Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
margicka napisal/-a:kot ze nekatere veste mam vojaka. in ko je bil v bosni,v tuzli na misiji ze en mesec, do prviga rednega dopusta pa je bilo tud se en mesec, me je nekega vecera poklical in ker sma drugac na mailah, sem bila ful presenecena ker drugac nikol ne klice. pa sma se menla kr neke casa, kaj delam pa to. pa kak je on pa to. potem pa tako rece, koliko casa potrebujem, da pridem dol pred blok. jaz pa zakaj bi zdaj zvecer hodila dol. komu na cast? on pa vztrajal naj grem dol. pa tak cist bleknem, da naj se ne zeza, da ce je on doli. pa rece, da ja. mislim, sem mu rekla, da se iz tega ni za norca delat, da to sploh ni smesno!!
in res! doma je bil! mel je izredni dopust in ta moj frajer mi to pove sele ko stoji pred blokom ob osmih zvecer v uniformi in caka, da pridem dol v njegov objem in greva k njemu spat.
to je bilo najlepse presenecenje kar mi jih je kdaj koli pripravil. 10 min pred tem sem se mislila, da je nevem koliko km stran od mene, naslednjih 10 min pa sem ze bila v njegovem objemu, ceprav sem potem potrebovala 3 dni, ko je sele odsel, sem dojela, da je bil dejansko doma.
A so poj vsi vojaki taki?
Moj je tut to naredu (sj sm že mal nazaj napisala), čeprov je on iz Vipave pršu, pa mu res nism verjela - kao, ja kako če sm te pa dons dol pelala?!
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
vbistvu ni glih moj tip sam on hoce bit no..... vglavnem enkrat mi je zjutri napisu dobro jutro sonck! in to se mi je zdel ful lepo, in tut kej tazga ne bi od njega nikol prcakvala.
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
barbie_girl napisal/-a:vbistvu ni glih moj tip sam on hoce bit no.....
zakaj ga pa ti ne maras??
a ti ni vsec??
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja no pa sej??? ma nevem
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Najlepša stvar, ki jo je naredil zame, je bila, ko se nisva videla že 1 mesec in mi je po pošti poslal paket, v katerem sta bili 2 knjigi od mojega najljubšega pisatelja, majčka, dišeča kopel (za kopanje), čokoladni bonbončki, zapestnica za gleženj, uhančki + verižica in kartica, na katero je napisal nekaj lepih besed. Ko sem odprla paket, mi je šlo kar na jok od veselja, ker je blo to najlepše presenečenje, kar sem ga kdaj dobila
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Oh, velik stvari je že blo! Recmo, ko me je pelu na večerjo, in je tko uredu, da sva mela čist zase svojo sobo, pa svojga natakarja in vse,...
Ko mi pusti sporočilce, da me ljubi.
Ko me je med čarterjem nad Triglavam prašu, če bi se poročila z njim.
Ko se mi je oddolžu s parfumčkom, ker sem ga klicala in klicala, on pa je bil na pjači s frendi in se ni oglasu.
pa še bi lahko naštevala
Ko mi pusti sporočilce, da me ljubi.
Ko me je med čarterjem nad Triglavam prašu, če bi se poročila z njim.
Ko se mi je oddolžu s parfumčkom, ker sem ga klicala in klicala, on pa je bil na pjači s frendi in se ni oglasu.
pa še bi lahko naštevala
Peek-a-boo!
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
14.2 se ob 15 odpravljam domov, pa mi sodelavka pravi Dej pejt hitr k avtu, k ti bo drgač nerodn, če bo kdo to vidu. Men ni blo nč jasn.
Pridem na parking in zagledam tole, sem sam skor bi me kap
Pridem na parking in zagledam tole, sem sam skor bi me kap
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
*miška13*hudo to je pa tko k u filmu!
mene pa moj lubek preseneča vsak dan in to z malenkostmi ki jih nekateri sploh ne porajtajo meni pa pomenijo VSE na svetu
moj dragi je ta-pravi
mene pa moj lubek preseneča vsak dan in to z malenkostmi ki jih nekateri sploh ne porajtajo meni pa pomenijo VSE na svetu
moj dragi je ta-pravi
*Živi in pusti Živeti*
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
aaam ma naredu je takrat ful velik stvari ki se nobenmu ne zdijo nič posebnega men so pa ful velik pomenle npr ko sma hodla 100 dni je prišel v mojo sobo ko me ni bilo in mi po sobi nalepu 100 listkov na kerih je pisal ljubim te za 13 mescov mi kupu 13 takih čokoladic v obliki srčka in res ful odštekane stvari
baby..life goes on..
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
men so vse najlepše stvari k jih nardi...takšne malenkost...dostkrat k me pride iskat z avtom je moja najljubša čokoladica na sedežu, al pa kar mi je res všeč se on ful potrudi pa gre po celi lj iskat da me pol preseneti, al pa k me boža...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov