Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Najlepša stvar, ki jo je naredil zame? Težka bo.
Ko se je začela reklamirat ABBAmania, sem v šali rekla, da bi šla pogledat, tak, iz čistega firbca. V nedeljo pa mi je rekel, da ima karte, in da mi eno odstopi pod pogojem, da lahko on vzame drugo. Nisem mu verjela, ker pride karta 3.500, kar se pravi da je celoti strošek za karte znašal 7.000 SIT, kar je za študentski žep kar nekaj. Pol pa mi jih je pokazal, jaz pa v njegov objem ...... pol pa je sledilo :bussi: in :knuddel:
Ko se je začela reklamirat ABBAmania, sem v šali rekla, da bi šla pogledat, tak, iz čistega firbca. V nedeljo pa mi je rekel, da ima karte, in da mi eno odstopi pod pogojem, da lahko on vzame drugo. Nisem mu verjela, ker pride karta 3.500, kar se pravi da je celoti strošek za karte znašal 7.000 SIT, kar je za študentski žep kar nekaj. Pol pa mi jih je pokazal, jaz pa v njegov objem ...... pol pa je sledilo :bussi: in :knuddel:
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
na začetku najine zveze, ko sem prvič prespala pri njemu... sva se odločila da s egreva stuširat .. in pridem v kopalnico, kjer je bila tema, po kopalnici in na robu banje so bile svečke, kad je bila pooooolna pene...yes, we enjoied it
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- ula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2004
težka bo... ful velik lepih stvari je že naredil zame : )
par dni nazaj sva bla že v postelji zvečer in jst začnem "sanjarit", kako bi jedla ananas in breskve itd., on se čez čas odpravi iz sobe in jst gledam TV naprej čist normalno in pride nazaj s polnim krožnikom sadja, lepo narezanega na koščke samo zame, božansko!!!
par dni nazaj sva bla že v postelji zvečer in jst začnem "sanjarit", kako bi jedla ananas in breskve itd., on se čez čas odpravi iz sobe in jst gledam TV naprej čist normalno in pride nazaj s polnim krožnikom sadja, lepo narezanega na koščke samo zame, božansko!!!
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj dragi je bil na sluzbeni poti in sem bla prepricana da pride domov v nedeljo. Ker se nisva vidla 14 dni sem bla v soboto ze cist nestrpna in sm mu poslala sms nekaj v stilu: "srck jst te PREVEC pogresam, prid domov TAKOJ, to je ukaz... ne morm cakat do jutr". Pa dobim nazaj od njega "OK bejbi, sm ze na poti!". Sm bla prepricana da me heca, in sem mu poslala nazaj da nej me ne zajebava in nej se ma lepo se ta dan. Pol pa cez eno uro pozvoni, pred vrati pa on z velkim sopkom temnordecih vrtnic. Me je skor kap! Se je izkazal, da se je lahko izmuznu en dan prej in me je hotu tkoaltko presenetit
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
midva sva mela pa pred slabim letom eno krizo...kar vse je šlo narobe sam jezila sva se drug na druzga...amapk sm mislna da bo šlo mimo tko kt zmer k se mal spičiva pa je pol v naslednjem trenutku že vse ql.
amapk ni šlo mimo...totalo me je presenetu k mi je reku da tko ne more it več naprej in da je konc.to pa je blo presenečenje zame , sam na žalost negativno in ne pozitivno!ampak sej ni trajalo dolg k je brez men zdržal sam en dan pol sva bla pa spet nazaj skp. :knuddel:
drgač je blo pa mnogo več pozitivnih presenečenje (rožice, medvedki, tiste 3 lepe besede,...)
amapk ni šlo mimo...totalo me je presenetu k mi je reku da tko ne more it več naprej in da je konc.to pa je blo presenečenje zame , sam na žalost negativno in ne pozitivno!ampak sej ni trajalo dolg k je brez men zdržal sam en dan pol sva bla pa spet nazaj skp. :knuddel:
drgač je blo pa mnogo več pozitivnih presenečenje (rožice, medvedki, tiste 3 lepe besede,...)
- Tamara_Č.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
Hm, veliko je takšnih stvari. Ena izmed njih je, da ko sva šla po shopping centru mimo zlatarne me on zvleče not kao da je v izložbi vidu en ful lep prstan k bi bil idealn za mojo roko... Pa prvo leto k sma bla skupi mi je napisu pravi sonetni venec(sej veste stil a-la France Prešeren) s tem da mi ga je mislil dati za rojstni dan, ko sva bila skupaj šele enih 14dni pa se je zmotu v eni črki mojga priimka in je mogu vse od začetka pisat tak da sem ga dobla pol za miklavževo. Totaln šok.... Mi pa vsak dan pripravi kaj takšnega da me razveseli in malce preseneti...Srček pač
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
-
*RoCkBeJbA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2005
- Kraj: Kranj
men je blo pa najhuj ko sm mela roj. dan in pol je pršu do mene pa mi je dau škatlco notr pa dišeč cvetje (suho) pa sploh nism prčakvala še kj pol sm pa najdla not en prstan al pa ko sva mela prvo obletnico pa me je pelov na večerjo (hudičeve kile k so šle tkrt gor)
Živi in pusti živeti..
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Sonet z akrostihom za valentinovo. Sam je blo tko zmeden napisan, da sem si komi gor pršla kaj hoče-umetniška duša, ni kej.
Drgač sm mela pa enga oboževalca, ki mi je za vse osebne, cerkvene in državne praznike pisal pesmi, pa rožice mi je pošilju, pa bombonjere, pa prstan za rojstni dan, pa dihat mi ni pustu...
Drgač sm mela pa enga oboževalca, ki mi je za vse osebne, cerkvene in državne praznike pisal pesmi, pa rožice mi je pošilju, pa bombonjere, pa prstan za rojstni dan, pa dihat mi ni pustu...
-
a_nima_učk - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
- Kraj: raj na zemlji
no moram priznati, da je teh stvari kar nekaj in ne bi vseh naštevala
jaz bi samo rekla, da je moj za klonirat
jaz bi samo rekla, da je moj za klonirat
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
zadnja lepa stvar....v sredo zutrej par uric pred izpitom, ko se zbudim po živčni in ne speči noči (izpitne more pa to).......mi prinese iz trgovine v posteljo red bull za energijo......ker ve, da ne pijem kave:) in rabim energijo za izpit......ful lepo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, tole je sicer sošolc naredu, sam mi je blo pa ful sweet od njega - sva bla neki dežurna pred šolo (sva sedela pa delala nič), pa je šel on neki skopirat, pa je pršu nazaj z dvema lizikama - kao ena zanjga pa ena zame.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Thrashy napisal/-a:zadnja lepa stvar....v sredo zutrej par uric pred izpitom, ko se zbudim po živčni in ne speči noči (izpitne more pa to).......mi prinese iz trgovine v posteljo red bull za energijo......ker ve, da ne pijem kave:) in rabim energijo za izpit......ful lepo
to je pa res sweet.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov