Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 27. Okt. 2005 19:53

letos ko me je zaporosil za roko, in ker me vsak dan pričaka z nasmehom, objemom in mmm sladkim poljubom
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 27. Okt. 2005 22:13

^^O oja, kok najlepš :knuddel: Med nama se tut neki tazga plete, samo ne bom prehitro kej govorila ...

Sicer so pa meni najlepše že kakšne malenkosti. Recimo, ko me ni na msnju, pa pol dobim kej tazga, ko mi kakšen pisemček napiše se mi sploh zdi fajn. Pa preseneti me, ko se vstavi zjutraj pri meni na poti do faxa - lih tok da me zbudi in nardi dan že zjutraj popoln :hearts:
Pa niso mi všeč materialne stvari, obožujem že samo njegove besede/ objeme/ poljube pa sm srečna. Oh jaaaa ... :razz:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 06. Nov. 2005 1:12

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 15. Okt. 2009 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 06. Nov. 2005 11:23

naredil mi je raj v stilu "Alamut", le da je on bil suženj in jaz "in charge". bilo je noroooooooo :hearts: preden sva začela pa mi je za RD podaril verižico, ki jo je sam naredil....in še mnogo je vsega. joj, sem nora nanj! :love: :flamingdev:
I forgive you after all
Uporabniški avatar
saint*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a saint* » 06. Nov. 2005 16:48

nogica napisal/-a:
Sicer so pa meni najlepše že kakšne malenkosti. Recimo, ko me ni na msnju, pa pol dobim kej tazga, ko mi kakšen pisemček napiše se mi sploh zdi fajn. Pa preseneti me, ko se vstavi zjutraj pri meni na poti do faxa - lih tok da me zbudi in nardi dan že zjutraj popoln :hearts:
Pa niso mi všeč materialne stvari, obožujem že samo njegove besede/ objeme/ poljube pa sm srečna. Oh jaaaa ... :razz:

čuj ti, te ni nč strah da ga bo kira dala v stike pa začela kej :lol: :D moj ma tud na msnju običajno najlepše izpade :D
Paint it black
*Belinda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Belinda* » 10. Dec. 2005 14:47

meni je pa nazadnje bilo ful lepo, k sva šla skupaj na počitnice in sva že spala..pa se jaz sredi noči zbudim in ga vidim, kako sloni ob meni in me gleda. K sem ga vprašala kaj počne, je rekel, da ne more spat in da me že pol ure samo opazuje in ugotavlja kako zelo rad me ima....

mi je kr vroče pri srčku postalo :wink:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 14. Dec. 2005 13:14

Če povzamem vse skupi je use kar je naredu zame lepo ;) no ena taka zadevca se mi je zgodila dons zjutri. Mam budilko na mobitelu in bo je ta že v tretjo zvonila, sem se začudena in jezna da sm se morala dokončn zbudit, pogledala na ekran mobija in vidla da me on kliče in se javm in mi reče da je samo hotu bit pru ka mi reče dobro jutro pa da me ma rd ........... oooooooooooooooooooooooooooooo ... pol sm se pa čist stopila :love:
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 14. Dec. 2005 14:59

jst sm mela v ponedeljek r.d.!vidla sem njegov avto pred baram blizu moje hise!in sm si mislila da je sel pecat natakarce :razz: no in pol cez pol ure dobim sms da se je peljal mimo hise in vidu paket pred hiso in ce je mozno da sem dobila se eno darilo za r.d.!in jst hitro tecem pogledat in vidim darilno vrecko jo odprem notri pa plisasti tigrcek z rdeco vrtnico in bomboni :razz: !res nisem vedla kaj narest cist sm bla v soku!!!ni bil v baru ampak je iskal kje sm doma :razz: !nisva par ampak sva se 3mesce nazaj spoznala in mi je zdej zacel smsje pisat in tko je pol zvedu da mam r.d. in mi to naredu!!!prov najleps!a ni? :love:
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 14. Dec. 2005 15:21

ja to je pa res ful lepo ;)
keep on smiling:)
suede
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a suede » 14. Dec. 2005 15:29

odsel iz mojega življenja. Gaber hvala ti, naredu si mi uslugo.
Amicus fundus rarus!
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 14. Dec. 2005 15:55

zadnje čase je res ogromno malenkosti, ki jih naredi zame...odkar spet živi v mb...je vsak dan presenečnje...in se res trudi, da bi bila srečna....
zadnjič je bilo zunaj full mrzlo...pa so mi na avtu vse šipe zamrznila...od njega sem šla zgodaj zjutraj...on bi še lahko sladko pančkal...pa se je vstal...šel z mano...in mi sčistil ves led z avta...samo, da se jaz nisem rabila mučit..
enkrat zadnjič sem prišla k njemu...on je vedel, da si že full dolgo želim eno rožico...in ta me je čakala tam... :love:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Dec. 2005 9:38

vceraj sem nenapovedano prisel k dragi v sluzbo oz. pred sluzbo 10 minut pred koncem sluzbe...ter jo poklical...pa sva se malo pogovarjala...seveda sem napeljeval pogovor...tako da je rekla, da komaj caka, da me objame...jaz pa: stojim 10 metrov od tebe! :D :D :D

ni potrebno razlagati, da sem jo moral "poditi", naj gre nazaj na svoje delovno mesto... :lol:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 15. Dec. 2005 9:49

iii najs... zdi se kot da bo jochie zaključil svojo štetje s svojo zagrebčanko...nice :wink:

jz sm tut mnenja, da more bit skor vsak dan kako presenečenje :)
Tko nekak...
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 08. Jan. 2006 13:23

Men je pa ful lepo, ko mi skoraj vsakič, ko se vidiva prinese kakšno cokolado ali pa tiste bombone helf k jih ma ful rad :) Al pa včasih, če se skregava pa ma pol ful slabo vest, pa vedno dobim sms s kakšno pesmico, nakoc pa piše: To sem napisal samo zate. :oops: Al pa enkrat ko sem bla ful bovna pa sem prespala pri njem, pa res nism mogla zaspat, ker me je vse bolel, potem se je pa zbudil pa me božal tko ful nežno po obrazu, dokler nism zaspala. Take majhne pozornosti so mi fuuul všeč :) Joj, k zdej pomislim na kakšne lepe stvari k jih kdaj nardi zame... sem se kar raznežla! :oops: :oops:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Jan. 2006 13:48

Jochie napisal/-a:vceraj sem nenapovedano prisel k dragi v sluzbo oz. pred sluzbo 10 minut pred koncem sluzbe...ter jo poklical...pa sva se malo pogovarjala...seveda sem napeljeval pogovor...tako da je rekla, da komaj caka, da me objame...jaz pa: stojim 10 metrov od tebe! :D :D :D

ni potrebno razlagati, da sem jo moral "poditi", naj gre nazaj na svoje delovno mesto... :lol:

Oooooo, kok lepo!
To je men enkrat naredu bivši, ko je pršu v kraj, kamor sem hodila na gimnazijo (40km od njegovega doma) in me počakal pred šolo..Kar verjet nisem mogla, ko sem ga zagledala zunaj!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]