Js mam trenutno neke podobne probleme: moj je mel pred mano dve resni zvezi z vsako po 2 leti..s prvo sta ostala "prijatelja", vsaj tako on pravi, z drugo se pa tudi pozdravita ne. In zadnjič je gledal maile pri meni doma in je pustil odprto prvo stran in sem videla da ima odgovor (pisal je Re:) od te prve bivše..in v zadevi *********, so bile take zvezdice..ki za njega drugače pomenijo poljube. nism pogledala kaj je pisalo, sam me je pa zmotil. nism sploh vedela da kontaktirata, skupaj sva že skori 4 leta, pa ni nikoli omenil da se slišita, pač pozdravi jo če jo sreča, zmeraj se prov nasmeji, enkrat se je pa tud že zgodil, da ko je bil pijan, da me je poklical po njenem imenu
Res mi ni jasn, kaj mata, zakaj se kontaktirata..js se z nobenim bivšim ne slišim, ker nimam potrebe po tem..sej me ne moti, da se pozdravita, vse lepo in prav..sam prov neko dopisovanje ..ma pač moti me

Nism mu nič rekla, sam me prov žre, še posebi k je neki hladn do mene na trenutke in men takoj scenarij v glavo, da kaj če hoče bit spet z njo itd. res se bo treba pogovorit.