Najlepša stvar, ki jo je ona naredila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Hm ubistvu ne vem ... mogoče sem mu za rd tko daril sama nardila, tko da sem se potrudila... drgač mu pa nameravam zej narest en presenečenje k pride čez 1tedn z morja ( za 14 dni je dol ) ... upam da bo ratal.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Smejkica napisal/-a:Hm ubistvu ne vem ... mogoče sem mu za rd tko daril sama nardila, tko da sem se potrudila... drgač mu pa nameravam zej narest en presenečenje k pride čez 1tedn z morja ( za 14 dni je dol ) ... upam da bo ratal.
vaa dej povej, kaj misliš naret... me zanima ful
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
uh midva sva oba ful trmasta in po enem velikem prepiru ko naj bi blo vsega konec,sem laufala za njim po letališču(v turčiji) in ga prosila za odpuščanje najbol ponižno ampak tud najlepše dejanje
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jz sm moiga lubija klicala zj med počitncami k bi lh spala, pa sm ga klicala zjutraj ob pol 6h, da sem ga zbudila, da je šou pol delat še k sm bla na morju sm ga poklicala, pol mi je pa 'mal' zamoril, naj se ne zbujam tok zgodi na ddopustu ampak men je v veselje da zbudim srčka, da mu mal polepšam zbujanje, k mora tok zgodi vstat
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Kva pa vem... sej najbrž skoz delam kej lepga zanga. navsezadne mu vsak dan nardim za jest
drgač pa recmo,ko sem mu enkrat poslala res kjut kartico, al pa mu prnesla kt tko bonboniero, k jo ma rad. al pa včasih pridem k njemu, ko še spi, pa zlezem k njemu v pojstlo in pol skupi spiva naprej...
drgač pa recmo,ko sem mu enkrat poslala res kjut kartico, al pa mu prnesla kt tko bonboniero, k jo ma rad. al pa včasih pridem k njemu, ko še spi, pa zlezem k njemu v pojstlo in pol skupi spiva naprej...
Peek-a-boo!
-
zolee - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Hely_3 napisal/-a:Aha jok.
Moj je samo enkrat jokal takrat sem ga prvič vidla jokat. Ko sva šla pač za par ur narazen ker je prišlo do velikega nesporazuma in mu je bilo hudo, ker je rekel, da bi bil še z mano ampak mu srce neda. Takrat sem ga full razočarala. Ampak saj pravim bil je en velik nesporazum. tako da sva sedaj oba previdna in se najprej prepričava nato pa reagirava.
Ampak po eni strani je lepo videt ko tip joka.
moj se niti slučajno nebi spustu tko nizko (njegovo mišljejne, da moški ne smejo jokat). men bi se zdel lepo. enkrat bi skor zajoku- ko sem jaz jokala.
mislim, da nič takega, če moški joka.
ne izgubljaj sape zanj, ki rajši blodi, čeprav si mu pokazal kod naj hodi.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
¤MajC¤ napisal/-a:glamBABY napisal/-a:sploh nč preveč lepga nism za nobenga nrdila khm.. a bi se mi splačal? no ja ponavad jim kej narišem
hehe enako pr meni.
jz sm ceri mojemu tk roko porisla z srcki ko je spau
al pa kakšno mal nesramno nohte nalakerat z živo rdečim lakom
-
StrawberryGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
- Kraj: MariborCity
Jaz pa sem mu v eno škatlico v obliki srčka spakirala kupončke, na katerih so moje storitve, ki jih bo potem vnovčil pri meni...
Si vis amari, ama!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov