Navade, ki ste se jih nalezle
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- da ne divjam po cesti, ampak lepo zmerno vozim in s tem nardim zelo majhno porabo bencina
- začela sm (skor) redno laufat
- ful rada kolesarim na dolge ture (z njim seveda)
- da ne jem kruha (razen za zajtrk učasih) in krompirja
- začela sm (skor) redno laufat
- ful rada kolesarim na dolge ture (z njim seveda)
- da ne jem kruha (razen za zajtrk učasih) in krompirja
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ena konkretna stvar k se jo trenutno spomnm: k grem jest v restavracijo in k končam, vilco pa nož prou na en tak način položim na stran
pa sej sm velik stvari začela delat zarad njega, ampak nism jih pa od njega prevzela. fraze, besede, poglede na svet, kšn del glasbenga okusa pa itak skor vsi poberemo od svojih partnerjev (pa verjetno nasplošno od ljudi s katerimi smo velik skupi).

pa sej sm velik stvari začela delat zarad njega, ampak nism jih pa od njega prevzela. fraze, besede, poglede na svet, kšn del glasbenga okusa pa itak skor vsi poberemo od svojih partnerjev (pa verjetno nasplošno od ljudi s katerimi smo velik skupi).
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
* navadila sem se, da moram ko greva kam ven jest vedno kaj novega sprobat... nikol ne naročim obične pice recimo ampak kaj čimbolj nenavadnega
* navadila sem se jest solato (prej je nisem)
* naučila sem se, da je vse dosegljivo in, da si marsikaj lahko privočim, če si dost želim (recimo prej nisem hodila na >>drage<< počitnice pa kupovala oblek raznih firm)
* začela sem se oblačit mal bolj elegantno(namesto superg petke al pa balerninke) ...ampak on pa ravno obratno, recimo prej je nosil srajce in čevlje... zdaj si je kupu superge in nosi bombažne majice
pa še kaj bi se našlo...
* naučila sem se, da je vse dosegljivo in, da si marsikaj lahko privočim, če si dost želim (recimo prej nisem hodila na >>drage<< počitnice pa kupovala oblek raznih firm)
* začela sem se oblačit mal bolj elegantno(namesto superg petke al pa balerninke) ...ampak on pa ravno obratno, recimo prej je nosil srajce in čevlje... zdaj si je kupu superge in nosi bombažne majice
pa še kaj bi se našlo...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Vermilion napisal/-a:* navadila sem se, da moram ko greva kam ven jest vedno kaj novega sprobat... nikol ne naročim obične pice recimo ampak kaj čimbolj nenavadnega
* naučila sem se, da je vse dosegljivo in, da si marsikaj lahko privočim, če si dost želim (recimo prej nisem hodila na >>drage<< počitnice pa kupovala oblek raznih firm)* začela sem se oblačit mal bolj elegantno(namesto superg petke al pa balerninke) ...ampak on pa ravno obratno, recimo prej je nosil srajce in čevlje... zdaj si je kupu superge in nosi bombažne majice
pa še kaj bi se našlo...
!!!
poleg tega pa še, zrat njega zdej usak vikend pohajam.. in prej nikoli nism niti pomisnna na prevoz z taxijm.. zdej ? pahh, do Lj, do Obale.. pousod ..

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
~ njegov humor, zafrkancije, besede, s katerimi spravlja ljudi v smeh in drži celo družbo pokonci
~ vero v obstoj dveh sorodnih duš
~ postala sem ista flegma do določenih stvari
~ bolj gledam nase in da bom jaz boljše prišla skozi, kot pa na druge
~ popizditis, če zagledam stvar, ki ji je pretekel rok uporabe
~ ponoči ugašam telefon
~ se ne javim, če me kliče oseba, s katero se mi ni za pogovarjat (razne pijavke in podobno)
~ vero v obstoj dveh sorodnih duš
~ postala sem ista flegma do določenih stvari
~ bolj gledam nase in da bom jaz boljše prišla skozi, kot pa na druge
~ popizditis, če zagledam stvar, ki ji je pretekel rok uporabe
~ ponoči ugašam telefon
~ se ne javim, če me kliče oseba, s katero se mi ni za pogovarjat (razne pijavke in podobno)
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 08. Sep. 2008 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Včasih sm skor za usako bolečino jedla tablete. Zdej pa ne, ker mi je natančno razložu in pokazu, da se da tud brez tablet. In zdej jz delam pridige drugim. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema