Najlepša stvar, ki jo je ona naredila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
Za njegov rojstni dan sem se zjutraj izmuznila iz postelje in šla v mesto po torto, svečke in šampanjec. doma sem točno tolko svečk kot je bil star nadevala na torto, prižgala in mu jo nesla v posteljo. zraven sem mu zapela rojstnodnevno himno. bil je full presenečen in full vesel. zvečer pa sva v kadi spila šampanjec in se razvajala.
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Zadnjič spremenil _*Jagoda*_, dne 27. Avg. 2009 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj je včeraj prišel domov po polletni službi v tujini in sem mu naredila tiramisu, ki ga itak ni pričakoval, ker nisem ravno fan kuhinje. pa še pet manjših malenkosti sem mu zavila. pa je bil navdušen.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men se nobeno moje dejanje ne zdi nič posebnega. Vedno mam občutek, da premalo. Mu pa vedno, ko mami doma kaj peče, prinesem k njemu zvečer (ker vem, da čist nor na vse sladice), ko delam tiramisu, je skor pol pladnja zanj (kar je uspeh, glede na to, da sem antitalent), ko vem da je utrujen, mu prinesem red bull (če grem do njega po službi), kupim kaj za grickat zvečer, mu kaj na računalniku zrihtam (je čisti antitalent), vlečem filme zanj in mu snemam dvd-je (še enkrat ponavljam, da čisti antitalent glede računalnika). Velikokrat dobi kako malenkost. Prespi pri meni, če kaka fešta blizu. Grem mu ponoči po vodo, če že spi. Bila sem ob njemu, še preden ratala par in ga tolažila, podpirala, vzpodbujala.
Organiziram izlet v London za naju.
Vse skup nič, ampak nama je kul
Organiziram izlet v London za naju.
Vse skup nič, ampak nama je kul
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
^^ zakaj to ni nič? seveda je, tudi malenkosti lahko ogromno pomenijo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]