Njegova bivša

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

adraa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008
Kraj: Krško

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 10. Jul. 2008 19:07

ja,no ta je še eden takih fulirantov:).Vsega mu ne verjet,sej obstajajo variante,da bo pa spregovoru,takrat ko boš najmanj pričakovala.Js sama najbolj vem,kako to gre.To,kar je njej pisal-če bi bil vsaj malo pri sebi,bi zbrisu sms-e,predn je tebi posodu telefon.Halo,katera pa ne bi pogledala poslana sporočila??Je pa varianta,da se mu je mogoče kaj stožlo,da je v vajinem odnosu kej narobe in se je spominjal starih časov..To kar ti je rekel,kot izgovor,pa ni nič,to ni noben razlog,sej s svojo sestro bi lahko sam rešu,ne pa da je hotu bivšo prizadet,s tem,da ji je napisal,da je bila njegova največja ljubezen???Stara taktika-ko v sedanjem odnosu zaškriplje,se vsi obrneju k bivšim.Ne verjemi mu kar tako zlepa..Veliko sreče,upam,da nism kej nesramno napisala.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Jul. 2008 20:18

Pa si 100 %, da jo je prebolel ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
adraa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 10. Jul. 2008 20:21

Js ti sam povem,ne nasedaj,ne se dat.Poskušaj najdet varianto,da boš sama lahk sigurna,čeprav vem,da jo boš težko.Zaupanje se gradi na tem,če sta vedno odkrita drug do drugega,ne pa,da šele potem,ko ti sama brskaš po njegovem telefonu in naključno vse izveš,reče,da je naredil napako,ker ti ni prej povedal.Kje je pa imel pamet??Mislijo da so pametni,ampak znamo bit ženske bolj:)

Lp
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 10. Jul. 2008 21:23

zdj če ga maš ful rada, pol ti tk ne preostane drugega kot da se brzdaš, si tiho in čekiraš smse.. če bo še kaj napisal, pol pa res konec.

me zanima kako si ti rešla andraa?
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 11. Jul. 2008 20:19

Damyanchyka napisal/-a:Faak svaka čast,da lahko eni tuk mirno to prenesete..Ma jst bi ga od*ukala tku,da še men neb blu nč jasnu..jao..znorela bi res..ostanem brez besed ob takih stvareh ;)

Z nasiljem se ne da nič rešit.
adraa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 13. Jul. 2008 10:38

Js kako sm rešla?Potihnlo je vse skupaj,js nočem več govorit o tem,on pa tud ne odpira te teme:)..Ne da se mi več ubadat s tem,kr sama sebe tko spravljam v slabo voljo,nism skoncentrirana,res škoda.Smo se veliko o tem pogovarjale s prjatlcami-dej,dej,pri miru bi jo pustu,če bi spala zraven?Ne vrjamem.Pa potem tipičen moški odgovor - sej veš,kakšni smo moški,ko smo pijani-nič ne moremo.Hja,kako kateri.Vsi spet ne. :lol:

Aha,tam sem prebrala nasvet Georgii,naj mu večkrat omenja kolega,zdj nimam časa-ja,to bi se splačalo poskusit,boš takoj vedla kolko je ura.Takrat bo pokazal svoj obraz..LP
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Jul. 2008 15:34

adraa in kaj zdej masta normalen odnos ? Te ni nič strah oz. mu še vedno zaupaš v enaki meri ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
adraa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adraa » 13. Jul. 2008 15:41

Ja,nimam kej rečt,lepo nama je.O tistem nočem govorit,sm prebolela to,nočm več razmišljat o tem..Zaupam mu pa toliko,kot on meni.Če imaš rad/a,marsikaj pozabiš..Tako pač je danes. :?[/quote]
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 20. Jul. 2008 8:00

anoyel napisal/-a:Od fanta bivša, s katero sta bila skupaj 4 leta je prespala v njegovi sobi poleg njega. Šla je že sama tja, ampak on je imel možnost iti spat v katero drugo sobo, ampak ni. Ostal je v sobi z svojo bivšo punco in z njo preživel noč. Niti ni važno kaj sta počela. Bistvo je, da ni zapustil sobe, ampak tam ostal. In kot zagovor pove v smislu 'kaj pa je to takega, saj sem z njo spal 4 leta'. Halo??!! Spal ja, ko je bila še njegova punca. Sedaj pa to ni več! In nima kaj preživet noč z njo. Kolikor se poznam dvomim, da bi lahko to 'spregledala'... konec zveze bi se hitro približal z ovinka, če ne bi popustil ultimatu v smislu 'ali jaz ali ona'! In slednjega ti močno priporočam.

ja, men tole tudi ni preveč jasno.. :roll:
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 20. Jul. 2008 17:22

V trenutku ko bi zvedla da je "bil" z njo, bi pr men odj**al....pustim ga še tist trenutek k to zvem....
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a x-girl-x » 26. Jul. 2008 9:38

Ma lahko maš rad samo si je treba postavt meje kr čene to ne pelje nikamor...nemorš da ti tip spi z drugo Haloo? Kje smo!! Vem kko je met rad samo mislm d tega nebi dopustila in sigurno nebi bla po taki PREVARI še naprej z njim... :evil:

Ma ga pustim pa tudi trpim celo življenje za njim!!!!!!
Uporabniški avatar
sweet21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet21 » 29. Sep. 2008 10:14

jst bi pa sam za en nasvet prosila..z mojim fantom sva skupej ze 3 leta pa pol... in vse je supr in to...ampak me moti da ga bivsa se kar klice na vsake toliko pa hoce met nek kontakt z njim in kar ne odneha...kljub temu da jo on bl kot ne ignorira..? sam to pac mene moti..njega niti ne toliko...ker mi zmerej ce se sekiram rece da skoda zivcev zanjo...sam vseeno me zanima...ce ma katera podobne izkusnje?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 29. Sep. 2008 10:17

Če jo on ignorira se bo slej kot prej naveličala ga gnjavit :wink: Zakaj pa ji sam ne reče, naj ga na miru pusti ali pa celo da blokirat njeno tel. št.?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
sweet21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet21 » 29. Sep. 2008 10:23

sej ji je ze dostkrat povedu da nej mu da mer..pol je pa tko neki casa ful tisina..pol na vsake tok pa spet vn "udar" pa zacne tezit... itaq ji ne odgovarja na klice ne nasmsje...ampak morm rect d kr ne odneha... :evil:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 29. Sep. 2008 10:28

cist preprosto..pove ji naj, naj neha klicarit, potem pa menja stevilko..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov