Nimam fanta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Jochie napisal/-a:kaj pa Ken pravi? Te tudi on noče?
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
hannika napisal/-a:Stara sem 13 let in imam vprašanje:
kako naj dobim fanta? zelo rada bi ga imela in imam zelo lepo postavo, sem zelo suha a imam zelo majhne prsi (A 70). Ali je mogoče to problem da fantje ne "padajo" name? ker skoraj vse moje sošolke so ga že imele.
ma vse enkrat pride...ne sekiraj se... jaz sem prvega imela pri 17-tih...nisem se nikoli sekirala, čeprav je mama že mislila, da sem lejzbika...
Selvedin&Mihaela
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
McLarnovc napisal/-a:13 let si stara... Za imet fanta imaš še 20 let časa, potem pa še 50 let za imet moža.
Sedaj pa uživaj v otroštvu...
Sem istega mnenja kot on.
A po novem se ima fanta pri 13 letih? Ko sem bila jaz toliko stara ni še nobena od sošolk razmišljala o tem. Kaj si pa tvoje sošolke predstavljajo pod pojmom imeti fanta pa me res zanima.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Goth.princess napisal/-a:jaz sem prvega imela pri 17-tih...nisem se nikoli sekirala, čeprav je mama že mislila, da sem lejzbika...
Zdaj a ti hoče mati vničit otroštvo, ali pa je imela kakšen drug razlog za tole mišljenje.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
matjazd napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:ma vse enkrat pride...ne sekiraj se... jaz sem prvega imela pri 17-tih...nisem se nikoli sekirala, čeprav je mama že mislila, da sem lejzbika...
A je s tvojo mamo vse vredu?
ja ja, vse je v redu z njo, ampak mi je nonstop govorila, da sem tako lepo dekle in zakaj nimam fanta in takšne, da me je že spraševala, če so mi všeč punce, jaz pa sem ji vsakič rekla, da fantje bi me imeli samo zaradi seksa, ne pa da bi me imeli za to kar sem... tako da pole sem dobila pravega...
Selvedin&Mihaela
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
ok no tak otrok pa spet nisi pr 13h takrt res divjajo hormoni in začneš gledat na nasprotn spol mal "drgač"...mi smo v osnovni že pr 12h mele ""fante" k je biu višek odnosa da se držiš za roke al pa najskrajnejše kušnt na usta hehe
....pa glede na to da se starostni prag za te zadeve zlo niža.... me ne čud njeno prašanje:)
res pa je da se nikamor ne mudi , just go with the flow-follow your heart pa to hehe... ahhh prou pogrešam ta nedolžna zaljubljena leta
....pa glede na to da se starostni prag za te zadeve zlo niža.... me ne čud njeno prašanje:)
res pa je da se nikamor ne mudi , just go with the flow-follow your heart pa to hehe... ahhh prou pogrešam ta nedolžna zaljubljena leta
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Goth.princess napisal/-a:
ja ja, vse je v redu z njo, ampak mi je nonstop govorila, da sem tako lepo dekle in zakaj nimam fanta in takšne, da me je že spraševala, če so mi všeč punce, jaz pa sem ji vsakič rekla, da fantje bi me imeli samo zaradi seksa, ne pa da bi me imeli za to kar sem... tako da pole sem dobila pravega...
Ampak to še vedno nima veze. A niso vsem mamam lepi njihovi otroci? Mene mama ni nikoli tiščala naj si dobim fanta. Sploh pa pri 17ih.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ko sem pri 13 doživela prvi french kiss, se mi je le-ta zagabil za kar nekaj časa (zaradi fanta, ki se ni znal normalno poljubljati, ampak ga je bila ena sama slina ). Ampak mu je bilo za oprostiti, ker je bil celo eno leto mlajši. Tako da naj se ti nikamor ne mudi pri teh letih, čeprav je slišati, da se dandanes v oš dogaja že vse možno. Prvega resnega fanta sem imela pri 18 letih in nekje konec sš bi naj vsaj približno vedeli kaj je imeti fanta/punco, kar se tiče resne zveze je pa še vseeno bolj tako-tako. So pa seveda tudi izjeme. Itak, da se že v oš pojavi zaljubljenost, ampak ni še nikamor sile. Za vse pride svoj čas, ko ti ne bo več nerodno, če te bo nekdo lepo pogledal ali kaj vprašal.
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Slow down, girl. Kam se ti tak mudi.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov