Njegova sestra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Moj ma sestro 7 let mlajšo od mene in tamala non stop ponavlja za mano. Poleg tega poklice svojga brata včasih tko k ga drugač samo js kličem. Sej ne vem, če bi ga js "lubi" klicala, a bi ga ona tut?! + smrkla je začela podjebavat. Mrš, sploh je ne morm več vidt.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je pa negova sestra zakon. isto stara kot jaz, hodi na isto šolo, študirat greva v isti kraj. ko sem tam, se čisto super razumeva, imava dosti skupnih tem za pogovor, včasih gremo tudi skupaj ven. nikoli nisem čutila, da bi bila med nama tekmovalnost. obstajajo stvari, v katerih je boljša ona in stvari v katerih sem jaz. zaradi tega se nihče ne obremenjuje.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
moj fant sicer nima sestre,se pa z bratovo punco čist dobr razumem. drgač recimo,da ni tip ženske,ki bi si jo izbrala za prijateljico,ampak nimam čisto nič proti njej in se normalno pogovarjava in ni nobene tekmovalnosti med nama
- amalija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Ja, bi skor rekla, da ja ....
Ampak predvsem v stvareh, ki jih ima - če imam jaz kaj novega, mora obvezno tudi ona imeti to... Ko sem jaz kupila nove smuči, jih je morala še ona, ko sem jaz kupila avto, ga je še ona...
Mogoče je sicer vse slučaj, ampak
Ampak predvsem v stvareh, ki jih ima - če imam jaz kaj novega, mora obvezno tudi ona imeti to... Ko sem jaz kupila nove smuči, jih je morala še ona, ko sem jaz kupila avto, ga je še ona...
Mogoče je sicer vse slučaj, ampak
-
nincy87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Midve se pa kr fajn zastopva, nisva lih najbolše prjatlce ampak greva tud v kakšen šoping skupi pa tko... nazačetku najine zveze sm mela občutk, da me nemara, ubistvu, da me še ni sprejela čist. Sam pol je vidla, da sm taprava za njenga bratca
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov