Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- adraa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
- Kraj: Krško
Sem že tako zmrdana z živčki,da včasih več ne vem,kam naj gledam..Moj dragi je imel razmerje z bivšo 4 leta,jaz pa sem tud imela fanta 3 leta..Ampak problem ni v mojem bivšem,ki sva mimogrede ostala v dobrih odnosih,ampak v njegovi bivši.. Ženska utruja,utruja in sploh ne neha več utrujat.Nazadnje so imeli pri njegovih sorodnikih žur,ona je pač dobra prjatlca z njegovo sestrično in je bla seveda povabljena..(mene ni bilo zraven)..in gospodična si nič meni,nič tebi spije malo preveč in gre spat k njemu domov,v njegovo sobo..Prav tako tudi on čez par ur.Ko mi je to povedal sem seveda reagirala precej burno,ker to tko ne gre,on pa meni,naj se ne razburjam,saj ni nč blo???(kako pa naj js to vem??) in da kaj je sploh to takega,sej sta 4 leta spala skupaj..Res se vtrim v nemogočem krogu,skoz me spremlja to in mi je res težko..Nisem naivna,neke stvari toleriram to pa je že preveč.Res sem izgubljena,ker to ne vodi nikamor in vedno je vmes ona.Pa kolikokrat sem mu že rekla,da če mu ona pomeni več,naj bo z njo!Ampak on trdi,da me ima rad in tako se tudi obnaša do mene,vendar js nisem več prepričana v to,kr si želim samo mir in ljubezen..Niti najmanj pa ne njene prisotnosti med nama..Tudi js ga imam zelo rada,ampak,če bo šlo tako naprej,in če ne bo rešil zadev z njo,bo pač mogel pozabiti name..Druge rešitve js več ne vidim..Je pa on tisti,ki jo je varal z mano in ji dolgo to skrival,na koncu priznal,da ima rad mene in končal z njo..Ampak zame to ni nič,čedalje bolj sem zmedena..Želim ne razmišljat o tem,ampak ne gre več .Svetujte,zelo bom hvaležna...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
ČE vara enkrat...zmeraj lahko prevara. Tako tudi tebe. Sicer nisem navduešnka ultimatov in navadno sem za to, da če ni zaupanja, da pač končata, ampak res mu daj na izbiro ali njo ali tebe. Če se odloči za njo veš kaj narediti, če pa zate pa naj ni z njo.
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Zanima me, če si bila tud kej zaskrbljena in zmedena medtem ko si bila s tipom, ko je le ta bil še v zvezi s to punco?!
Ona se pa verjetno zdej maščuje, kar se men osebno zdi upravičeno.
Glede tipa pa ne vem... če je njo varal s tabo, je možno da bo tudi tebe z njo. Ne glede na vse pa upam, da se bo vse dobro izšlo
Ona se pa verjetno zdej maščuje, kar se men osebno zdi upravičeno.
Glede tipa pa ne vem... če je njo varal s tabo, je možno da bo tudi tebe z njo. Ne glede na vse pa upam, da se bo vse dobro izšlo
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Jaz ne vem kaj se sploh nekaj razburjaš, če pa si ti njej isto delala. Ti kar privoščim, da ti to dela. Sploh pa ne razumem punc, ki ga serjejo z vezanimi fanti, tako da ti pustijo punce in ostanejo z njimi. V takem primeru lahko pričakuješ, da bo tebi naredil isto in te pustil zaradi druge.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Od fanta bivša, s katero sta bila skupaj 4 leta je prespala v njegovi sobi poleg njega. Šla je že sama tja, ampak on je imel možnost iti spat v katero drugo sobo, ampak ni. Ostal je v sobi z svojo bivšo punco in z njo preživel noč. Niti ni važno kaj sta počela. Bistvo je, da ni zapustil sobe, ampak tam ostal. In kot zagovor pove v smislu 'kaj pa je to takega, saj sem z njo spal 4 leta'. Halo??!! Spal ja, ko je bila še njegova punca. Sedaj pa to ni več! In nima kaj preživet noč z njo. Kolikor se poznam dvomim, da bi lahko to 'spregledala'... konec zveze bi se hitro približal z ovinka, če ne bi popustil ultimatu v smislu 'ali jaz ali ona'! In slednjega ti močno priporočam.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ok, meni je čisto vseeno kdo je koga varal pa zakaj, sam neke mi pa povej zaj ti diklina?
