Nasikanost žensk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Johnny - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:Johnny napisal/-a:
Ritko kar ti nastavljalj če ti je tako všeč kolega..
lupček, ti imaš problem, ne jaz....jaz sem ti podal samo opcije!
Kot prvo ne ti men lupček.. Kot drugo pa to opcijo bi izbral le mrtev pa še to dvomim.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Johnny ti maš s sabo tolko problemov, da se sploh ne zavedaš. Ti svetujem, da se z ženskami sploh ne zapletaš, dokler ne odpleteš vsaj polovico lastnih frustracij ...
... kar ti najverjetneje seveda nikoli ne bo uspelo in boš celo življenje sikal, kako smo sikajoče ženske krive za tvojo polomijo od življenja.
... kar ti najverjetneje seveda nikoli ne bo uspelo in boš celo življenje sikal, kako smo sikajoče ženske krive za tvojo polomijo od življenja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Ampak res, Johhny, jaz bi tudi bila 'nasikana', če bi bila s tabo. Tole 'ne bom se uklanjal nobeni ženski!' mi v kombinaciji s tem, kar si napisal, izgleda kot nepripravljenost sprejemanja kakršnih koli kompromisov, kar ni ravno odrekanje vsemu ...
Every rose has its thorn
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Johnny ti maš s sabo tolko problemov, da se sploh ne zavedaš. Ti svetujem, da se z ženskami sploh ne zapletaš, dokler ne odpleteš vsaj polovico lastnih frustracij ...
yeeeeeeeeeee
-
Johnny - Sramežljivka
g00fy_qa napisal/-a:Johnny ti maš s sabo tolko problemov, da se sploh ne zavedaš. Ti svetujem, da se z ženskami sploh ne zapletaš, dokler ne odpleteš vsaj polovico lastnih frustracij ...
Seveda ti že veš ka je moje življenje polomija, ker me tako dobro poznaš ane? Latnih frustracij? Daj prosim povej mi katere soo too lepo prosim.. Tale bivša je bila edino kriva za mojo slabo voljo, življenje mi pa še zmeraj fajn laufa.. Faks,služba,družina,prjatli.. Ne vem kaj je tukaj nabijanje na pamet oz. analiziranje kot ve temu pravite moderno ali kaj? Če bi imel take frustracije kot ti opisuješ bi imel težave pri komunikacijah z žensko, tako jih pa nimam, pač je bila ena zoprna, ni je več end of story. Raje se svojo polomijo od lajfa ukvarjaj kot pa da meni kle debilne nasvete deliš..
Ampak res, Johhny, jaz bi tudi bila 'nasikana', če bi bila s tabo. Tole 'ne bom se uklanjal nobeni ženski!' mi v kombinaciji s tem, kar si napisal, izgleda kot nepripravljenost sprejemanja kakršnih koli kompromisov, kar ni ravno odrekanje vsemu ...
To sploh ne pomeni tega da nisem zmožen delati kompromisee.. To pomeni, da nisem v nobene pomenu copatka, ki se uklanja ženski kadar se ji sprdne.. Kompromisi pa so nujni če hočeš imeti dobro zvezoo pa lepo prosim nisem več star 16 let za take najstniške ljubezenske nasvete..
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kompromisi suck
Johnnyja pa štekam - največ kar lahko narediš je, da si vzameš mal time off... uživej v lajfu, ki ga imaš in ti laufa, najdi si kako prijateljico with benefits, one night stands... in se ohladi - pa tut če traja par let
Aja pa sploh nevem zakwa uporablam ta smajli. ...sam mi je najbol hud!!!!
Johnnyja pa štekam - največ kar lahko narediš je, da si vzameš mal time off... uživej v lajfu, ki ga imaš in ti laufa, najdi si kako prijateljico with benefits, one night stands... in se ohladi - pa tut če traja par let
-
Johnny - Sramežljivka
IloveCoffee napisal/-a:Kompromisi suck
Tudi nameravam tako naresti.. Mal obdelat novo prijateljico potem pa bomo videli.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ raje obdelaj prvo sebe in svojo zgorno glavo in pri tem ne pozabi na srček. Hkrati pa poglej malo kakšne družinske vzorce imaš in katere lastnosti si pobral od fotra, katere od matere. In namesto, da kriviš druge probaj raje malo samoanalizirati in pogledati sebe.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Ilovecoffe ti si tudi na enem drugem portalu pod tem nickom, a ne?
nisi hud. ne glumi jebača.
nisi hud. ne glumi jebača.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]