Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Urshay - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2007
anoyel napisal/-a:Od fanta bivša, s katero sta bila skupaj 4 leta je prespala v njegovi sobi poleg njega. Šla je že sama tja, ampak on je imel možnost iti spat v katero drugo sobo, ampak ni. Ostal je v sobi z svojo bivšo punco in z njo preživel noč. Niti ni važno kaj sta počela. Bistvo je, da ni zapustil sobe, ampak tam ostal. In kot zagovor pove v smislu 'kaj pa je to takega, saj sem z njo spal 4 leta'. Halo??!! Spal ja, ko je bila še njegova punca. Sedaj pa to ni več! In nima kaj preživet noč z njo. Kolikor se poznam dvomim, da bi lahko to 'spregledala'... konec zveze bi se hitro približal z ovinka, če ne bi popustil ultimatu v smislu 'ali jaz ali ona'! In slednjega ti močno priporočam.
se podpišem
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
no ja, jez tudi mirne duše z bivšim delim taveliko posteljo. Je bila že parkrat situacija, da sem prišla na fešto v njegov kraj in prespala pri njemu.
Sicer je res da njegova punca tega ne ve (ker si nista tako blizu), ampak je pa vedel moj fant in ni bilo problema.
Te stvari so ful stvar posameznika, pa posameznih odnosov med ljudmi. Ni to nekaj kar bi bilo nujno takoj za obsojat.
Je pa res da ti fant nebi smel rečt v smislu 'sej sva štiri leta spala skupi', ker itak da ni isto kot je blo takrat ko sta bla par.
Sicer je res da njegova punca tega ne ve (ker si nista tako blizu), ampak je pa vedel moj fant in ni bilo problema.
Te stvari so ful stvar posameznika, pa posameznih odnosov med ljudmi. Ni to nekaj kar bi bilo nujno takoj za obsojat.
Je pa res da ti fant nebi smel rečt v smislu 'sej sva štiri leta spala skupi', ker itak da ni isto kot je blo takrat ko sta bla par.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ok, najbl bedn izgovor. Sej sta tut 4 leta sexala skupi-a bo to izgovor ko jo bo podru? Sicer se ne strinjam s tem, da si bila z njim ko je bil še s to punco, ker si niti ne predstavlam kakšno jezo goji do tebe ta ženska. Ampak, tut ženski ego je velik in mogoče ona načrtuje še kaj, ne samo spanje v isti postelji.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
men se zdi sploh največja naivnost verjet da sta spala v isti postli pa nič ni bilo. ja seveda, ker je fant tak angelček in ne vara deklet ane. svoji bivši je verjetno tudi vedno povedal k sta vidva seksala. zbudi se punca in odpri oči
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ja samo tanika* ima prav... to res skoraj nemogoče da nista počela nič drugega kot smao spala...
samo lahko pa da res nista nič počela pa ne zato ekr ne bi htela, ampak zato ker ju je pijača zmatrala...
samo lahko pa da res nista nič počela pa ne zato ekr ne bi htela, ampak zato ker ju je pijača zmatrala...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ni važn kaj sta počela...to je punca s katero je bil in jo je že enkrat imel zelo rad.okej to da jo je prevaral je pač drugo...očitno mu je postalo dolgčas al pa so ga premamili tvoji čari...nima veze.in tut ne obsojam te d jo je varov s tabo ker pač je to odločitev posameznika kaj bo počel v zvezi.je pa tko da če je mel njo enkrat rad jo bo lah tut še mel.jz ne bi dovolila da bi se mu ona prbližvala pa d bi z njo spal.men bi se zmešalo.ona je bivša in nj se ji ne prbližuje ker to d se ti ona hoče maščevat je skor sto procentno...lepo mu povej da te skrbi, da nisi mirna, da se počutš neudobno v zvezi in d ga maš rada...pa da naj se odloči al bo še naprej ona na programu pa ti greš al pa obratno.v ljubezni ni prostora za tri.pa ne glede na to al sta tisto noč kej počela al ne.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Da bi se meni to zgodilo, bi ga pojedla od jeze!
Na začetku bi bila vesela, ker mi je povedal samo od sebe. Ampak ko bi slišala celo zgodbo, kar bi mi meu za povedat, bi pa zagotovo znorela. Za moje pojme, bi biu lahko zaspan tolko, da nebi mogu stat na nogah, pa bi se useno mogu premaknit v drug prostor, če je že ona se tja uštulila.
Mislim, da se definitivno hoče maščevat za to kar si ji naredila. Ampak pri usem tem, je kriv tvoj fant. In to rabita razčistit sama.
Na začetku bi bila vesela, ker mi je povedal samo od sebe. Ampak ko bi slišala celo zgodbo, kar bi mi meu za povedat, bi pa zagotovo znorela. Za moje pojme, bi biu lahko zaspan tolko, da nebi mogu stat na nogah, pa bi se useno mogu premaknit v drug prostor, če je že ona se tja uštulila.
Mislim, da se definitivno hoče maščevat za to kar si ji naredila. Ampak pri usem tem, je kriv tvoj fant. In to rabita razčistit sama.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce ta tip ne vara je pa kolosalno idiotski, da gre prijavit "kaj je to takega, ce sva z bivso v isti postelji spala?". A vidi samo svojo rit in je totalno neumen, da mu ni jasno kako taka bedarija vpliva na partnerico? fak
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Za vas ne vem, jaz tega sigurno ne bi kar tako odpustila in oprostila, kaj sele pozabila. Da spi z bivsi v isti postelji? Hm, tega stavka pa upam, da ne bom nikoli slisala, ker mislim, da bi kar ponorela.
You want me to be something I can never ever be.
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
adraa, zlo rada bit it rekla da ni nujno da sta tudi kaj mela če sta spala skupi, sam to je nemogoče. Očitno je ta punca totalna prasica da je kaj takega naredit! Sej tvoj fant tud ni angelček...jaooo, si pa res v težki situaciji!
Tu je res velika nevarnost da bo še tebe začel varat ( z njo al pa s ktero drugo), tko da moraš čimprej razčistit te stvari in mu povedat da je najmanjša napaka lahko "usodna".
Jooj, zdej sem pa tok jezna!! Povej kdo je una bivša- jst jo bom povozla z avtom! :strandedev:
Tu je res velika nevarnost da bo še tebe začel varat ( z njo al pa s ktero drugo), tko da moraš čimprej razčistit te stvari in mu povedat da je najmanjša napaka lahko "usodna".
Jooj, zdej sem pa tok jezna!! Povej kdo je una bivša- jst jo bom povozla z avtom! :strandedev:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov