Najlepša stvar, ki jo je ona naredila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Jun. 2006 18:58

Kaj je bla resnično najlepša stvar ne vem (kr to bi mogl fantje povedat), se mi pa zdi, da je ena lepših ta, da sm mu (enmu določenmu) od pruga dne k sva se spoznala do dons (k že douk nisva skp) stala ob stran in ga vedno poslušala... Sploh k mi je tok hudga naredu (psihično), pa mu klub temu nism obrnla hrbta, kadar je pač rabu tist pogovor, da se mi je zjoku, da me je objeu al pa me izkoristu (ja, sej vem)... pa k ga je ženska pustila (tista k je bla za mano) sm se tut sred noči z njem pogovarjala in na konc se mi je še zasmilu (kr je znou use skp tko okol obrnt)... Pa vem, da ni blo vredn :? da sm bla js tista naiuna punčka, k pride prou takt k usi grejo, ampak prznam, tut dons bi to nardila. :| Jebiga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 10. Jun. 2006 18:35

Mark napisal/-a:Otročje :roll:

Povej mi samo KAJ ZAHODIČA JE TLE OTROČJE!!!!!!
Veš jz bi tut tebe mela k si tok nezahtevn...ubistvu kar punca zate nardi je otročje kar pa ti zanjo je pa sveto al kaj????
DEJ POVEJ K ME RES TVOJA "OTROČJA" TEORIJA ZANIMA!!!!!!
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 27. Jun. 2006 15:13

očitno nima kaj za povedat :D

no jaz pa sem mojemu spesnila eno pesem, ampak sem jo šla objavla na forumu, da so jo vsi lahko vidli :oops: ... eden izmed njegovih stavkov se je kasneje glasil: ne rabiš se poniževat :cry:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*chocholate*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *chocholate* » 27. Avg. 2006 9:21

*_nincy_* napisal/-a:
Mark napisal/-a:Otročje :roll:

Povej mi samo KAJ ZAHODIČA JE TLE OTROČJE!!!!!!
Veš jz bi tut tebe mela k si tok nezahtevn...ubistvu kar punca zate nardi je otročje kar pa ti zanjo je pa sveto al kaj????
DEJ POVEJ K ME RES TVOJA "OTROČJA" TEORIJA ZANIMA!!!!!!

mene tud zanima kaj je tle otročje :!: mogoče je pa teb bolš da maš šjoro k nč ne nardi za zvezo pa za tebe :evil:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 27. Avg. 2006 20:29

Zadnjič sem šla v trgovino "po špežo" medtem ko je bil on v službi, pa sem samo za njega kupla še zadevo za polirat avto, za polirat gume, za čiščenje stekel, za notranjost in čistilne robčke....
je bil navdušen. Komaj je čakal, da vse sproba. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 30. Avg. 2006 12:11

Mene je pa lubica prejsnjo soboto peljala v Bohinj in je za naju tm rezervirala sobo, ostalo pa lahko sami nadaljujete ane ! :twisted: :twisted:

mwa lubica ***
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 30. Avg. 2006 18:39

O, ja, se je treba pohvalit, da si se končno dol dal... :twisted:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 30. Avg. 2006 19:52

trapa napisal/-a:Zadnjič sem šla v trgovino "po špežo" . :D

... podnapisi ?? :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 31. Avg. 2006 7:23

Sem mislila, da je to obče uporabljano.... :oops:

Po špecerijo - po hrano v trgovino.;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 31. Avg. 2006 18:31

a te pridem zdej v Žusterno oklofotat ?

drži se tem če ti kej ni jasno, napiši v ZS.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 31. Avg. 2006 19:03

Kileldear napisal/-a:a te pridem zdej v Žusterno oklofotat ?

drži se tem če ti kej ni jasno, napiši v ZS.

OMFG!!!!

A si ti zmer tako agresiven???? :eek:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 31. Avg. 2006 19:08

~NIA~ napisal/-a:en četrtk si je naš tamal zamislu da nujno rab superge iz obsešna in pač je fotr pelaw v lublano.. js nj bi pa šla h tipu nasledn dan popoudne in kr nism mogla prepričat da bi šli po superge v petk so mi dovolil da me odložijo pr tipu.. in sm mu poslala sms če je doma in rekla da pridem.. prej smo šli še v shopping in sm mu kupila 2 heinikena in s sabo sm mela 3 heiniken kozarce..
in nasledn dan je on šou u šolo in sm ga šla počakat po pouku in pol sva šla še po par piv v merkator in ko sva pršla dam sm mu dala še moje heinikene.. in ful sva se mela dobrrrrr

Nia a se zajebavaš a je blo to res???

Kaj sta vidva pivska kolega? :D

Pa nisem mislila nič slebega :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 01. Sep. 2006 1:40

A to, da greš lavfat z njim ob 6.30 zjutri šteje? :stupid: Pač da bošček enkrat za spremembu ne bo sam laufu, ker mu je rahlo zoprno?

(sej se že zdej tepem po glavi, ker nimam pojma, kako bom čez 4h že laufala .. in to z(a) nekom, ki ma ful preveč kondicije :smajlikisetepepoglavi:)

Em, pa drgač sej je blo kr neki stvari, sicer ne takih the big ones, sam pač stvari, ki znajo človeku polepšati dan (prineseš njegove najljubše bombone oz. edine, ki so mu pravzaprav všeč - čeprav nevede, pa dobr -, al pa kake jagode, spekla tortico, zmasirala, nardila pico, skuhala kavo, preden je vstal, ... sam to se men ne zdijo neke baš vaav stvari). Al pa pogovor do 4ih zjutri, ko v bistvu niti nisva bla skupi, sam je bil neki čist obupan, s tem, da sem zjutri pisala test v šoli ..
Em, to da nekoga presenetiš z obiskom, sej je vau, sam sej mata ubistvu oba korist. :)

Najlepša stvar, ki jo je naredil Magahonij zame, tale izjava (mogla citirat):
Mahagonij napisal/-a:Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar.

Hvala, k se že drugič smejem temu, pa že drugič se že 10minutr skor valjam od smeha. :D Care.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 01. Sep. 2006 8:56

Kaj je zanjga stel..men se je pa zdel dokaj samoumevno..da ga pac nism nikol zaj*****, da sm izpolnila kr sm rekla da bom..da sm mu dostkrat kej kopirala kr je rabu..da sm ga prenasala sred noci v rahlo alkoholiziranem stanju..da sm se potrudla za njegovo darilo za orjstni dan in cestitko ...itd. brezveze no..
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 15. Okt. 2008 14:26

zju3 ob 7 čist mačkasta od preživetega najlepšega tedna sm šla u trgovino , kupla neki stvari k so čiist neobičajne za kupovat ob 7 zju3 ....jih lepo spakirala u en tak veeeeelk daril , in mu jih poslala po hitri pošti za rojstni dan :)

biu je ful navdušen in celi familji je mogu razlagat zakaj je kera stvarca (tko simbolični spominčki- zavit vsak posebi,pa gor nalepkica s kakim stavkom)....menda je še na šiht neso pokazat :/

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov