Najlepša stvar, ki jo je ona naredila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Shana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Shana » 14. Sep. 2005 10:49

hm,
Nekam me je hotel vzeti s sabo, jst pa nisem hotla, ker mi tisto ni odgovarjalo. Na dan odhoda je bil tako žalosten, malo pa mi je tudi zameril. Poslovila sva se, meni pa ni dalo miru. Šla sem domov, se oblekla v njemu najljubše cunjice in šla za njim.
Ne morete si predstavljati, kako je bil vesel, ko me je zagledal tam, cel večer sem se trudila biti nasmejana in to mu je tako veliko pomenilo, da ne znam opisat.

Druga stvar pa je bila ta, da sem bila cel teden zelo zaposlena, on pa je sameval in prosil, da se kaj vidva. Zvečer sem se vsedla v avto, šla po njega in ga odpeljala na morje. Celo noč sva se sprehajala po plaži, se kopala, šla sva se naslikat in se domov vrnila ravno takrat ko sem mogla v službo.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 14. Sep. 2005 12:44

Spekla veliko torto v obliki srčka, jo celo "oblekla" v haribo srčke in mu jo dala za valentinovo. Nisem šla v službo, ker je bil on bolan, pa zmeri kej lepga delava drug za druzga..
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 14. Sep. 2005 19:49

najlepše kar sem storila mi je bilo roditi dva otroka in mu izpolniti željo, da mu januarja rodim še tretjega
pri porodih ni bilo bolj ganljivega kot mož v solzah, zato vem
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Nov. 2005 14:00

StrawberryGirl napisal/-a:Jaz pa sem mu v eno škatlico v obliki srčka spakirala kupončke, na katerih so moje storitve, ki jih bo potem vnovčil pri meni... :P :D

hehe jaz sem mu tudi zadnič za pet mesecev naredila bone ki jih lahko vnovči pri meni.... :)

hmm drugače pa imam kako idejo, da bi mu lahko pripravla presenečenje, samo problem je prostor... moja starša sta vedno doma in skoraj nikoli ne greta ven, tak da se redko zgodi da bi bila cela hiša samo za naju.... razen enkrat v oktobru sma s fantom šla v branje, pa sma se predčasno vrnila, straša pa sta še bila na obisku in takrat sta bile ene dve urci al tri samo najine... :twisted: hehe... ja se je kar fajn spominjat tistega dne.. (upam samo da si sosedi niso kaj mislili :oops: )
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 22. Maj. 2006 19:06

prejšni tedn je biv iz četrtka na petek sam doma, vedu je da nemorm pr nemu spat k mam v petk šolo in mi doma nebi dovolil. js sm si to ful želela in sm ob 10h zvečer šla prost če grem lahko, in sm šla štopat (30km) stran je doma, poklukam, je mel zaklenjen, vedla sm kje majo en rezervni ključ, odklenila vrata, šla gor in je že ajov. mal sm ga začela lupčkat, se je zbudu pa ful ustrašu... poj je biu pa največ vesev, kr solzice so mu v učke pršle, pa nasledni dan nism šla v šolo =)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Maj. 2006 19:36

bruh
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Okt. 2008 7:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 22. Maj. 2006 19:47

- kupila sem mu cd njegove najboljše skupine in mu potem s čokoladnimi srčki naredila pot, da ga je našel.

- zvečer preden sem šla spat sem na ogledalo kopalnice napisala listek, da ga imam rada in da mu želim uspešen delovni dan (bil je takrat ravno sam doma)

- za valentinovo sem iz kartona oblikovala srček, ga "oblekla" v alufolijo, na sredino sem pa nalepila najino sliko. Pod sliko sem pa napisala pesmico.

- ko je bil v službi (jaz pa pri njemu doma) sem mu pospravila sobo in pobrisala prah :D

Sem se kar trudila za najino zvezo moram priznat, ampak jo je sedaj že več kot eno leto konec. Spomini so pa ostali :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarinca » 22. Maj. 2006 20:26

jaz pa sem lani, ko sva bila sama doma, naredila gala večerjo z svečkami, šampanjcem, hrano iz kitajske, oblekla sem njegove najljubše cotikce,........ ful je bil vesel
večkrat ga poskušam presenetit ampak mi zmankuje idej. bom pa v bližnji prihodnosti naredila tele kupončke :D upam da jih bo vesel.

glede jokanja: mene niti najmanj ne moti, da moj hani kdaj zajoče. res da se to zgodi morda le enkrat na leto ampak v tistem momentu, ko ga vidim objokanega se zavedam kako zelo ga ljubim in kako dober je.
s tem, da moški ne smejo jokati pa se nikakor ne strinjam, ker če pokaže malce svojih čustev in jih ne skriva v sebi ni nič manj moški, morda je le še bolj pogumen. :D
življenje je lepo! smejte se!
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 22. Maj. 2006 21:23

Jst mojmu dostkrat kej lepga nardim sam so to take malenkosti da ubistvu sploh niso pomembne.Če pomislim kaj je on use naredu zame pol se sploh ne morem z njim primerjat.
Drugač sm mu pa usak mesec za obletnico napisala kšno pesem pa si jih je pol nalepu na omaro.Ena mu je bla pa še posebi ušeč in je mel čist solzne oči :) .Bil je pa še en zanimiv dogodek.Bil je njegov rojstni dan in sm mu kupla res eno super darilo,zvečer smo šli pa na pijačo z njegovimi frendi v en lokal kamor je pol pršu tud moj bivši.Spomnim se kok mi je blo hudo ker sm ga res komi pozabla.Tko da sm šla pol vn iz lokala in je ta bivši pršu za mano in mi začel govort če bi bla spet skupi...takrt sm zbrala vse moči in sm brez besed šla nazaj notr k lubiju in se delala k da je use kul.Takrt je res vidu kok mi pomeni in je bil čist vesel (ker sva bla skupi šele en mesec,u bivšga sm bla pa zaljubljena ene pet let).No to je ubistvu to čeprov nč posebnga :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Maj. 2006 21:44

Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 23. Maj. 2006 7:56

hmm.kr neki stvari je blo. enkrat k sm bla sama doma sm v svoji sobi pržgala svečke..dan prej sm spekla cd s tapravo muzko, nabavla korzetk pa samostoječe nogavičke in odplesala striptiz..je blo treba velik poguma amapk na konc je ratal. velika stvar je bla tud k sm žrtvovala svoj rojstn dan da sm šla znemu na velko planino na polnočnco ker on je meu navado vsak let it, js pa nism hotla bit sama in sm lezla ke gor, skor sm crknla in sm tud rekla da nikol več amapk mislm da je cenu to. pol sm pa za najino obletnco tud plezala nekam gledat en plaz, čeprov ve da men to ni nevem kaj, amapk k sm vidla kok je biu navdušen se je spalačal. ma kr dost stvari je blo :) z njegove strani pa tud
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 23. Maj. 2006 10:10

Študiram kaj vse sem zanj že naredila....
in ugotovila, da ne morem ničesar posebej izpostavit, ker se mi zdi to da se zanj posebej potrudim nekaj normalnega.
Nekako se mi zdi to, da sem ga presenetla in prišla k njemu takrat ko me ni pričakoval, ali mu skuhala najljubše kosilo, mu odplesala striptiz, mu zavezala učke,.... nekaj čisto normalnega in se teh zadev niti ne spomnim, da bi jih lahko izpostavla.

Mogoče je pri več puncah tako in je zato ta tema tako "boga" ;)
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Jun. 2006 19:14

bruh še enkrat
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Okt. 2008 7:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 05. Jun. 2006 9:13

Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.

no nisi pa odgovoril na temo... kaj je pa najlepša stvar ki jo je tvoja punca naredla za tebe? :)... ali pa vsaj kaj bi morala narediti da bi tebi bilo všeč...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 05. Jun. 2006 18:51

Jst sm se pa učer potrudla po svojih najbolših močeh pa očitno zaman.Cel dan se nisva slišala,ker je delu (mobitela trenutno nima k so mu ga odklopil).Zvečer k je poklicu je bil čist čudn in sm ga uprašala če ma kej časa da mogoče pridem do njega in je reku da ja.In potem sm res z usemi močmi prepričala mt da me pele sto km stran do njega.Zuni je bla čista tema pa ful se je nevarn po tistih stranskih cestah vozt k so ble po vrh usega še mokre.Mogla bi bit pa doma pa se učit za današnji test k je bil zadni pred popravcem.Upala sm da bo vsaj mal vesel k sm pršla,ok sej je bil sam mi je žal da sm šla ker sva pol končala.Če bi lepo počakala da bi se šele u petk vidla bi usaj u šoli use rešla tko je pa use propadl :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov