Njegova bivša

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 25. Jun. 2008 21:38

No in ko mu js rečem, da me to zelooo moti, mi on reče: lubica, veš da te mam ful rad in da do nje res ne čutm nč. Zakaj bi lagal tebi in obenem še sebi? Sj se sam pogovarjava. Mi ne zaupaš?

No, in tko pol js ostanem brez besed... Pravi da njega ne bi motilo če bi si js tko dopisovala s svojim bivšim.
Ma tale moj fant je res čist ˝poseben˝.
:roll:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 25. Jun. 2008 22:15

Georgia napisal/-a:No in ko mu js rečem, da me to zelooo moti, mi on reče: lubica, veš da te mam ful rad in da do nje res ne čutm nč. Zakaj bi lagal tebi in obenem še sebi? Sj se sam pogovarjava. Mi ne zaupaš?

Najprej in na začetku ... s čim bi pa on lagal sebi? On s tem laže le tebi ... sebi zagotovo ne - tule je že nekje v daljavi zaznati, da morda ni tako "nedolžno" kakor pravi ... In ne ostat brez besed ... spomni se tistih najbolj "sočnih" besed iz njegovih mailov, pogovorov ... in potem mu lahko odvrneš nekaj v smislu: "Ne, glede na to, da ji govoriš to-in-to-in-to, ne vem če ti lahko še zaupam. Zaupala sem ti, ampak tole gre malenkost predaleč. Me nimaš toliko rad, da bi mi to tudi pokazal?" In potem bo brez besed ostal on :twisted:

Georgia napisal/-a:Pravi da njega ne bi motilo če bi si js tko dopisovala s svojim bivšim. :roll:

Hehe, seveda to reče sedaj, ko se on pogovarja z bivšo. Ko on ne bo imel kakšne take za pogovor in boš kakšnega podobnega našla ti, bo tudi on vihal nos ... Morda mu pa lahko daš sedaj en teden mir in mu rečeš: "Ljubi, zaupam ti." Potem se mu ne javiš na vsak klic, ko pa se javiš pa "na hitro" opraviš z njim z besedami v smislu: Glih nimam časa ... se tle glih neki menimo/sem na kavi/se glih s kolegom pogovarjam ... In potem vse več omenjaš tega kolega. Čez čas ga bo ta kolega še kako hudo zanimal :twisted:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 25. Jun. 2008 22:28

:D hmm... Ne bi blo slabo. Jutr bom nardila plan!! :twisted: Nekako bo že dojel, bo mogu!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 25. Jun. 2008 22:34

Samo ne ful preveč planirat, da ti ne bo potem plan strmoglavil :wink: Bodi raje spontana, ampak drži se nekaterih moških načel ... :D
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 25. Jun. 2008 22:37

Moških načel? ...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 25. Jun. 2008 22:49

Joj, sem se grdo izrazil - morda bolje: objektivnih dejstev o moških v razmerju do ženske ...

Ampak kakorkoli ... kaj takšnega na tem forumu še nisem zasledil ... :wink: :D
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 26. Jun. 2008 9:49

recimo to načelo, da moški poskuša, kako daleč lahko gre, ne da bi prišel v težave? :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 26. Jun. 2008 10:47

xxwoman napisal/-a:moški poskuša, kako daleč lahko gre, ne da bi prišel v težave? :D

Tudi, ja :zustimm: In če tip ugotovi, da lahko gre precej daleč, ne da prej zaide v (resne) težave ... khm ... only sky is the limit :D
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 26. Jun. 2008 12:25

No potem ga bo pa treba mal "omejit". :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 26. Jun. 2008 13:36

Jup .. kar nakaži mu meje ... :D
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 26. Jun. 2008 15:47

Ojej :? meni se ne zdi najbolje, če ima nek bivši par tako tesne stike...Saj v določenih primerih se obnese take vrste prijateljstvo...ampak to se mi zdi že rahlo preveč....
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 26. Jun. 2008 15:55

:/ ah joooj! Sm upala, da boste rekl, da mal pretiravam...
Res se mi ne da zdj še s tem ubadat (glede na to, da mam še dva izpita za narest). Nč, dans ga pokličem k seb, da se končno pomenva in nardiva konc temu. Al js al pa ona, briga me! Pa bo vse jasno v trenutku.
adraa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008
Kraj: Krško

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 04. Jul. 2008 21:27

pozdravček vsem,me pa res dolgo ni blo tukaj.sem prebrala vaša mnenja..js sm rešla svoje težave,se tud zahvaljujem gospodični,ki je napisala,da nimam niti kančka soli v glavi-upam,da se njej kaj takega ne zgodi,ker dokler nečesa ne doživiš na svoji koži,se ne zavedaš kako nizko se lahko spustiš..
bodite še naprej v cvetju,lp
adraa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008
Kraj: Krško

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 04. Jul. 2008 21:36

aja,Georgia.ja,tko kot si napisala,tale tvoj fant je res poseben.me prav zanima,če njega ne bi nič motlo,če bi si ti dopisovala s svojim bišvim-vsakega,ki ima rad,ki ljubi in čuti,motijo bivši partnerji.težko je to razumet,res,dokler sam ne občutiš.kot sm sama napisala še čisto na začetku,da sm tud js še vedno v stikih z bivšim-sva na prijateljski način končala,prav tako zaradi razdalje..pa,to je preteklost,ne živim več za takrat,pač pa za ta trenutek,on je srečen z drugo,meni je prav tako lepo in tako je prav-če se vidiva nisva neznanca.upam,da bo tudi tvoj dragi prenehal s temi prepogostimi stiki s svojo bivšo in svoj čas raje posvetil tebi,prav tako,težave reševal s tabo.je zlo moteče in predvsem boleče,vrjamem..drži se,beyba!
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Jul. 2008 19:02

Hm . . . Ne vem. Kaj si ga uprašala zakaj ti ni povedu, da ji je pisu? Recimo v smislu, da bi tebi povedu, če bi se zgodilo kej tazga kot se je in da si ti ne bi pol kej mislila ?
Najboljše bo, da sama pr sebi ugotoviš, če mu še vedno zaupaš zadosti, da nadaljujesta zvezo.
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov