Nasikanost žensk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Johnny - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
puma napisal/-a:dečko ne mi pošiljat zs z nekimi grožnjami ... povej na forumu kaj imaš za povedat
in ... ali si res mislil, da se tebe kdo boji?
p.s. predlagam, da greš judo trenirat, tam se boš lahko lepo stisnil in objel z drugim moškim
Kakšnimi grožnjami?? Ne ne je tajski boks veliko bolj praktičen.. Morda ga greš pa lahko ti da se boš s puncami objemala. Zakaj bi se me kdo bal sploh? Ne vem ampak nimam želje da bi se me kdo bal..
Bi znala vsaj ene deset stvari naštet, ki ti manjkajo...
Tajski Boks prevladuje Ne res mi manjka mal gonjenja po telovadnici,vreča in fitness..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jah....mogoče še leto, dve....odvisno, kok stare išče
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Johnny - Sramežljivka
McLarnovc napisal/-a:A da se s človekom ni za zapletat je treba znat se pretepat al kaj?
Pretepanje je za šibke.
Na tak način, da bi ji kdo težil in na tak način, da se ob meni počuti varno,.. Za šibke? Ko si sam proti 3, ki imajo nože in te hočejo oropati in zabosti ti besede ne pomagajo kaj dosti kolega.. Tajski boks ni za šibke bi se lahko reklo pa ne mislim fizično ampak duhovno, ker to ni zgolj pretepanje, to je način življenja, samo tega tisti, ki se ne ukvarja s tem ne razume, da to ni samo mlatenje ampak tudi globje..
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Johnny napisal/-a:Na tak način, da bi ji kdo težil in na tak način, da se ob meni počuti varno,.. Za šibke? Ko si sam proti 3, ki imajo nože in te hočejo oropati in zabosti ti besede ne pomagajo kaj dosti kolega..
Ko bodo trije komadi prišli z noži nad tebe ti bo ta tvoj boks en pičkindim pomagal, ker se boš samo usral v hlače in gledal kam boš spizdu....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Johnny napisal/-a:
Kakšnimi grožnjami?? ...
tistimi, ki si jih poslal v zs ... čeprav je bolj delovalo kot bedno lajanje in zelo patitečn poskus dokazovanja.
ah ... svašta majka rodi
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Johnny napisal/-a:Na tak način, da bi ji kdo težil in na tak način, da se ob meni počuti varno,..
http://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
puma, u win
Em, način življenja, ki vključuje pluvanje po ženskah? Super, ti kr mej tajski boks, jz grem raj na sprehod.Johnny napisal/-a:...ampak duhovno, ker to ni zgolj pretepanje, to je način življenja, samo tega tisti, ki se ne ukvarja s tem ne razume, da to ni samo mlatenje ampak tudi globje..
-
Johnny - Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:puma, u winEm, način življenja, ki vključuje pluvanje po ženskah? Super, ti kr mej tajski boks, jz grem raj na sprehod.Johnny napisal/-a:...ampak duhovno, ker to ni zgolj pretepanje, to je način življenja, samo tega tisti, ki se ne ukvarja s tem ne razume, da to ni samo mlatenje ampak tudi globje..
Ljubezenske izkušnje nimajo veze s tem.. Ampak seveda ti ne moreš vedeti o tem..
Ko bodo trije komadi prišli z noži nad tebe ti bo ta tvoj boks en pičkindim pomagal, ker se boš samo usral v hlače in gledal kam boš spizdu..
Sem že imel tak primer, končal na urgenci z nekaj šivi ampak vzeli niso pa nič..Če bi se ti usral u hlače še ne pomeni, da bi se vsi..
Pumica vračam video.. direkt zateee
http://www.youtube.com/watch?v=MBkbZGPF_5g
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov