Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Feb. 2009 14:10

Posodil mi je svoj računalnik, ker sva mojega pokvarila (kar je izredno slabo, ampak okej ...) :D
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 28. Feb. 2009 12:44

Bila sem izredno slabe volje, ker mi je oče rekel, da noče prit na maturanca. Pa sm ga poklicala, ker sem upala, da me bo potolažil. IN mi po 2 min reče: ''muc, oprosti, ampak zdejle res nimam časa. Te pokličem kasneje''. Jz še bolj v jok in že čist prpravljena, da se z avtom nekam odpeljem in v miru zjočem in pomirim. Čez 20 min mi je potrkal na vrata s škatlo Milka srčkov, češ, se mi je zdelo, da boš rabla endorfine pa lupčka :love: :hearts:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Feb. 2009 13:38

Joanfaca napisal/-a:Bila sem izredno slabe volje, ker mi je oče rekel, da noče prit na maturanca. Pa sm ga poklicala, ker sem upala, da me bo potolažil. IN mi po 2 min reče: ''muc, oprosti, ampak zdejle res nimam časa. Te pokličem kasneje''. Jz še bolj v jok in že čist prpravljena, da se z avtom nekam odpeljem in v miru zjočem in pomirim. Čez 20 min mi je potrkal na vrata s škatlo Milka srčkov, češ, se mi je zdelo, da boš rabla endorfine pa lupčka :love: :hearts:

tale je res lepa. maš fanta romantika :wink:
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lala_ » 01. Mar. 2009 14:51

k mi zjutraj ko se zbudim prinese v postlo rogljiček in topel kakav :D
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 01. Mar. 2009 16:56

nazadnje me je po vročem razvajanju takooooo lepo zmasiral :P
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Mar. 2009 17:03

_lala_ napisal/-a:k mi zjutraj ko se zbudim prinese v postlo rogljiček in topel kakav :D

ooooo :oops: :love:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Mar. 2009 17:06

*MissTweety* napisal/-a:Stvar, zaradi katere sem že zadnje nekaj dni čisto v nebesih. In sicer: kr naenkrat je začel nekaj, kao da že dolgo nismo šle sam ženske skupaj ven (na ženski večer) in da naj gremo tisti dan; men se je sicer zdelo čudno, češ kaj me zdaj "naganja" ven, ampak smo se zorganizirale in smo šle. Ko sem prišla domov, me je pa pričakalo zatemnjeno stanovanje, povsod polno svečk, na tleh je od vhodnih vrat do dnevne sobe naredil potko iz svečk in vrtnic, ko sem prišla v dnevno sobo, je tam igral najin komad, še več svečk, vrtnic, moja najljubša bonboniera in šampanjec, on je stal sredi dnevne sobe-v eni roki držal vrtnico, v drugi "neko" škatlico (na tej stopnji mi je blo vedno manj jasno kaj se dogaja), mi povedal "par" stvari, ki se nanašajo na njegova čustva do mene, in me vprašal če bi se poročila z njim :love: . Js sem misla da me bo pobralo (od vseh emocij, presenečenja, navdušenja). In sem rekla ja. Zdej sem pa čist v devetih nebesih, v službi se kr smehljam...ah ja...lepo mi je :hearts:

oooo to je pa tok lepo naredu...cestitke :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Mar. 2009 17:10

Ko sem imela ene hude zdravstvene probleme in sem bla čist uboga, tisti dan ni šel v službo, ter skrbel zame :hearts:
Včasih ko zjutraj nočem vstat (grem pa z njim v Lj), me kar začne oblačit, najprej štumfe, pol se matra s hlačami, no pol pa nekak vstanem :D
Ko bila prehlajena, prišel zjutraj k meni nenapovedano z rožico ter čokolado (čeprov bil šele 2× pri meni do takrat, pa se bal naših- brez razloga seveda).
Za rojstni dan organiziral moja bratranca, da mi prinesla darilo, ker on ni mogel zjutraj. In ko sem se zbudila, me čakal šop sončnic (ki so moje najljubše), Baci-ji ter še eno presenečenje.
Mi za Božička kupil knjigo za koktejle, katero sem res želela (za roj. dan dobim pa še shaker).

Ogromno stvari je še :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 01. Mar. 2009 20:28

Znanka, ki je niti ŠE ne poznam v živo, je bila zelo vesela 8-vrstične "pesmi"...ker je bila pač napisana le zanjo. Pa čeprav je malce provokativna... :razz: :twisted: :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 06. Mar. 2009 13:28

Včeraj sem z vlakom šla k mojemu. In me tako počaka na železniški pa greva v avto pa me tam čaka darilna vrečka pa not darilni paket Rexone. Ful lepo. Prideva k njemu. Po kosilu reče, da pač naj tu počakam, da gre še po eno presenečenje. In se on prikaže naenkrat z pekačem v roki. Mi je naredo pecivo (ve, da sem en vlki sladkosned :D ). Zraven kot napitek pa še bananin shake. Mjama! Zvečer pa banja, pa čajne svečke .. V glavnem ful lepo. Zjutraj pa se tako zbudiva, pa čez nekaj časa reče, da gre po še eno presenečenje. In ga jaz tako čakam na postelji in gledam tv. In se on naenkrat spet prikaže z pladnjem v roki. Na tem pladnju pa zajtrk za mene. Me je res ful presentlo, ker je prvič blo, da se nekdo tolk potrudil za mene. In ko ga vprašam zakaj vse to, pravi, ker mava 1 leto pa 5 mescov in da zato, ker ga tolk časa mam rada in sem z njim. Meni je bilo ful všeč.

:hearts:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Mar. 2009 14:16

Maudisa napisal/-a: v avto pa me tam čaka darilna vrečka pa not darilni paket Rexone.

Jaz pa mislila, da mu smrdim :? :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 06. Mar. 2009 14:29

^^ Hehe! Pa itak da ni mislil tako. A ti še nikol nisi dobila kozmetike?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 06. Mar. 2009 14:42

Maudisa napisal/-a:Po kosilu reče, da pač naj tu počakam, da gre še po eno presenečenje. In se on prikaže naenkrat z pekačem v roki. Mi je naredo pecivo (ve, da sem en vlki sladkosned :D ). Zraven kot napitek pa še bananin shake. Mjama! Zvečer pa banja, pa čajne svečke .. V glavnem ful lepo. Zjutraj pa se tako zbudiva, pa čez nekaj časa reče, da gre po še eno presenečenje. In ga jaz tako čakam na postelji in gledam tv. In se on naenkrat spet prikaže z pladnjem v roki. Na tem pladnju pa zajtrk za mene. Me je res ful presentlo, ker je prvič blo, da se nekdo tolk potrudil za mene.

joj men bi šlo tole na živce... mam rajš nenapovedana presenečenja :D
da me z zajtrkom zbudi, ne da morm čakat kaj bo zdej on naprasku skupi kot 'še eno presenečenje', zame zgubi ves čar, pač...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Mar. 2009 15:19

Meni se zdijo pa taka presenečenja boljša od navadnih, ker presenečenj na splošno ne maram. :) Čeprav tole potem po definiciji ni več presenečenje. Ampak nekako jo je moral v postelji zadržat. Babe smo firbci, ziher bi rinila za njim, če ji ne bi naročil, naj ga počaka :)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 06. Mar. 2009 15:28

Babji firbci pa vsekakor! Tud jez načeloma nism za presenečenja (vsaj v neki taki hudo dobesedni obliki), so mi pa kul take male malenkosti ala zajtrk v posteljo. Če se pa slučajno (malo verjetnosti :lol: ) funkcionalno zbudim kot on, pa rajši zraven pomagam (/nagajam) ob pripravi, kot v postelji čakam na strežbo :)
no, tuki so izvzeti dnevi ko sem bolna/mačkasta, takrat sm zelo hvaležna za tovrstno strežbo, tud če je najavljena :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov