Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
o fak sm čist proti temu, ker kar je bivše je bivše in ei moj tip se nima kej z bivšimi pogovarjat ei ker te bejbe so tolk zlobne ei da nemorš vrjet česa usega so sposobne am tipi ane pa itak so tipi...tko da ni šans ei da spita v isti pojstli pa če že 10 let nista več skupi!!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Faak svaka čast,da lahko eni tuk mirno to prenesete..Ma jst bi ga od*ukala tku,da še men neb blu nč jasnu..jao..znorela bi res..ostanem brez besed ob takih stvareh
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Malo spremljam to debato in ne vem...recimo, da je tej bivši res malo v intersu da meša štrene in vse skup in recimo, če bi dejansko spala s tem tipom...a mislite, da ne bi potem poskrbela, da bi to nekako prišlo do zdajšnje punce (avtorice te teme...)? - ne vem no...
Drugače pa, to, da je ta tip spal v isti postli s svojo bivšo - hm, možno je vse in nič, odvisno pač kako čutita en do drugega... Ziher je čisto mogoče, da se imata pač na nek način priajteljsko rada ( če sta že bla tak dolgo par), ampak da itak da vesta, da med njima ne bo več nič in sta tudi tako odločena...
Ne vem, vsekakor pa razumem jezo s strani sedanje punce - bi bilo fajn od fanta, da tudi ce z bivso ni imel nic, da zarat zdajsnje punce ne spi v isti sobi kot bivsa....
Drugače pa, to, da je ta tip spal v isti postli s svojo bivšo - hm, možno je vse in nič, odvisno pač kako čutita en do drugega... Ziher je čisto mogoče, da se imata pač na nek način priajteljsko rada ( če sta že bla tak dolgo par), ampak da itak da vesta, da med njima ne bo več nič in sta tudi tako odločena...
Ne vem, vsekakor pa razumem jezo s strani sedanje punce - bi bilo fajn od fanta, da tudi ce z bivso ni imel nic, da zarat zdajsnje punce ne spi v isti sobi kot bivsa....
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Živjo!
Tud jaz mam problem z njegovo bivšo, zato bom pisala kar v to temo.
S fantom sva skupaj leto in pol. Pred tem je imel punco tri leta. Imela sta vezo na daljavo, ona ni iz Slovenije (pač je prihajala v Slo vsaka dva meseca k njemu). Po treh letih ji je dal konec, ker se je naveličal tako nje kot razdalje. Ona ni hotela da je konec. Midva pa sva začela hodit kmalu po tem.
Problem pa je v tem, da si že ves čas odkar sta šla narazen dopisujeta tako prek sms-jev, kot prek msnja, mailov...skratka v stikih sta (pomojem) skor vsak dan. Na začetku sploh nism vedla, mislila sm da sta prekinila stike. Potem pa sm opazila njegov izpisek telefonskih klicev in sms-jev, ˝ponesreči˝ prebrala kak sms, mail. Enkrat mu je napisala, da je sanjala o njem in da bi mogu bit tam pr njej. Večkrat obujata spominčke kako je blo, dogovarjata se za pijačke. Ko mava midva probleme, piše njej in jo vpraša za nasvet...
In mene to ful boli. Mela sva že ful problemov zard tega, ker js tega enostavno ne morm sprejet!! Ok, da se slišta enkrat na dva mesca, kul, sam ne skos. In ko mu omenm, da me to ful mot in da me prizadane ko vidm vsebino njunga pogovora, se mi zdi da ga sploh ne gane. Pravi da ne bi rad zgubil dobre prjatlce... Večkrat mi je že oblubu da bosta mal omejila stike, ampak sm dosegla sam to, da je zdaj začel vse skrivat pred mano. In pravi, da sm čudna da me to moti in da on ne bi tko odreagiral če bi si js dopisovala s svojim bivšim.
Mene vedno ful prizadane kar si pišeta (se mi zdi ko da pogrešata tiste čase ko sta bla še skupi...). In ne vem več kaj naj naredim.
Zdj pa ne vem več al sm js čudna ker me to tok moti, al pa res mal pretiravata?? Kaj mislte?
Tud jaz mam problem z njegovo bivšo, zato bom pisala kar v to temo.
S fantom sva skupaj leto in pol. Pred tem je imel punco tri leta. Imela sta vezo na daljavo, ona ni iz Slovenije (pač je prihajala v Slo vsaka dva meseca k njemu). Po treh letih ji je dal konec, ker se je naveličal tako nje kot razdalje. Ona ni hotela da je konec. Midva pa sva začela hodit kmalu po tem.
Problem pa je v tem, da si že ves čas odkar sta šla narazen dopisujeta tako prek sms-jev, kot prek msnja, mailov...skratka v stikih sta (pomojem) skor vsak dan. Na začetku sploh nism vedla, mislila sm da sta prekinila stike. Potem pa sm opazila njegov izpisek telefonskih klicev in sms-jev, ˝ponesreči˝ prebrala kak sms, mail. Enkrat mu je napisala, da je sanjala o njem in da bi mogu bit tam pr njej. Večkrat obujata spominčke kako je blo, dogovarjata se za pijačke. Ko mava midva probleme, piše njej in jo vpraša za nasvet...
In mene to ful boli. Mela sva že ful problemov zard tega, ker js tega enostavno ne morm sprejet!! Ok, da se slišta enkrat na dva mesca, kul, sam ne skos. In ko mu omenm, da me to ful mot in da me prizadane ko vidm vsebino njunga pogovora, se mi zdi da ga sploh ne gane. Pravi da ne bi rad zgubil dobre prjatlce... Večkrat mi je že oblubu da bosta mal omejila stike, ampak sm dosegla sam to, da je zdaj začel vse skrivat pred mano. In pravi, da sm čudna da me to moti in da on ne bi tko odreagiral če bi si js dopisovala s svojim bivšim.
Mene vedno ful prizadane kar si pišeta (se mi zdi ko da pogrešata tiste čase ko sta bla še skupi...). In ne vem več kaj naj naredim.
Zdj pa ne vem več al sm js čudna ker me to tok moti, al pa res mal pretiravata?? Kaj mislte?
-
huh...pa si ziher, da se je je naveličal?...nevem ampak tako ko sem razbrala se mi zdi, da še vedno nekaj čuti do nje!ampak to ni pošteno do tebe...postavi ga pred dejstvo ali ona ali ti!obeh pač nemore imeti, ker tudi, če njemu ni res nič do nje ONA še vedno upa, da se bo vrnil k njej!!!in verjemi, naredila bo vse da bo to dosegla in mogoče bo to ravno takrat, ko bosta vidva sprta in bo jezen nate pa se ji bo prepustil...postavi se zase...bolje da se oddaljiš od njega, če trpiš zaradi tega, ker verjemi mi čas bo zacelil rane.
noben bivši parček ne more biti ''samo prijatelj'', ker je preveč čustev, spominov in vsega...premisli in se odloči.definitivno pa še 1x poskušaj se pogovoriti z njim in če vidiš, da ne pride do sprememb, trpi 1 mesec mogoče 2 da ga pozabiš potem boš veliko bolj srečna in med tem, ko trpiš z njim te mogoče že čaka tisti pravi nekje.
vem kako je to mučno, če se bivše umešavajo vmes...sem imela take izkušnje ampak sem poskrbela, da so izginile.in dokler mu nisem popolnoma zaupala sem preverjala vse njegove izpiske, maile itd. ampak...vprašanje je, če jo je res pozabil?
noben bivši parček ne more biti ''samo prijatelj'', ker je preveč čustev, spominov in vsega...premisli in se odloči.definitivno pa še 1x poskušaj se pogovoriti z njim in če vidiš, da ne pride do sprememb, trpi 1 mesec mogoče 2 da ga pozabiš potem boš veliko bolj srečna in med tem, ko trpiš z njim te mogoče že čaka tisti pravi nekje.
vem kako je to mučno, če se bivše umešavajo vmes...sem imela take izkušnje ampak sem poskrbela, da so izginile.in dokler mu nisem popolnoma zaupala sem preverjala vse njegove izpiske, maile itd. ampak...vprašanje je, če jo je res pozabil?
-
Georgia - Kofetarica
Hvala za odgovor.
Ne vem no, js mu vrjamem, da jo je pozabil, to mi je že večkrat povedal, pravi da več ne čuti nič do nje. Ni pa prepričan, da tud ona ne čuti ničesar do njega (čeprav ima tud ona zdaj fanta).
Pa enkrat sm mu zarad tega že dala konec, in mi je dokazal kako veliko mu pomenim!
On ma zelo dobro srce in vem da je tut to razlog, da ji odpisuje, ker je noče prizadet.
Sam ne vem, js si ne predstavljam, da bi se z bivšim pogovarjala na tak način. Definitivno, bom naredila vsemu konec če se ne bo nehalo kmalu. Sam raje bi pa ta problem rešila kako drugače. S pogovorom ga bom bolj težko očitno, ker enostavno ne razume!!
Ne vem no, js mu vrjamem, da jo je pozabil, to mi je že večkrat povedal, pravi da več ne čuti nič do nje. Ni pa prepričan, da tud ona ne čuti ničesar do njega (čeprav ima tud ona zdaj fanta).
Pa enkrat sm mu zarad tega že dala konec, in mi je dokazal kako veliko mu pomenim!
On ma zelo dobro srce in vem da je tut to razlog, da ji odpisuje, ker je noče prizadet.
Sam ne vem, js si ne predstavljam, da bi se z bivšim pogovarjala na tak način. Definitivno, bom naredila vsemu konec če se ne bo nehalo kmalu. Sam raje bi pa ta problem rešila kako drugače. S pogovorom ga bom bolj težko očitno, ker enostavno ne razume!!
-
ona ima fanta?ti imaš njega?pogovor med njima pa je hmm zelo čustven oz zaupen?...tole neki ne štima se ti ne zdi?verjetno tudi njenemu fantu ni ravno prav-če sploh ve?!!nevem..ti ustreza taka zveza?jaz vem, da ne bi zdržala,vedno bi bil nek pritisk nad mano..vedno ko se rečata kaj če..itd.?ja samo, če te ima res takoooo zelo rad potem mu definitivno postavi pogoj da naj se odloči al ti ali ona.sicer pa, če mu ne bi bilo vseeno zanjo ji ne bi naskrivaj pisal-kot si sama rekla?!se ti ne zdi...nevem res ne...upam, da boš rešila to čimbolj kakor se da;)in čimprej!!
srečno!
srečno!
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
pogovor med njima pa je hmm zelo čustven oz zaupen?
Ali je čusten, ali zaupen? To niti približno ni eno in isto. Tip ima lahko prijateljico s katero ima zelo zaupen odnos in to nikakor ne pomeni, da bi karkoli imel z njo - če pa je pogovor čustven ...
Ne vem no, js mu vrjamem, da jo je pozabil, to mi je že večkrat povedal, pravi da več ne čuti nič do nje.
Brez zamere - kaj ti pa naj reče? Da je vanjo še vedno zaljubljen, ampak da bo s tabo, ker si bližje? Ženkse velikokrat postavite vprašanje, na katerega je možen le en odgovor. Ko ta odgovor slišite, mu pa (slepo) verjamete - ne zavedate se pa, da ste mu ta odgovor s takšnim vprašanjem položile na jezik...
Hahaha - šala dneva!! A nima pa tako dobro srce, da bi s tem nehal in tako ne bi več povzročal bolečine tebi?! Torej ima dobro srce zanjo, zate pa ne ...
Večkrat mi je že oblubu da bosta mal omejila stike, ampak sm dosegla sam to, da je zdaj začel vse skrivat pred mano.
Zelo pogost pojav, ja ... "Če ne morem delati tega pred njenim hrbtom, bom pa za njim" ...
Zdj pa ne vem več al sm js čudna ker me to tok moti, al pa res mal pretiravata?
Pošlji kakšen izsek iz njunih mailov, ki ti grejo na živce, pa ti povemo kaj čuti do nje oz. ona do njega
-
Georgia - Kofetarica
Ok... očitno bi res mogla začet ukrepat. Sam kaj ko me pa vedno (ne ve kako mu uspe) prepriča v to, da sm čudna ker mu ne zaupam in mu skos težim če se pogovarja z njo.
Sam js si ne predstavljam, da bi si še vedno dopisovala z bivšim o tem kako je blo lušno pa kakšna ljubkovalna imena sva si dajala...
Pač sam rada bi dosegla, da ne bi bla več ljubosumna pa bi mu zaupala, ampak enostavno ne gre.
Sam js si ne predstavljam, da bi si še vedno dopisovala z bivšim o tem kako je blo lušno pa kakšna ljubkovalna imena sva si dajala...
Pač sam rada bi dosegla, da ne bi bla več ljubosumna pa bi mu zaupala, ampak enostavno ne gre.
-
Georgia - Kofetarica
Sj sm ga že enkrat, sam tko da bo dojel, da resno mislm. Pa je tkooo obljublal kako bo vse popravu...
Al ne vem več kako naj ukrepam, če me pa ne razume kaj mu tupim v glavo!
Sam pustila ga pa res ne bi, ker ga mam res zlo zlo rada...
Joj, kok je smotan!!! No kaj naj pol??
Al ne vem več kako naj ukrepam, če me pa ne razume kaj mu tupim v glavo!
Sam pustila ga pa res ne bi, ker ga mam res zlo zlo rada...
Joj, kok je smotan!!! No kaj naj pol??
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
DrFreud napisal/-a:Ne vem no, js mu vrjamem, da jo je pozabil, to mi je že večkrat povedal, pravi da več ne čuti nič do nje.
Brez zamere - kaj ti pa naj reče? Da je vanjo še vedno zaljubljen, ampak da bo s tabo, ker si bližje? Ženkse velikokrat postavite vprašanje, na katerega je možen le en odgovor. Ko ta odgovor slišite, mu pa (slepo) verjamete - ne zavedate se pa, da ste mu ta odgovor s takšnim vprašanjem položile na jezik...On ma zelo dobro srce in vem da je tut to razlog, da ji odpisuje, ker je noče prizadet.
Hahaha - šala dneva!! A nima pa tako dobro srce, da bi s tem nehal in tako ne bi več povzročal bolečine tebi?! Torej ima dobro srce zanjo, zate pa ne ...
Dobro povedano ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov