi sama sem mnenja, da moreš parterja prej zelo dobro spoznati,preden se lotiš zakona in predvsem družine. ker nekaj je,ko sta v zvezi brez vseh obveznosti pa hodita vsak za sebe na morje,drugo pa je ko pride do otrok. se popolnoma strinjam s puncami,ki pravijo da si je dekle v določenem odstotku sama kriva. ja si je, ker če žal že pred samim zakonom in otroki ni bila sposobna ugotoviti da je bol taki jebi veter in neodgovoren,potem si je sama skuhala juho. žal je tako. zdaj samo njega obsojati ni primerno,ker očitno je on od vedno tako živel in tako razmišljal, in se mu zdi to samoumevno. zdaj pa da ne končata zaradi otrok...neprimerno. v končni fazi otroko nimata nič od očeta,in ta punca nič od moža. tako da bi bilo mogoče bolje,če bi začela razmišljati o tem da ga zapustila, pa bi oče imel pač dogovorjene obiske otrok. ker je res mučno vztrajati v zvezi,ker vsi trpijo in nimajo nič od življenja. verjamem da se bo te ideja punci zdela neprimerna,samo kaj naj? naj se pogovori z njim? verjtno se je že, pa očitno nič ne zaleže. tipson pa tudi ve kaj ima,in to tudi lepo izkorišča. in to bo počel,dokler ne punca prekinila vsega oz. vdarila po mizi. in sedaj je že skrajni čas.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 874
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 19. Avg. 2008 12:08

Težko je obsojati, ker si z nekom lahko 10 let skupaj non stop pa ga ne spoznaš, oz. človek se lahko tudi spremeni. Jasno, da sam od sebe ti ga ne boš. Z nekom si pa lahko eno leto, zelo malo skupaj, a ga dobro spoznaš. Ljudje so različno vase zaprti, različno se zarkrijejo.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1614
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 19. Avg. 2008 12:09

Mislim da je jasno kot beli dan, da on pač še ni pripravljen na družino ... In tud če mu ona zateži glede tega, se bo sicer mogoč kej poboljšal, ampak srečn pa zihr ne bo. Ona pa seveda tud ne ... ne vem, jeb**** situacija. Ampak ne vem zakaj sta se sploh odločla za otroke, sej on je verjetn vedu sam pri seb, da tega še noče - al pa če je to šele kasnej spoznal. :nixweiss:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 871
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 19. Avg. 2008 13:53

orhideja1 napisal/-a:Težko je obsojati, ker si z nekom lahko 10 let skupaj non stop pa ga ne spoznaš, oz. človek se lahko tudi spremeni.

Človek se ne spremeni čez noč. :wink: Zato je pomembno, da spremljaš njegove spremembe in se o tem pogovarjaš in analizira. Če vidiš, da ni družinski tip človeka, potem si najdeš drugega, ki bo primeren za to.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 272
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 19. Avg. 2008 17:42

ja določene stvari bodo kr držale. Krivit sam enga nima smisla, iskat krivca pa tudi ne. saj rešujemo, oz. poskušamo rešit problem ali vsaj nekako razumeti, to stvar sprejejti....

Da je nezrel za otroke, je meni bilo jasno kot beli dan že kmalu, ampak izbrala je ona. Tudi prej je bil tip, ki so mu prijatelji number 1, itak pa on dela vse stvari, ampak res vse stvari na ein zwei drei, tako poroka, kot vse ostalo....pa tud materialističn človk je ful, sam da lahk kje kaj dobi, pa še na pikniku kamor te povabi in se dela jakega, ti potem zakasira, češ bomo dal skup...ja bomo, sam pol se ne hvalt kolk piknikov prirejaš in vabiš ludi...ki potem plačamo vstopnco...tekom let ga spoznavam in taki ljudje meni niso po okusu. V drugžbi je popolnoma drug človek, družina in člani so na drugem mestu zanj...ah kaj čmo, zdaj sem še jaz malo ven dala jezo.... :roll:

Bo že, kaj čem drugega rečt
Always look on the bright side of your life.
kitty_porn
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 186
Na forumu od: 7. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty_porn » 19. Avg. 2008 23:52

kr.ena napisal/-a:To je spet stokrat slišana zgodba. In ko poslušam prijateljice, ki jamrajo, sem prišla do sklepa. One želijo jamrat. Laska jim, da je njihov tip odvisen od njih, da skrbijo zanj. Potem sicer jamrajo, da je vse na njih, hkrati pa jim ustreza, ker se jim to zdi zagotovilo, da jih ne bo pustil. Ker je odvisen od njih.


:zustimm: izjava tedna..temu bi rekla sindrom >Cankarjeva mati>

in najbolj svinjsko mi je ko rečejo, da ostanejo v zvezi zaradi otrok..ma dej, nimajo jajc da spokajo stran, potem pa na otroke občutek krivde zvračajo..
same same but different
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Avg. 2008 23:56

Marcela123 napisal/-a:Bo že, kaj čem drugega rečt


Ma bo kur**. Tvoja prijateljica je (predvidevam) stara okrog 30 let. A misli nadaljnega pol stoletja prenašat človeka, ki ji življenje samo otežuje in ji ni partner v nobenem pomenu besede?
Če že ni mogla trezno razmišljat prej, bi bilo dobro vsaj zdaj. Otroci niso nič na boljšem, če živijo z nezadovoljno mamo in nesrečnim očetom.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov