Najlepša stvar, ki jo je ona naredila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 02. Jul. 2005 7:17

Alo punce.... katera je bla tista lepa stvar, ki ste jo naredile za svojega lubija? Ste ve njemu kdaj pripravle kakšno presenečenje :idee: , al se je moral samo on trudit?

kakšen pa je bil komentar moških? ste ga kdaj pripravile do tega, da se je celo zjokal?

:D (Če jočeš, si slabič, če ne jočeš, si neobčutljiv prasec.) :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Jul. 2005 8:10

S fantom bi se morala vidit. Jaz bi mogla k njemu pridt za čez vikend ker je preteklo že 14 dni od kar sva se takrat v zadnjo videla. Pa sem mu rekla da se nebova še videla kak tedn ker grem na dolenjsko. Jaz sem pa bila z njegovo mamico zmenjena, da pridem. On je bil še v šoli, ko sem prišla k njemu domov. Potem pa on pride iz šole, pa še tko mamici reče, da mene ta tedn nebo. Pa njegova mami full začudeno zakaj pa ne???
Pa je rekel ker grem na dolenjsko. pa pride v sobo pa jaz na postelji.

Nikoli ga še nism videla tako presenečenega in veselega. Takoj se je ulegel zraven mene in me začel full lupčkat. res je bil zelo vesel.

Drugače pa še razmišljam kako presnečenje bi mu naredila sedaj ko sva sama doma en dober tedn. Mate kake predloge???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 02. Jul. 2005 10:45

No, da še jaz povem svojo podobno zgodbico...

Bilo je za njegov rojstni dan in mi2 bi se morala dobiti ravno tisti vikend, ker je mel žurko. Mi pa smo se odpravljali na morje s tastarimi in možnosti da se pred tem še vidiva so bile minimalne (ker naslednjič bi se videla komaj čez 1mesec). Ampak jaz sem medtem že skovala načrt z njegovima prijateljema, ki sta točno na njegov rojstni dan nameravala iti k njemu. Pa sta rekla da bosta tudi mene peljala tja kot darilo ;) In res... okoli roke sem imela zavezano veliko rdečo pentljo... :P Najprej sta prišla k njemu sama... zaprla vrata itd. (jas sem pa čakala zunaj). Potem pa je eden izmed njiju rekel da sta pred vrati pozabila darilo... in potem me seveda pripeljeta notri... kar predstavljajte si kakšne so bile njegove reakcije :D ;)

Hmm, glede joka pa... mislim da sem ga 1x skoraj pripravila do tega z mojim jokanjem... ampak dobro da nisem ker bi mi bilo potem še huje :?
Tisto kar pa si napisala v oklepaju pa se meni zdi totalen absurd... tudi moški imajo čustva in vso pravico do tega da jih pokažejo :idea:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Jul. 2005 13:29

Aha jok.
Moj je samo enkrat jokal takrat sem ga prvič vidla jokat. Ko sva šla pač za par ur narazen ker je prišlo do velikega nesporazuma in mu je bilo hudo, ker je rekel, da bi bil še z mano ampak mu srce neda. Takrat sem ga full razočarala. Ampak saj pravim bil je en velik nesporazum. tako da sva sedaj oba previdna in se najprej prepričava nato pa reagirava.

Ampak po eni strani je lepo videt ko tip joka.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 02. Jul. 2005 14:47

je še prezgodaj da bi o tem govorila.Bo čas pokazal, pa če bo ta tema še odprta pa napišem!!
Čaw :)
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 02. Jul. 2005 17:57

pr men je pa tega sicer že leto pa pol nazaj, ampak prav da si je to res najbl zapomnu...

...mela sva pol leta in peljal me je na koncert...sama pa sem mu želela narediti nekaj , da si bi za vedno zapomnil
..po sobi sem potresla listke vrtnic, na posteljo dala belo posteljnino in iz lističev ter čokoladic merci naredila veliko srce, po vsej sobi pa sem razpostavila dišeče čajne svečke...

...bil je tako ganjen da ni našel besed, samo objemal me je in poljubljal in...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 04. Jul. 2005 9:55

Moj sicer ni nč posebnega, ampak se nanaša na tisti jok.
Enkrat sem mu za valentinovo naredila ogromno voščilnico, na prvo stran nekaj narisala, notri pa napisala pesem in nekaj res iskrenih besed o tem koliko mi pomeni. In sem ga spravila v jok.

Sicer pa njega pred mano ni sram potočit kakšno solzico, če je trenutek res čustven in veste kaj......zarad tega ga imam še rajši!!!!!

Vsekakor ni slabič, ampak rabiš kr neki poguma, da nekomu pokažeš čustva. In jst sem vedno želela nekoga, ki bi bil tega zmožen...in zdaj ga imam. :D

Drugače je pa lep vsak trenutek, ko sva skupaj. Rada presenečava eden drugega tud kadar ni npr. roj. dan, obletnica.....
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 05. Jul. 2005 14:35

Ja...za valentinovo.Kupila sem si seksi spodnje perilo..ko je prišel k meni, je bilo celo stanovanje v temi. Tu pa tam je gorela kakšna svečka. Odprla pa sem oblečena v svileni halji, katera je razkrivala moje seksi perilo. :razz:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Jul. 2005 14:43

...
Zadnjič spremenil el bou, dne 01. Mar. 2006 16:09, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 05. Jul. 2005 15:55

Peljala sem ga na gozdno jaso, kjer sem pred tem v drevo vrezala sporocilo:"Tako kot raste to drevo, tako raste tudi najina ljubezen". Pa mu je bilo kr vsec :)

Ceprav se mi drevo se danes smili, ker sem ga tako "zaznamovala" :oops:
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 05. Jul. 2005 17:04

ne vem kaj naj napišem... pri nama je tak, da mava ful datumov pa vedno se nečesa spominjava itd... saj malo smešno izpade ampak men je kul :D drugače pa do zdaj po moje da sem ga najbolj raznežla in razveselila z eno zadevo, ki nama je obema draga. Pred kratkim sma namreč "praznovala" 1 leto odkar sma se prvič v živo videla (don't ask :D) no in jaz sem si takrat pred letom dni spekla en cd, da bi bla manj živčna. No in letos sem mu na ta dan, malo pred ognjemetom na lentu dala ta cd, za katerega sem sama naredila platnico in napisala tudi nekaj iskrenih besed. In lahko mi verjamete, imel je solzne oči :love:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 07. Jul. 2005 11:47

wow punce ful malo vas je tu goe napisalo.. kaj se morjo res samo vaši moški trudit?

sicer pa so do zdaj izjave, ki ste jih napisale res ful zanimive :)
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 07. Jul. 2005 11:52

ja jaz bi ziher kaj lepega, norega,... nardila za tipa, če bi našla pravega, ker če pa to ni pa se je brezveze trudit, ker nikoli ne more izpast perfect (vsaj za mene ne, za njega mogoče). ko pa najdem tistega the one, obljubim da redno pišem v to temo. :)
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 07. Jul. 2005 12:44

Midva vsak dan kej lepga en za druzga nardiva...
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 07. Jul. 2005 15:20

bila sem samo njegova. a ni to lepo?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov