Najlepša stvar, ki jo je ona naredila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
punisher napisal/-a:trapa napisal/-a:Zadnjič sem šla v trgovino "po špežo" .
... podnapisi ??
Špeža = je šla nakupit stvari neki u tem smislu, ti neznam dobesedno razložit
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uživam v tem, ko ga z majhnimi pozornostmi osrečujem. Rada nama kaj dobrega skuham, tudi spečem kakšno dobro slaščico, da se potem sladkava.. Vsake toliko časa mu kaj kupim (ko vidim, da je brez), npr. nogavice, peno za britje, boxarce, gel za tuširat ipd.. Večkrat predlagam kakšen dober plan, kamor je vključeno celodnevno druženje, le na različne načine (lahko so to kakšni izletki, ali pa celodnevno crkljanje pred tv, namakanje v banji, šoping, obisk ZOO-ja, toplice ipd.). Verjetno pa ga bom kmalu najbolj osrečila, ko me bo zaročil (ker se mi zdi, da se nekaj pripravlja..). S čim pa ga bom kasneje osrečevala, pa bomo še videli.. Verjetno tudi s kakšnim novim članom, ampak to je zaenkrat še nekje v oblakih.. Uh, kako pocukrano, but i like it!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Mojmu skos delam lepe stvari, da se mal odkupim za takrat ko sem tečna. Enkrat ko je pustu avto pr meni in šel v službo s kolegom, sem mu oprala in posesala avto, mu kupla novo smrekco pa jo še dodatno naparfumala z njegovim najljubšim parfumom mu na zadnji sedež nastavla sixpek, čokoladice, dekco in kondome in prosila kolegico (ker sama še nimam izpita ) da naj me zapele do njegove "službe"... In je bil čist presenečen ko je na parkirišču vidu avto pa mene notr.
Najlepšo stvar k sm jo nardila za deda- nasplošno, je bla najbrž ta, da sem kar vrjela v njega pa da se bo spremnu, (če prav se očitno sploh ni mel namena), da sem bla vedno na dosegu roke ko je poklical in karkoli rabu, da sem se vedno trudla da bi mu bla všeč, da bi ga spravla v dobro voljo itd... Jep... naivna lutka...
Najlepšo stvar k sm jo nardila za deda- nasplošno, je bla najbrž ta, da sem kar vrjela v njega pa da se bo spremnu, (če prav se očitno sploh ni mel namena), da sem bla vedno na dosegu roke ko je poklical in karkoli rabu, da sem se vedno trudla da bi mu bla všeč, da bi ga spravla v dobro voljo itd... Jep... naivna lutka...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Najbrz to, da se nisem obrnila in odkorakala takrat, ko je mislil da bom.
Pa enkrat ko sem ga prisla samo objet (zakaj in kako je dolga zgodba) ampak je bil ful čustven moment in je mel čist solzne oči.
Od daril pa k sm mu kupla en kup povezanih mejhnih stvari pa sm pol vsako posebi zavila pa označla s številkami po kerem vrstenmr edu mora odpirat.
Pa enkrat ko sem ga prisla samo objet (zakaj in kako je dolga zgodba) ampak je bil ful čustven moment in je mel čist solzne oči.
Od daril pa k sm mu kupla en kup povezanih mejhnih stvari pa sm pol vsako posebi zavila pa označla s številkami po kerem vrstenmr edu mora odpirat.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Imel je rojstni dan, zmenila sva se da ustavim pri njem, da mu dam na hitro darilo. Prišla sem k njemu, pa sem ga za 5 minut spakirala v kopalnico, tisti čas pa sem v dnevni sobi na tla dala svečke, na vsaki je bila ena črka...tako da so vse skupaj povezovale Happy Birthday in jih prižgala. Dodala sem dva kozarca in šampanjec, torto, ter 4 darila. Vstavila sem cd, kjer sem posnela najlepše pesmi, prva pa je bila Mariah Carey ki je pela pesem Happy Birtday. Sama sem se oblekla v novo sexy srajčko in se ulegla na posteljo, ter ga poklicala. Bil je ful presenečen...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.
Stari, ej, popravljam te po dveh letih. Tista tema je na 35. strani, ta pa samo na 5.
Babe neizvirne.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
miteq napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.
Stari, ej, popravljam te po dveh letih. Tista tema je na 35. strani, ta pa samo na 5.
Babe neizvirne.
Najbolj logična razlaga se vama pa izmuzne. Ta, da opazimo vse ker fantje počnejo za nas in obratno: da je veliko punc skromnih in se jim zdi logično, da kar naredijo one zanje je precej samoumevno in torej ne izpostavljajo.
Bi bil čas, da začneta tista 2 koleščka zares uporabljat.
Imaš, da me vikaš!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
trapa napisal/-a:Študiram kaj vse sem zanj že naredila....
in ugotovila, da ne morem ničesar posebej izpostavit, ker se mi zdi to da se zanj posebej potrudim nekaj normalnega.
Tudi meni.
Vseh kosil, večerij, vstajanj z njim in pripravljanj zajtrkov ob pol 6h, kadar prespi pri meni in gre v službo, malenkosti, ki sem mu jih prinesla, kadar sem šla po nakupih, masaže hrbta zvečer pred TV ( ), občasnega pranja kakšne srajice/puloverja ipd.ne morem šteti pod ''nekaj najlepšega''.
Vem pa, da vse to ceni.
Edit: mogoče to, da mu za jesti pripravljam tudi meso, čeprav sem vegetarijanka.
- Gost
Meni pa je pripravljanje obrokov za partnerja in potem štetje tega kot nekaj posebnega, popolnoma zgrešeno. Poznam žensko, ki tipu celo razreže zrezek, ko mu ga postreže na mizo. In to se ji zdi izjemno veličastno dejanje Celo tako, da v zameno pričakuje, da bo tudi on kaj postoril zanjo ...
Meni se zdijo določena dejanja samoumevna oz. če jih počneš iz lastne želje, ker želiš z njimi razvesliti partnerja, potem je nelogično nekaj pričakovati v zameno, ker to delaš iz lastne dobre volje. Tako pa marsikatero dekle dela te in te zadeve za tipa, po tihem pa pričakuje hvalospeve - in ko jih ni, je tip nehvaležen kreten
Meni se zdijo določena dejanja samoumevna oz. če jih počneš iz lastne želje, ker želiš z njimi razvesliti partnerja, potem je nelogično nekaj pričakovati v zameno, ker to delaš iz lastne dobre volje. Tako pa marsikatero dekle dela te in te zadeve za tipa, po tihem pa pričakuje hvalospeve - in ko jih ni, je tip nehvaležen kreten
-
metuljčica* - Cosmofrik
MsN napisal/-a:Meni pa je pripravljanje obrokov za partnerja in potem štetje tega kot nekaj posebnega, popolnoma zgrešeno.
Če je to letelo name - sem lepo napisala, da tega ravno ne morem šteti kot nekaj, kar bi sodilo v rubriko ''nekaj najlepšega''.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
hm...
- verjetno to, da je lahko pri men v Lj prespau ceu tedn zard enga tečaja in izpita, čeprou sva bla šele par dni skupej
- ne kompliciram in se mu prilagajam, če se mu slučajno kaj šiht spremeni, kar se mu pa kot vozniku avtobusa kr velikrt
- z njim hodm na hokej pošten naglas navijat
- ...
- verjetno to, da je lahko pri men v Lj prespau ceu tedn zard enga tečaja in izpita, čeprou sva bla šele par dni skupej
- ne kompliciram in se mu prilagajam, če se mu slučajno kaj šiht spremeni, kar se mu pa kot vozniku avtobusa kr velikrt
- z njim hodm na hokej pošten naglas navijat
- ...
-
tani24 - Kofetarica
Zdej stvari je velik, bom izpostavila tiste ki so pri njemu najbol zažgale: pri darilih je tko, da bol je simpl boljše je..ko sem kupovala na začetku zveze romantične fore..se je postvail na polico in tam ostalo..zdej mu pa kupujem tist kar hoče, nazadnje rolerje, pol vse od njegove najlubše hokejske skupine...k sm mu prvič dres kupila je k en otrok par ur skakal z njim v roki in ga skoz gledal, pomerjal..in to mu je blo eno najboljše darilo.
Pol glede dejanj: Ene parkrat sem, ko sem bila sama doma, prižgala svečke, kkšna večerja, sexi oblekca in pol striptiz.
Za valentinovo sem naredila celo serijo erotičnih slikc in mu en tedn prej začela pošiljat, vsak dan eno in pol na valentinovo sem mu dala cel slid, in je kar zažgalo.
Drgač pa se velikrat potrudim, izbrskam kakšn recept in se matram neki skuhat zanga za kosiu, čeprav sovražim kuhanje in mi niti ne gre..sam k vem, da pride zmatran iz službe in pol ga rada večkrat presenetim. Za en rojstni dan sem mu spekla torto (moja prva v življenju).
Zdej nemu je tud ful pomenil, ko sem zanč poskrbela zanga k se je nalil in kozlal po postli, pol sm pa js dve uri pospravljala...
Ogromn mu pomen, da veliko časa prebijem z njim v njegovem "hobiju"-gasilcih in mu tud pomagam, sm se čist vključla in začela hodt na vaje, vse zarad njega.
Pač pri fantih je tako, oni bol cenijo praktične stvari, mi punce pa bolj romantične in tle ni nič slabega..sam verjetn je tok malga napisan, ker za nas se praktične stvari ne zdijo neki waw, pa čeprav fantu ogromno pomenijo.
Pol glede dejanj: Ene parkrat sem, ko sem bila sama doma, prižgala svečke, kkšna večerja, sexi oblekca in pol striptiz.
Za valentinovo sem naredila celo serijo erotičnih slikc in mu en tedn prej začela pošiljat, vsak dan eno in pol na valentinovo sem mu dala cel slid, in je kar zažgalo.
Drgač pa se velikrat potrudim, izbrskam kakšn recept in se matram neki skuhat zanga za kosiu, čeprav sovražim kuhanje in mi niti ne gre..sam k vem, da pride zmatran iz službe in pol ga rada večkrat presenetim. Za en rojstni dan sem mu spekla torto (moja prva v življenju).
Zdej nemu je tud ful pomenil, ko sem zanč poskrbela zanga k se je nalil in kozlal po postli, pol sm pa js dve uri pospravljala...
Ogromn mu pomen, da veliko časa prebijem z njim v njegovem "hobiju"-gasilcih in mu tud pomagam, sm se čist vključla in začela hodt na vaje, vse zarad njega.
Pač pri fantih je tako, oni bol cenijo praktične stvari, mi punce pa bolj romantične in tle ni nič slabega..sam verjetn je tok malga napisan, ker za nas se praktične stvari ne zdijo neki waw, pa čeprav fantu ogromno pomenijo.
- Gost
metuljčica* napisal/-a:MsN napisal/-a:Meni pa je pripravljanje obrokov za partnerja in potem štetje tega kot nekaj posebnega, popolnoma zgrešeno.
Če je to letelo name - sem lepo napisala, da tega ravno ne morem šteti kot nekaj, kar bi sodilo v rubriko ''nekaj najlepšega''.
Ni letelo nate.
tanika*, pobrišeš njegovo bruhanje? Noro lepo
-
tani24 - Kofetarica
Ja nevem..a ti za svojim nebi? sej sm rekla, neki je romantično neki je pa dejansko kaj fantje cenijo in to sem tudi napisala...res nevidim kaj je tle tok smešnega..sej če bi pa ena napisala v uni temi, da se je nalila k krava in da je biu fant tok prijazen, da je zrihtal za njo bi pa medaljo dobiu, mislim kaj koji K...?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov