Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
jullia_ napisal/-a:Jst pa mostov ne požigam. Si že vnaprej izberem normalne fante, ne pa psihotikov, ki ne bi razumeli, kdaj se odneha.
ja, ma na zečetku se lahko usak fant dela da je normanl in šele pooole pokaže svoj pravi obraz
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kdo je zdaj pesimističen?
Sam enkrat sem užival požgat most za sabo in takrat sem bil prevaran. Če pa to ni razlog za požgat most, pol pa ne vem kaj bi bil. Sem zarad tega, kako že, psihotik? Naknadno pa pridejo tista "neplanirana" požiganja, ko se preprosto naveličam in ne vem kaj si želim. Pred tem pa ... hja, kako že, nekje rabiš odrast.
Ne preveč predalčkat fante, taki smo kakršne ste nas izvrgle, samo lupine bivše podobe, ki je nekoč z dvignjeno glavo korakala med ljudmi.
Če pa jest nism drama king, pol ni noben
Sam enkrat sem užival požgat most za sabo in takrat sem bil prevaran. Če pa to ni razlog za požgat most, pol pa ne vem kaj bi bil. Sem zarad tega, kako že, psihotik? Naknadno pa pridejo tista "neplanirana" požiganja, ko se preprosto naveličam in ne vem kaj si želim. Pred tem pa ... hja, kako že, nekje rabiš odrast.
Ne preveč predalčkat fante, taki smo kakršne ste nas izvrgle, samo lupine bivše podobe, ki je nekoč z dvignjeno glavo korakala med ljudmi.
Če pa jest nism drama king, pol ni noben
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
jullia_ napisal/-a:Ojej, sploh ne morem verjet, da se kakšna ženska tako nizko spusti. Očitno imate res fenomenalne tipe, da se splača tako poniževat zaradi njih. Tako glejte na to, to je res egoboost za vas
Pomojem niso tko fenomenaln, ampak so une psihopatke
Live your life like you want
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Hm ja no, nočm panike zganjat, ampak bivša mojga bivšga mu je skoz gnjavila, pa jo je isto ignoriru, men tarnu glede nje... No, pol sva šla pa midva narazn sta pa začela spet hodit po 10 dneh.
Zdej bolš vem in mojmu bodočemu fantu bom lepo povedala za moje slabe izkušnje in da nočem nobenih smsov bivše, čeprov nezaželjenih, v njegovem telefonu =)
Zdej bolš vem in mojmu bodočemu fantu bom lepo povedala za moje slabe izkušnje in da nočem nobenih smsov bivše, čeprov nezaželjenih, v njegovem telefonu =)
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
sončk napisal/-a:Hm ja no, nočm panike zganjat, ampak bivša mojga bivšga mu je skoz gnjavila, pa jo je isto ignoriru, men tarnu glede nje... No, pol sva šla pa midva narazn sta pa začela spet hodit po 10 dneh.
Tole je pa pomoje slaba ideja. Vem, da jaz ne bi hotela imeti nič s fantom, ki bi mi že vnaprej prepovedal stike z znanci in prijatelji. Pa saj ta tvoj bodoči fant ni kriv za to kar se ti je zgodilo v preteklosti. In če ima z bivšimi puncami še vedno prijateljske stike, boš izpadla samo ukazovalno in tečno ter morda dosegla, da ti bo fant začel skrivati določene zadeve. In glede na to kaj vse sem že prebrala na tem forumu se res ne čudim, da fantje skrivajo oz. vam zamolčijo popolnoma nepomembne reči (kot npr. pogovor z bivšo), če težite za brezvezne stvari, namesto, da bi uživale v zvezi.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jah v mojem primeru usen očitno ni bla tko brezvezna reč... mogoče je clo botrovala koncu zveze? Itak da če bi bla bivša njegova prijateljica, mu ne bi prepovedala stikov. Če bi bla pa nič drugega kot neka vsiljivka ki mu konstantno mori, bi pa posredovala.
-
_2good4u_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2008
Joj ve sploh ne vete kako srečo imate. Moj bivši ima psihopatsko bivšo. Pustila ga je pa seveda ona, in zdej vse narobe ker hodi z mano in ga kliče in terorozira in mu gorzi, da ga bo nekdo pretepel in potem kliče mene na domač telefon in mi grozi in piše mail-e, kliče k starim domu od mojga in jim mori, kliče mojo cimro in ji mori itd. Tak da lepo prosim...obstajajo hujši primeri
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mojmu tut pogosto piše njegova bivša smse. Glih eno urco nazaj ko sva še spala je pršu zadnji. Js ne vem zakaj, ampak mene to tko razpizdi, da je kr hudo. Vrjetn zato k sm že enkrat prebrala vsebino, pa ni blo glih prijetno... Tko, vedno rabm neki časa da sm sama pa da se skuliram. Ker mi res ne paše tole njegovo dopisovanje z bivšo. Grrr
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Jooj zaradi teh bivših pa je moj lajf ternutno taki kot je. Nikoli se ne ponižajte pred bivšimi in se ne spuščajte vanje(razen če se počutite napadene )
Ko veste da boste jo srečale, se zrihtajte res super, nasmešek na usta in glavo gor.Tooo pa boli......Ko vidi da te boli k.... če jo srečaš kje....ko vidiš da bi te najrajši prestrelila z očmi, ker si tako dobre volje, kljub temu, da sta se skregala zaradi nje.Ugotovla sem da jo to najbolj prizadene Ko vidiš da te pogleda od glave do pet in nato zavije z očmi, veš da si jo premagala Vsaj tisti dan
Ko veste da boste jo srečale, se zrihtajte res super, nasmešek na usta in glavo gor.Tooo pa boli......Ko vidi da te boli k.... če jo srečaš kje....ko vidiš da bi te najrajši prestrelila z očmi, ker si tako dobre volje, kljub temu, da sta se skregala zaradi nje.Ugotovla sem da jo to najbolj prizadene Ko vidiš da te pogleda od glave do pet in nato zavije z očmi, veš da si jo premagala Vsaj tisti dan
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja ne vem no, meni tudi ne bi bilo všeč, če bi se moj dopisoval ali ful dobival s svojimi bivšimi. Ok, če se kdaj srečaš in tko, ampak tako prav načrtno... Ker js tud nimam namena se dobivat s svojimi bivšimi. Ker pač, z njimi sem zaključila in basta.
Je pa res, da imajo ljudje različne veze. Npr. če sta dva bila ful prijatelja in sta se potem enkrat nekaj zapletla je drugače, ker veš, da je del njegovega življenja. Bi probala ne komplicirat.
Je pa res, da imajo ljudje različne veze. Npr. če sta dva bila ful prijatelja in sta se potem enkrat nekaj zapletla je drugače, ker veš, da je del njegovega življenja. Bi probala ne komplicirat.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz pravim, da z bivšimi nimaš kaj za delat, nimaš si kaj pisat z njimi, ker so šle in fertik, ampak vem, da če slučajno prideva kdaj z mojim narazen, bova še zelo dobra prijatelja in se bova dobivala .. Tako da nevem, po eni strani razmišljam pač, da bivši niso za skupaj, po drugi pa vem, da midva z mojim ne bi mogla it narazen in ne ohranjat stikov
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov