Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Uf, kakšno moralko sem dobila ...
Tole ni tema tukaj. Ampak glede na moja leta se mi pet bivših (zveze od pol leta do več kot štiri leta) ne zdi posebno velika številka.
Tole ni tema tukaj. Ampak glede na moja leta se mi pet bivših (zveze od pol leta do več kot štiri leta) ne zdi posebno velika številka.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
- jlpktnst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
Pontifex: word!
Sicer mi ni jasno zakaj pa so bivši če se da vse tako lepo zmenit...
Pa saj nisem skregan z bivšimi, samo enostavno ne vidim zakaj bi se hotel pogovarjat/družit z njimi? Dobro, obstajajo posebni primeri, samo nasploh pa ni neke potrebe po tem. Mogoče če bi živel v iluziji da lahko še kaj "dobim"
Pa saj nisem skregan z bivšimi, samo enostavno ne vidim zakaj bi se hotel pogovarjat/družit z njimi? Dobro, obstajajo posebni primeri, samo nasploh pa ni neke potrebe po tem. Mogoče če bi živel v iluziji da lahko še kaj "dobim"
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
jlpktnst napisal/-a:Sicer mi ni jasno zakaj pa so bivši če se da vse tako lepo zmenit...
Potem ti ni jasno verjetno tudi to zakaj si prijatelj s pripadnikom nasprotnega spola, ampak z njim se pa vseeno ne moreš dat dol?
Za zvezo samo prijateljstvo ni dovolj. Ja, temelji naj že na tem (obvezno), ampak moraš pa doseči še neko višjo stopnjo. In če te višje stopnje ne dosegaš več, postaneš bivši .
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
če bi se razšla na miren način, da pač nisva za skupaj mi je čis kul če ostaneva v dobrih odnosih. ne da se zdj kličeva, pa hodva na pijače pa nvemkaj. ampak da se normalno pozdraviva ko se vidva, pa mogoče tud kej pogovarjava.
če pa bi me varu al pa kej pa bi se razšla pa zanjga niti slišat več nočm, na cesti ga nebi pozdravla in bi čimprej hotla pozabt da obstaja in da sem s takim kretenom kdaj kej mela. škoda sploh mojih besed za tazga.
če pa bi me varu al pa kej pa bi se razšla pa zanjga niti slišat več nočm, na cesti ga nebi pozdravla in bi čimprej hotla pozabt da obstaja in da sem s takim kretenom kdaj kej mela. škoda sploh mojih besed za tazga.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jlpktnst napisal/-a:Pontifex: word!
Hm, jaz se z veliko večino ljudi lahko vse lepo zmenim. In če sem z nekom preživela nekaj mesecev ali celo let, to pomeni, da se z njim lahko menim še toliko bolje, ne? Če ne, ne bi bila z njim. Pač, zveza gre narazen zaradi različnih stvari, ampak ni še bilo takega vzroka za razpad zveze, da bi potem o tistem človeku grdo mislila. Tudi prevara je precej kompleksna zadeva, zanjo je kup vzrokov in razlogov - in če z nekom nisem več skupaj, ne vem, zakaj bi mu zamerila recimo varanje pred petimi leti.
Nikoli še nisem bila s tipom, ki bi bil res zloben ali slab človek. Seveda me je kdo tudi hudo prizadel - ampak to je nekaj drugega. To pač prej ali slej preboliš in greš preko tega. Saj tudi jaz verjetno kdaj koga prizadenem ... kam pa pridemo z zamerami do groba in naprej.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]