Kje hudirja pa si mela pamet, da si začela hodit z dedom, s katerim si se jebala, ko je on z drugo hodo??? Ma samo prašam no, ker že osnovni jebački pravilnik ti pravi, da se ne zapletaj z jebači a ne, sploh če se jebejo s tabo, ko majo babo. Doooh. Ded, ki ima babo, pa se jeb* z drugimi, je in OSTANE jebački partner. Ne pa kao neki resni ded...
To je prvo in zadnje.
In če bi vedela za nenapisano jebačko pravilo, se zdj sploh nebi sekirala in obremenjevala.
Ka ti naj rečem? Ko končaš s tem in če se zgodba ponovi, ostani pri tem, da jebački partner je jebački partner...
Kje hudirja pa si mela pamet, da si začela hodit z dedom, s katerim si se jebala, ko je on z drugo hodo??? Ma samo prašam no, ker že osnovni jebački pravilnik ti pravi, da se ne zapletaj z jebači a ne, sploh če se jebejo s tabo, ko majo babo. Doooh. Ded, ki ima babo, pa se jeb* z drugimi, je in OSTANE jebački partner. Ne pa kao neki resni ded...
To je prvo in zadnje.
In če bi vedela za nenapisano jebačko pravilo, se zdj sploh nebi sekirala in obremenjevala.
Ka ti naj rečem? Ko končaš s tem in če se zgodba ponovi, ostani pri tem, da jebački partner je jebački partner...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js vem da tega nebi spregledala.. pa ni važn a je bivša al kterakol druga punca.. nobena nima kej pr mojmu tipu spat.. po možnosti še v isti postli?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
kocka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2008
Jst pa pravm, d nj usak, k je v zvezi, s svojo glavo misl kaj lahko počne in kaj ne.
Sem že bila s fantom, ki je imel punco. Jaz mu nisem kriva, da je šel z mano. Ga nisem prosila. Če se pa on vrti okoli mene, pa jaz ne bom spraševala če je zaseden. S svojo glavo naj misli.
Torej v tem primeru njegova bivša ni čist nč kriva, kriv je samo on, k bi se mogu zavedat, da ni samski.
Sem že bila s fantom, ki je imel punco. Jaz mu nisem kriva, da je šel z mano. Ga nisem prosila. Če se pa on vrti okoli mene, pa jaz ne bom spraševala če je zaseden. S svojo glavo naj misli.
Torej v tem primeru njegova bivša ni čist nč kriva, kriv je samo on, k bi se mogu zavedat, da ni samski.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
No,če pustimo zdaj ob strani tvojo napako, ki so ti jo dekleta že omenila, te popolnoma razumem zakaj te je stisnilo. Tudi ni nujno, da če je fant varal njo s tabo, da bo varal tebe (čeprav v veliko primerih je tudi kasneje tako, ker človek še ne ve točno kaj v življenju želi), zato se najprej pomiri, se vsedi z njim dol in mu povej kaj ti leži na duši. Če bi kaj bilo, bi se morda vedel malce nenavadno oz. drugače kot ponavadi (razen če ni nek super lažnivec), ampak vseeno ne delaj prehitrih zaključkov. Na dejanja njegove bivše nikakor ne moreš vplivati, v tem primeru bi bil za nastalo situacijo kriv le on (v primeru da se je slučajno zgodila), lahko pa njemu poveš kako in kaj in da te take stvari motijo. Če bo to upošteval hvalabogu, če pa ne, pa se bomo pogovarjali dalje.
- adraa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
- Kraj: Krško
hvala vam vsem za odgovore,sem kr dobr premlela vse to in se tud z njim pomenla..ja,pa še nekaj - nekdo mi je napisal,da mi privošči..ja,ampak nism js nikogar varala,saj bi on moral držati roke pri sebi,če je vedel,da ima vezo.jaz je pa nisem imela,in niti nisem bla js ta,ki sem vztrajala,da se je med nama sploh kaj zgodilo.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hehe hecna situacija
Nič čudnega, da mu ne zaupaš, ko si sama delala isto, samo da si bila na drugi strani. Nisi nobenega varala...sej njegova bivša tudi nobenega ne vara, pa se ti vseeno zdi NAROBE, kar počne, če te prav razumem?? Meša se med vaju pa samo toliko, kot ji ti in tvoj fant dopuščata... On je ni vrgel ven iz svoje sobe, ti pa noriš zaradi tega...
Kaj nej ti rečem. Drugič se ne zapletaj z vezanimi tipi, slaba karma
Pri tem fantu pa vsaj malo postavita meje...ne vem, sej njemu tudi najbrž ne bi bilo kul, da bi ti spala pijana z pijanim bivšim v isti postelji??
Nič čudnega, da mu ne zaupaš, ko si sama delala isto, samo da si bila na drugi strani. Nisi nobenega varala...sej njegova bivša tudi nobenega ne vara, pa se ti vseeno zdi NAROBE, kar počne, če te prav razumem?? Meša se med vaju pa samo toliko, kot ji ti in tvoj fant dopuščata... On je ni vrgel ven iz svoje sobe, ti pa noriš zaradi tega...
Kaj nej ti rečem. Drugič se ne zapletaj z vezanimi tipi, slaba karma
Pri tem fantu pa vsaj malo postavita meje...ne vem, sej njemu tudi najbrž ne bi bilo kul, da bi ti spala pijana z pijanim bivšim v isti postelji??
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
okej... zdaj to, da je fant svojo punco prevaral z njo, je druga tema, oz. o tem se lahko pride ona druga punca jokat an forum, pa mislim da jo bomo večina podprli, da je boga in izdana od fanta, ter da je fant kreten...
ampak saj pravim to je zgodba zase... zdaj se osredotočimo samo na to, da je njen fant spal v isti sobi na isti postelji z njegovo bivšo... mene bi to fuuuul zmotilo, predvsem pa zelo prizadelo. tako da na tvojem mestu, recimod a mu verjamemo da te ni prevaral, ga torje ni treba takoj pustit, je pa potreben ultimat... ali ona ali jaz...
zdaj pa lahko mu rečeš samo da se naj z njo druži na javnih mestih, k njemu domov nima kaj hodit, še manj pa se ga dotikat...
lahko ap mu postaviš popolno zaporo, torej da mora prekinit vse stike z njo, samo v tem primeru se zna zgodit, da bo od tebe zahteval da tudi ti prekineš vse stike z bivšim... takrat ps se odloči koliko ti pomeni bivši...
za moje pojme je bivši bivši in ne more bit ne več sedanji in ne težki kolega ali karkoli... raziti se na lep način pomeni za mene to, da ko se vidima na cesti se pozdravima, poklepetama malo o vremenu, kako si kaj... in adijo...
ampak saj pravim to je zgodba zase... zdaj se osredotočimo samo na to, da je njen fant spal v isti sobi na isti postelji z njegovo bivšo... mene bi to fuuuul zmotilo, predvsem pa zelo prizadelo. tako da na tvojem mestu, recimod a mu verjamemo da te ni prevaral, ga torje ni treba takoj pustit, je pa potreben ultimat... ali ona ali jaz...
zdaj pa lahko mu rečeš samo da se naj z njo druži na javnih mestih, k njemu domov nima kaj hodit, še manj pa se ga dotikat...
lahko ap mu postaviš popolno zaporo, torej da mora prekinit vse stike z njo, samo v tem primeru se zna zgodit, da bo od tebe zahteval da tudi ti prekineš vse stike z bivšim... takrat ps se odloči koliko ti pomeni bivši...
za moje pojme je bivši bivši in ne more bit ne več sedanji in ne težki kolega ali karkoli... raziti se na lep način pomeni za mene to, da ko se vidima na cesti se pozdravima, poklepetama malo o vremenu, kako si kaj... in adijo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov