Najlepša stvar, ki jo je ona naredila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 20. Okt. 2008 13:55

Smešno je, da se nalije kot krava. No, otročje. To, da ti pobrišeš za njim pa se mi ne zdi nič posebnega. Če on ne more, pač pobrišeš. Ne dobiš medalje, niti on, če bi bilo obratno. Meni se to ne zdijo neka herojska dejanja.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Okt. 2008 14:15

Ker me on vedno za rojstni dan ljubko preseneti, sem se odločla, da tudi js njega...
Za njegov rojstni dan sem šla z vlakom v KP (ker je on meu lih predavanja). Prestopla sm v Sežani in v Divači, v Divači pa sm se zdilala z blagajničarko, ki prodaja karte, da mi je posodla internet. Iz interneta sm mu poslala SMS (da bi kao mislu, d sm doma :) ), nato pa nadaljevala pot do KP. Kr pojavla sm se mu na vrata, on pa čisto zmeden, sploh ni vedu kaj bi reku, samo objel me je in stiskal, sploh me ni hotel spustit... Oh...ko se zdej spomnem mi je kr toplo pr srčku :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Okt. 2008 14:47

trapa napisal/-a:
miteq napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.

Stari, ej, popravljam te po dveh letih. Tista tema je na 35. strani, ta pa samo na 5.

Babe neizvirne. :D :twisted:

Najbolj logična razlaga se vama pa izmuzne. Ta, da opazimo vse ker fantje počnejo za nas in obratno: da je veliko punc skromnih in se jim zdi logično, da kar naredijo one zanje je precej samoumevno in torej ne izpostavljajo.

Ja, se strinjam. Na splošno je v obeh temah bolj malo zadev, ki bi se objektivno gledano lahko štele za "najlepše". Ampak eni punci je bilo očitno noro všeč, da jo je fant peljal na morje, čeprav je imel ful dela, in šteje to za najlepše (samo primer). Čisto subjektivna zadeva.

In kako za vraga naj potem jst vem, katero od mojih dejanj je bilo tipu najbolj všeč? To, da sem prižgala svečke po sobi in ga pričakala na postelji v seksi spodnjem perilu bi recimo že pasalo v to temo. Ali pa to, da sem ga čisto pijanega pospremila domov, da ni padel dol z mosta (in se naslednji dan zbudila z vročino, ker sem bluzila po mrazu zaradi njega). Mogoče to, da sem njemu na ljubo popustila v svojih prepričanjih in jedla rakce?
Lahko bi ga šla vprašat, ampak bo mislil, da sem usekana. :) Pa verjetno bi dobila in čisto čudaški odgovor o nečem, kar sem sama že zdavnaj pozabila. Tako kot se moj verjetno niti ne spomni, kako je prišel k meni na dan, ko so mi zvezdice namontirali na zobe in me videl vso objokano, on me je pa samo objel, mi dal lubčka me potolažil, da sploh ne izgleda tako grozno, kot se meni zdi.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 20. Okt. 2008 18:49

trapa napisal/-a:
miteq napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.

Stari, ej, popravljam te po dveh letih. Tista tema je na 35. strani, ta pa samo na 5.

Babe neizvirne. :D :twisted:

Najbolj logična razlaga se vama pa izmuzne. Ta, da opazimo vse ker fantje počnejo za nas in obratno: da je veliko punc skromnih in se jim zdi logično, da kar naredijo one zanje je precej samoumevno in torej ne izpostavljajo.

Bi bil čas, da začneta tista 2 koleščka zares uporabljat. :twisted:

Zame je najbolj enostavna in logična razlaga tista, katero sem sam podal. Occam je moj prijatelj. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 21. Okt. 2008 9:29

Da nism šla na maturanca. :?
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 21. Okt. 2008 9:48

Punchee napisal/-a:Da nism šla na maturanca. :?

To je najlepše? Oprosti, ampak to je neumno, da zaradi fanta zapraviš priložnost za lastno zabavo in vse, kar pač spada v srednješolsko fazo.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 21. Okt. 2008 14:12

Mislim..MSN, kaj se morš vtaknit v čist vsak odgovor..kaj si ti najbolj popolna punca in fantu pripravljaš sama neverjetna dejanja..naša so pa vsa neumna in manj vredna? mislim wtf?

Aja drgač sem pa svojega vprašala katere dejanje je njemu bilo nabolj všeč in mu je najbolj pomenilo in je bil odgovor Hokejska tekma..ko sem ga presenetla in mu kupila karte, da sva šla prvič skupaj.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 21. Okt. 2008 14:39

Ne samo, da ni MsN nikjer napisala, da misli, da je popolna in oh in sploh, ampak ne morem verjet, da je lahko kdo tako ozkogleden, da ne razume komentarja.

Namreč, ne moreš sebe toliko žrtvovati za partnerja (kar je prvotna avtorica posta tudi nakazala). Kakorkoli obrneš: lepo je, da znaš delat kompromise, lepo je, da mu pokažeš da ga ceniš. A ne za tako veliko ceno. Če ima punca priložnost it na kaj takega, naj gre. Če ne se bo lahko čez čas še tepla po glavi, zakaj se je pustila tako manipulirat (kmalu bivšemu) tipu.

Če ne znaš dat sebe na prvo mesto, ne znaš imeti rad. Simpl ko pasulj.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 21. Okt. 2008 14:41

o sej zastopm komentar in ni panike, sam pa da čist pri vsaki napiše, da je njeno dejanje neumno (dejanske besede) se pa men zdi neumno.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 21. Okt. 2008 14:46

Če so pa ene babe super copate. :D

Eno je nardit nekaj lepega, drugo je se odpovedat svojim željam, potrebam in ponosu za tipa.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 21. Okt. 2008 14:49

tanika* napisal/-a:o sej zastopm komentar in ni panike, sam pa da čist pri vsaki napiše, da je njeno dejanje neumno (dejanske besede) se pa men zdi neumno.

Pri vsaki? Komentirala sem tvoje brisanje fantovega bruhanja in Punchee. Posplošuješ, ker te špika, da sem se vtaknila točno v tebe. O lastni popolnosti nisem nikjer nič napisala. Samo težko dojemam, kakšna dejanja imate nektere za najlepša in poleg pozabljate nase.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 21. Okt. 2008 14:53

kokr sm js opazila je bil nekje tudi komenttar o kuhanju..pa še kej bi se najdl..nevem mogoče zate ni nič posebnega samo meni veliko pomeni če mi moj kej skuha..še več bi mi pa pomenl, če nebi mel pojma o kuhanju in bi se vseeno potrudil..nevem kaj je pol neki najlepšega? nevem kdaj so izdali sdandarde najlepšega dejanja :roll: zgleda jih še nism prebrala.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Okt. 2008 20:20

trapa napisal/-a:Ne samo, da ni MsN nikjer napisala, da misli, da je popolna in oh in sploh, ampak ne morem verjet, da je lahko kdo tako ozkogleden, da ne razume komentarja.

Namreč, ne moreš sebe toliko žrtvovati za partnerja (kar je prvotna avtorica posta tudi nakazala). Kakorkoli obrneš: lepo je, da znaš delat kompromise, lepo je, da mu pokažeš da ga ceniš. A ne za tako veliko ceno. Če ima punca priložnost it na kaj takega, naj gre. Če ne se bo lahko čez čas še tepla po glavi, zakaj se je pustila tako manipulirat (kmalu bivšemu) tipu.

Če ne znaš dat sebe na prvo mesto, ne znaš imeti rad. Simpl ko pasulj.

se čisto strinjam. nikoli se ne bi odpovedala maturantskemu izletu zaradi fanta. in sem ga imela takrat pa ga mam še. in vem, da tega niti približno ne bi zahteval od mene ali pa jemal to kot najlepše dejanje!
mislim, da je maturantski izlet ena izmed stvari, ki zaznamujejo tvoje življenje. ali pa vsaj srednješolsko obdobje. in zavreči to zaradi fanta, za katerega nisi nikoli prepričan, da boš z njim do konca, se mi ne zdi smiselno.
sicer pa, en teden zdržati brez njega, se zabavati...
ne vem razložiti, vem pa da to sigurno ni stvar, ki bi jo jaz storila ali pa moj fant. in sigurno ga ne bi kula v zvezde, ker ni šel na absolventskega.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 21. Okt. 2008 20:58

Tolko o tem, kako znamo precenit kdaj nardimo kaj super duper za naše fante:
se organiziram, splaniram, pozanimam. Začrtam pot, naštudiram, prešnofam vse. Še forumašicam težim za info (da bo ja vse splanirano kot se spodobi, apropo: Lejla86, hvala! ) in danes dragemu, ko pride domov rečem "srce, v nedeljo pa greva bordat" (namreč, sanja o tem že od konc marca )
Pa mi reče, da ne ve kako bo šlo vse skupaj, pa jaz in bunny hill... in ko omenim, da sej ni panike, bom pa pila čajčke pa se sončku nastavljala, reče "to bo pa drag čajček".
How 'bout some optimism?
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Okt. 2008 23:03

Uh, js sm za svoje bivše že veeelik lepga nardila ... Recimo enmu sm torto spekla za rd (sm se res namučla, ker js NIKAKOR nism za kakršnokoli pacanje v kuhni) in se z njegovo mamo zmenla da bom pršla k njim medtem ko bo on na faksu ... no in sm šla tja, napihnla balone in jih zvezala v take "šopke", pripravla torto in skrbno izbrano darilo ... hehe. :D Pa recimo enkrat sma se skregala, pa se mi sploh ni hotu javit na telefon pa nč, in js nism zdržala da bi bla skregana, tak da sm se pelala ful daleč do njega in ga prosla naj se ne jezi na mene ... Drugač sm pa pač vsakem fantu večkrat kupla kakšno malenkost al pa vsaj kakšno čokoladico, kej ustvarla ... itd. No zdej recimo temu zadnjemu (sej niti ne vem če je moj fant no) sm pa enkrat prnesla tak "energijski paket" v službo ker sm vedla da je šel ful pozn spat in da je zihr ful zaspan - 2 redbulla, 2 kinderjajčki pa ene mm bonbone, hehe. Itak me ni pričakoval in je bil ful vesel, mi je pol napisu tk lep sms ... No pa pač itak je še 1000 stvari. Js za sebe VEM, da sm ful pozorna in mam vedno kako dobro idejo, kak nekoga presenetit, razveselit ... ker bi sama želela isto nazaj, sam dobim pa v velik manjši meri, se mi zdi no. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov