Navade, ki ste se jih nalezle
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Googi napisal/-a:Ange|ina napisal/-a:igram WoWše svoj battle chest sm dobila za rojstni dan.. jao..
Ojoj pa ne WoWČe pa kaj ne maram, so pa "moški" pogovori o WoW. In zdaj je še moja kolegica (z njo pa z njenim tipom se midva kar dosti druživa) začela igrati in to jih ne ustavim, ni šans. Nonstop, kjerkoli smo, samo WoW, WoW, WoW,... Obup
hahhaa, moj bivši je špilu wow, pa sm res zraven presedela še pa še enga cajta

no, špilat pa nism začela, vsaj neki

drugač sem se pa od enega bivšega navadla štajerščine, od drugega bivšega primorščine, zdej pa govorim neko zbrkljanščino teh dveh

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
- naučila sem se zamujat (še bolj kot prej - jaz vedno zamudim 1 minuto, zdaj pa kr pol ure, kar me full jezi!)
- odvisnost od računalnika (sma kot 2 polha vsak pr svojem pcju)
- zanimanje za tehniko (npr: če ma en nov telefon, more met drugi tudi
)
- začela sem na tuninge z njim hodit (zdaj mi to ni več interesantno tak full, ampak avte pa še vedno komentirava, če vidima kakega predelanega)
- sem bolj lena in nimam več tolk energije kot prej (valda, ce cele dneve sedima za racunalnikom LOL)
- odvisnost od računalnika (sma kot 2 polha vsak pr svojem pcju)
- zanimanje za tehniko (npr: če ma en nov telefon, more met drugi tudi

- začela sem na tuninge z njim hodit (zdaj mi to ni več interesantno tak full, ampak avte pa še vedno komentirava, če vidima kakega predelanega)
- sem bolj lena in nimam več tolk energije kot prej (valda, ce cele dneve sedima za racunalnikom LOL)
I love SISLEY& RW
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Googi napisal/-a:Ange|ina napisal/-a:igram WoWše svoj battle chest sm dobila za rojstni dan.. jao..
Angie
Ojoj pa ne WoWČe pa kaj ne maram, so pa "moški" pogovori o WoW. In zdaj je še moja kolegica (z njo pa z njenim tipom se midva kar dosti druživa) začela igrati in to jih ne ustavim, ni šans. Nonstop, kjerkoli smo, samo WoW, WoW, WoW,... Obup
![]()
)
Jaz tud wow igraaaam.

- od njega sem se navadla, da imam budilko vključeno prej kot je treba, in potem prestavlam po 10 in 10 min naprej.

- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič sem slučajno srečal eno mladenko,ki je tako sočno in z največjim užitko zajela slino iz cele ustne votlin-grla in nosu in z znanim zvokom vse to izpljunila ogromnega "mastiča"(velik izpljunek) kot temu fantje rečemo.Najbolj smešno mi je bilo,ker je ona mislila,da je sama in da ni nobenega blizu(mene ni videla)in si je najbrž zaradi tega privoščila ta "luksuz",zanimivo je pa tudi,da je bila ta deklica prava lepotica stara malo čez 20 let.Nisem si nikoli predstavljal,da take damice tako nagravžno pljuvajo,pa naj še kdo reče,da sam tipi pljuvamo.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Zgrešil temo?
Moj mi je pa ravno včeraj rekel, da se je od mene navadil kupovati polnozrnat kruh in pa vodo namesto belega kruha in soka. Ni slabo.

Moj mi je pa ravno včeraj rekel, da se je od mene navadil kupovati polnozrnat kruh in pa vodo namesto belega kruha in soka. Ni slabo.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Ja metuljčica zgrešil sem.Kaj,ko bi se ti enkrat nehala tako obremenjevat z drugimi.Imel sem namen,pa sem nato pozabil,napisal,da je najbrž to pobral od svojega fotra ali pa od kakega tipa in ji očitno tako paše,da se zdej ne more odvaditi,no sej če te noben ne vidi je v redu,toda kaj ko te včasih kdo izza vogala preseneti.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jerry444 napisal/-a:Ja metuljčica zgrešil sem.Kaj,ko bi se ti enkrat nehala tako obremenjevat z drugimi.
Si me pa zelo narobe ocenil.

Mislila sem, da si želel pisati v temo o pljuvanju.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Če grem zju3 na kavo vedno pijem kakav. Prej sm vedno pila đus z vodo pol pa sm enkrat pr Mojmu probala kakav.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- da jem pozno ponoc
- uporablam ksne njegove fore in prijeme - glede stvari k jih folk reče.. če je to on, se pol zmagoslavno smejim še neki časa, dokler mi ne da lupčka
- če nosim pas, si tisti konec, ki štrli stran zvijem tko kt si ga on
- začenjam uporabljat šumnike, ko pišem na comp
- pobrala sm njegovga smajlija za lupčka k ga napiše v sms (=*)
- najpomembnejše mi je pa to, da se vse bolj učim konstruktivno razmišljat pa iskat argumente pa premislit predn kej rečem
- uporablam ksne njegove fore in prijeme - glede stvari k jih folk reče.. če je to on, se pol zmagoslavno smejim še neki časa, dokler mi ne da lupčka

- če nosim pas, si tisti konec, ki štrli stran zvijem tko kt si ga on

- začenjam uporabljat šumnike, ko pišem na comp
- pobrala sm njegovga smajlija za lupčka k ga napiše v sms (=*)
- najpomembnejše mi je pa to, da se vse bolj učim konstruktivno razmišljat pa iskat argumente pa premislit predn kej rečem
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Postali so mi všeč avtomobili iz 70-tih let, vau.
Poslušat sem začela isto glasbo kot on, čeprav sem jo prej sovražila.
Veliko bolj se spoznam na tehniko in avtomobilizem.
Jem več nezdrave hrane. Žal.
Postala sem bolj lena. Žal.
Gledam več nemških tv kanalov in določene oddaje (ki pašejo samo takrat ko je on zraven).
Poslušat sem začela isto glasbo kot on, čeprav sem jo prej sovražila.
Veliko bolj se spoznam na tehniko in avtomobilizem.
Jem več nezdrave hrane. Žal.
Postala sem bolj lena. Žal.
Gledam več nemških tv kanalov in določene oddaje (ki pašejo samo takrat ko je on zraven).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov