Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
jullia_ napisal/-a:Krasna dvojna merila. Ti boš ostala prijateljica s svojim bivšim in s tem delala sive lase njegovi bodoči, ki bo ravno tako kot ti mnenja, da z bivšimi nimaš kaj ostajat v stikih, ker so šle
julia, se strinjam...Ko greš narazen in si vsak ustvari svoje(novo)življenje, se mi zdi absurd ohranjat neke fuul prjatelske stike...Pač pozdrav, osnovne komunikacije, to pa je to... Ker ene bivše se kar trudijo, da te premagajo in pristanejo na tvojem mestu.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
black_bird napisal/-a:Ko greš narazen in si vsak ustvari svoje(novo)življenje, se mi zdi absurd ohranjat neke fuul prjatelske stike.
Meni pa to ni brezveze, ker recimo z mojim sva bila zelo dobra prijatelja, preden sva začela hodit, vse sva si zaupala, potem pač pristala skupaj. In ne vem zakaj bi mogel še dobro prijateljico zgubit, če je že punco
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Tamarra*, nič nimam proti kasnejšemu prijateljstvu, hvalabogu če ti uspe, ampak govorimo kao o bodočih njegovih partnerkah.....po moje jim je hudo, če jim je druga oseba ženskega spola bolj blizu kot ona sama.Drugače pa ok če ti paše
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kikyca napisal/-a:Georgia: pa si mu povedla, da te to moti pa kako se počutiš? Zakaj pa mu sploh še piše veš?
Sem mu povedala, ja. Sicer pa vedno sam opazi kako gledam na to, ker v trenutku postanem neznosna. Res me ful ful moti. Ne vem zakaj čutita tako potrebo po ohranjanju stikov. Tut js mam bivšega in sva se ful štekala, pa mu zdj ne pišem smsov za vsako stvar. Če se srečava se pozdraviva, mal počvekava kako kaj, in to je to.
Ona mu pa kar tko piše, pa potem začneta obujat spominčke kako je blo ko sta bla še skupaj, pa take (enkrat sm "ponesreči" pokukala kaj piše)... To se men glih ne zdi normalno, no.
On mi pa vedno reče naj ne pretiravam, da zdj je z mano in me ma rad, pa da on ne vidi problema v tem da se občasno meni z njo.
In mi ne preostane druzga kot to, da se pomirim.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
black_bird napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Krasna dvojna merila. Ti boš ostala prijateljica s svojim bivšim in s tem delala sive lase njegovi bodoči, ki bo ravno tako kot ti mnenja, da z bivšimi nimaš kaj ostajat v stikih, ker so šle
julia, se strinjam...Ko greš narazen in si vsak ustvari svoje(novo)življenje, se mi zdi absurd ohranjat neke fuul prjatelske stike...Pač pozdrav, osnovne komunikacije, to pa je to... Ker ene bivše se kar trudijo, da te premagajo in pristanejo na tvojem mestu.
No to se potem ne strinjava, ker meni se zdi absurd težit zato, ker je nekdo ohranil prijateljske stike z bivšo.
Pod pogojem, da so res prijateljski. Nočni izlivi večne ljubezni pod vplivom alkohola, neprimerni msgi in sovražen odnos do nove punce pa to niso.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
black_bird napisal/-a:Tamarra*, nič nimam proti kasnejšemu prijateljstvu, hvalabogu če ti uspe, ampak govorimo kao o bodočih njegovih partnerkah.....po moje jim je hudo, če jim je druga oseba ženskega spola bolj blizu kot ona sama.Drugače pa ok če ti paše
Zakaj bi mu bla pa biuša bol bliz kt aktualna? Lahko jo pozna dl cajta, lahko ju veže še kej skupnga (ipak sta bla nekoč skupi), ampak to ne pomen, da sta si zato (kej) bliži (saj ne zadost, dokler jo je "nadomestila" druga) kt z novo punco.
Ne razpadejo use zveze zarad varanja, tacga in drgačnga nasilja, dejaunikou, k se jih ne da pustit za sabo, zato je po mojem mnenju en kofe na usake kvatre, kšn klic, pomoč, usluga neki, kar me pr partnerju ne bi žrl ... Nekak se mi zdi utopično prčakvat, da bom od zdej naprej ena in edina ženska u njegovem žiulenju (punca oz. partnerka ja, ženska pač ne).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
če ma fant pr sebi razčisščen, da je bivša zares bivša in sta ostala samo prijatelja, ne vidim nobenega problema v tem, da se ne bi kdaj pa kdaj dobila na pijači. sama se dobivam skoraj z vsemi bivšimi in se z vsemi dobro razumem. za enega si sploh ne predstavljam, da se ne bi družila in se slisala skoraj vsak dan ... je moja rama za zjokat se (jst pa njegova) in brez njega bi bla zgublena. pa za prvega bivšega (pšač bil j moj prvi resni fant) sem edina, za katerega vem, da ni preveč srečen s svojo novo ljubeznijo (sta poročena, prejšnji teden sta dobila hčerka, skupaj pa sta dobro leto in pol) ... bila sem prva in edina, ki ji je povedal, da si otroka ne želi, ko je njegova zanosila, in da je z njo bolj iz zabave kot zato, ker bi bil zaljubljen ... sj ne rečem, zdj sta srečna in navdušena mlada starša, ampak vseeno ... no skratka, mal sm zašla ... uglavnem, nič se mi ne zdi narobe, če se družiš z bivšimi, tudi če bi se moj fant družil z bivšimi ... če so odnosi poščihtani, ni razlogov za paniko
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*frisko* napisal/-a:če ma fant pr sebi razčisščen, da je bivša zares bivša in sta ostala samo prijatelja, ne vidim nobenega problema v tem, da se ne bi kdaj pa kdaj dobila na pijači.
Jest se strinjam s tem, samo mora biti vse razčiščeno. Nič ni narobe kakšna pijačka, če gre res za razčiščen odnos.
No, vseeno pa te pijačke ne smejo biti preveč pogoste, drugače postane že vprašljivo v kaj se odnos razvija.
Razumem pa tudi tiste, ki so proti temu, da se punca/fant dobiva z bivšim/bivšo, ker imajo pač kakšne slabe izkušnje ali pa ne zaupajo partnerju.
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
js pa mam za enkrat srečo, kr moji dragi nima bivše
so pa vseeno kakšne ženske ki se najdejo in mu utrujajo, sam on mi vse pove in jih skupi skenslava
kar se pa tiče mojga bivšega...mi je ful grozil in vse še po tem ko sva končala in še ko sm bla po enem cajtu z zdejšnjim...in je obema nakladau, grozil...psihopat!, sam sm mu js pol zagrozila za praw in je nehau...tko da...za enkrat je nama fajn z mojim dragim
so pa vseeno kakšne ženske ki se najdejo in mu utrujajo, sam on mi vse pove in jih skupi skenslava
kar se pa tiče mojga bivšega...mi je ful grozil in vse še po tem ko sva končala in še ko sm bla po enem cajtu z zdejšnjim...in je obema nakladau, grozil...psihopat!, sam sm mu js pol zagrozila za praw in je nehau...tko da...za enkrat je nama fajn z mojim dragim
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz s svojo bivšo komuniciram samo toliko kolikor je nujno. Še na misel mi ne pride, da bi šel z njo na pijačo ali pa komuniciral kaj več, kot je potrebno.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Bivša je lahko v čisto enaki meri "grožnja" (v narekovajih zato, ker lahko sploh ni) za zvezo kot neka prijateljica - zdaj samo odvisno kakšne so okoliščine in kakšni so odnosi. Če fant že prijateljuje s svojo bivšo, je lahko precej trapasto, da zganjaš rompompom in paniko samo zato, ker je bivša - to je upravičeno le, če so odnosi med njima temu primerno sumljivi...
Ah, pametna jaz - sem odkrila vodo .
Ah, pametna jaz - sem odkrila vodo .
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Saj obstaja tudi kakšna vmesna varianta, ne? Da se pokličeš za rojstni dan ali če rabiš kaj, kar veš, da bi ti bivši znal pomagat ali če si slučajno v tistem kraju po dolgem času in greš na kavo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov