Njegova bivša

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Nov. 2008 15:14

~NIA~ mi je ušeč tvoje razmišljanje, obenem mi je žau, da ne razmišljajo usi tko. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 03. Nov. 2008 15:39

Oh, meni se zdi pa tako lepo, da me moj prvi tip vsako leto pokliče za rojstni dan in jaz njega. In si malo poveva, kaj je novega - on ima zdaj otročka - videla se pa nisva že več kot 10 let. Če ima njegova bivša s tem probleme, pa res ni normalna. Je pa menda imela problem, ko sva se nazadnje videla - slučajno sem bila v njegovem kraju in sem ga klicala, če imata čas za kavo. Prišel je sam in vidno slabe volje, češ da njegova ni hotela zraven (najina zveza je bila takrat že predlanski sneg - hodila sva, ko mi je bilo 16 let!) in da kuha mulo. :?
Druga kategorija bivših je moj dolgoletni tip, s katerim sva se precej grdo razšla in se od takrat nisva več ne slišala ne videla. Žal.
Tretja kategorija je pa bivši, ki me pokliče, kadar je (spet) samski, da potipa, če je kakšna šansa za priložnostni f** in ko zve, da šanse ni, se posloviva. :D
In najbolj pogosta kategorija - občasno se videvamo in se prijateljsko pogovarjamo, da bi se posebej trudili za ohranjanje stikov, pa ne.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 03. Nov. 2008 18:16

kr.ena napisal/-a:Saj obstaja tudi kakšna vmesna varianta, ne? Da se pokličeš za rojstni dan ali če rabiš kaj, kar veš, da bi ti bivši znal pomagat ali če si slučajno v tistem kraju po dolgem času in greš na kavo.

Jest tud tako razmišljam.
Za rojstni dan se mu poslala sms, če mi računalnik kaj nagaja, ga vprašam, ker vem, da se na to spozna....no, glede kave ima pa moj zdajšnji svoje mnenje :P
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Nov. 2008 18:39

Jaz pa ne razumem zakaj bi blo treba prekint stike..

Z enim bivšim se poznava od malega (je sosed od moje babice in živimo v sosednjih ulicah), od nekdaj smo bli kolegi, vse smo počel skup... Ko naju je prineslo v ""nerodna"" leta pubertete, sva se malo oddaljila, oz gledala drugače drug na drugega, kar naenkrat pa sva začela hodit... Skup sva bla nekaj mesecev, potem pa sva zarad otročjih stvari nehala...
Kot prijatelja pa sva se vedno obnesla, in vsakič ko sem pri babici grem pozvonit k njemu, da se mal pomenva; prav tako on k meni. :D Ma punco, in do VČERAJ sem mela tud jaz fanta; veliko smo se družli in hodil skup ven, pa je moj vedu da sva tut s temle sosedom včasih hodila.. In tut njegova punca je vedla, pa ni mela nič proti... In tut z njegovo punco se razumem, včasih me ona pokliče za kavo itd, če prov nima njega zdraven... (pa če prav se prej nismo poznali)..

In nama še na misel ne pride da si nebi čestitala za rd pa tko...

Men se zdi otročje eno osebo čist črtat iz življenja, samo zato ker si se enkrat v preteklosti "zapletel" z njo... Pač; ni se obneslo kot partnerska zveza; lahko maš pa še vedno skupne točke...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 03. Nov. 2008 18:42

fun napisal/-a:...eno osebo čist črtat iz življenja, samo zato ker si se enkrat v preteklosti "zapletel" z njo... Pač; ni se obneslo kot partnerska zveza; lahko maš pa še vedno skupne točke...

Se strinjam. Poudarek je na to, da se ni obneslo in kar se mene tiče, mojemu ni treba nč skrbeti, ker sem izbrala zdajšnjega in ne bivšega :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 03. Nov. 2008 19:32

ah, ja to je drugo, čeprov jst če karkol rabim obstaja poleg bivših sigurno še nekdo, ki bi določeno stvar vedel, zato raje pokličem nekoga drugega,

Razmišljam podobno. Če bi kaj potreboval za prevajati (moja bivša je -mislim da že - dipl. anglistka), bi raje prevedel sam (to da je anglistka, še ne pomeni, da kaj več zna angleščine kot jaz :D ), če pa se mi ne bi ljubilo, pa bi raje poklical koga drugega (ne privoščim mojemu računu, da se prazni na račun bivše :twisted: ).

glede rojstnega dneva...če mi piše nekdo ki se name spomni samo tisti dan, ker ima pač v telefonu opomnik.. mi ne pomeni nič

Če bi mi moja bivša poslala sms za rojstni dan, definitivno ne bi odpisal ali pa bi odpisal kaj nesramnega v stilu, kaj mi pošilja to in če nima kaj bolj pametnega za početi...razmišljam torej podobno kot ti v zgornjem citatu.

zato tudi jaz ne pošiljam smsjev za brzdej bivšim, ker se mi zdi brezveze.

Jaz to ne pošiljam nikomur, razen svoji punci...preprosto, ker se mi zdi škoda denarja za druge.

glede kave pa.. ustavim se samo če ga naključno srečam v njegovm mestu, da bi ga namerno klicala? ni časa

Kot sem že rekel, z bivšo komuniciram le toliko, kolikor je nujno in neizbežno potrebno. Glede kave, da bi šel - ni interesa.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 03. Nov. 2008 21:07

~NIA~ napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz s svojo bivšo komuniciram samo toliko kolikor je nujno. Še na misel mi ne pride, da bi šel z njo na pijačo ali pa komuniciral kaj več, kot je potrebno.

ja no, sej zato pa vrjetno je bivša?
če bi se še skos extra super razumela, stalno se klicarla, pošiljaja SMSje in oh in sploh nezmožna živeti drug brez drugega - potem ne vidim razloga zakaj sta sploh šla narazen :)

ker se pač lahko z nekom res super razumeš kot koelga, si poveš vse, se skupaj zabavš, ampak pač nisi več zaljubljen in si preizkusil biti s tem človekom v zvezi, pa ni šlo ... vseeno je prijateljski odnos drugačen od partnerskega in si v določenih stvareh in situacijah lahko z nekom le prijatelj in ne partner
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 03. Nov. 2008 21:20

*frisko* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz s svojo bivšo komuniciram samo toliko kolikor je nujno. Še na misel mi ne pride, da bi šel z njo na pijačo ali pa komuniciral kaj več, kot je potrebno.

ja no, sej zato pa vrjetno je bivša?
če bi se še skos extra super razumela, stalno se klicarla, pošiljaja SMSje in oh in sploh nezmožna živeti drug brez drugega - potem ne vidim razloga zakaj sta sploh šla narazen :)

ker se pač lahko z nekom res super razumeš kot koelga, si poveš vse, se skupaj zabavš, ampak pač nisi več zaljubljen in si preizkusil biti s tem človekom v zvezi, pa ni šlo ... vseeno je prijateljski odnos drugačen od partnerskega in si v določenih stvareh in situacijah lahko z nekom le prijatelj in ne partner

Se strinjam. Lahko se dva bivša čisto v redu razumeta, dokler sta oba na svoje in samo na ravni prijateljstva.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Nov. 2008 21:27

Ja, opažam, da teh dveh stvari veliko ljudi ne loči. Partnerski odnos je eno, prijateljstvo pa drugo. In to, da ima človek prijatelje, še ne pomeni, da z njimi partnerja nadomesti, ker sta ti dve zadevi lahko komplementarni, ne nujno izključujoči.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 03. Nov. 2008 21:46

Vsi moji bivši so fajn fantje, samo pač nismo bili za skupaj. Ne predstavljam si, da bi o njih razmišljala tako kot Pontifex
če pa se mi ne bi ljubilo, pa bi raje poklical koga drugega (ne privoščim mojemu računu, da se prazni na račun bivše :twisted:

Če bi mi moja bivša poslala sms za rojstni dan, definitivno ne bi odpisal ali pa bi odpisal kaj nesramnega v stilu, kaj mi pošilja to in če nima kaj bolj pametnega za početi...

Tudi o tistem, s katerim nimava nobenih stikov in ga že več let nisem videla, ne mislim nič slabega. Takrat je imel pač svoje razloge in težave, da je ravnal tako kot je in sva šla narazen. In vsaj v začetku je bila popolna prekinitev vseh odnosov smiselna. Ker sem bila še preveč besna in prizadeta za normalno komunikacijo. Danes mu pa prav nič ne zamerim.

Stojim za sabo in svojimi odločitvami - nikoli nisem bila v zvezi s kreteni. In s tem, ko nekdo postane bivši, ne pomeni, da je postal kreten. Še vedno je fajn človek - saj če ne, ne bi bila z njim niti eno uro, kaj šele mesece ali leta.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 03. Nov. 2008 22:11

kr.ena je do potankosti povzela tudi moje mišljenje :wink: .
Če z bivšim ostaneš v dobrih prijatelskih stikih, to tud približno ne pomeni, da ga vidiš še kot potencialega partnerja al kaj vem, kaj eni vidite v bivših za eno grožnjo.
Če pač kot partnerja v zvezi nisva bila več zmožna funkcionirati, to ne pomeni, da pa ne moreva biti prijatelja ali vsaj kolega :?:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 04. Nov. 2008 15:55

Mimi_M napisal/-a:Če z bivšim ostaneš v dobrih prijatelskih stikih, to tud približno ne pomeni, da ga vidiš še kot potencialega partnerja al kaj vem, kaj eni vidite v bivših za eno grožnjo.

S tem se strinjam. Ravno danes me je bivši povabil na pijačo, ker je imel zadnjič rojstni dan, pa še ne vem kako se odzvatiker se mi zdi prav, da se pogovorim s fantom.
Meni se ne zdi nič takega. Pač sok sredi popoldneva, kjer je polno ljudi. Jaz sem v resni zvezi, prav tako tudi on.
Drugače bi blo, če bi rekla, da me je povabil domov, kar pa zagotovo ne bi šla.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 04. Nov. 2008 18:40

Vsi moji bivši so fajn fantje, samo pač nismo bili za skupaj. Ne predstavljam si, da bi o njih razmišljala

:eek: A te je pol Slovenije pojahal al ka?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 04. Nov. 2008 18:41

Pontifex Maximus napisal/-a:
Vsi moji bivši so fajn fantje, samo pač nismo bili za skupaj. Ne predstavljam si, da bi o njih razmišljala

:lol:
Upam, da moj ni bil zraven :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 05. Nov. 2008 12:40

Pontifex Maximus napisal/-a:

eni pa mate probleme. besedna zveza vsi moji bivši fantje lahko pomeni tud samo 3 fante.sicer pa je njena stvar koliko jih je imela.pa tudi ni nujno da je z vsemi seksala

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov