Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Feb. 2009 13:12

---
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 25. Feb. 2009 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 17. Feb. 2009 13:14

Najbolj izvirnim darilom... No, naj povem kaj je blo to :D
Zjutri rožca...zvečer je pa na svojega korenjaka dal mašnico in tak nag uletu v sobo... Skor bi me kap :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Feb. 2009 14:18

^^hahahahahahaha :D Dobra fora,jst bi se po mojem poscala od smeha :D

Midva se pa kr razvajava s čajčki pa kavicam u pojstlci pa večerjo u pojstlci,enkrat on mene,enkrat pa jst njega.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Feb. 2009 14:27

no, če ne štejem mi je bilo najlepše(pa čeprav sem dobila dražja darila itd od njega) ko mi je za valentinovo napisal pismo (sem že omenila da je anti romantik?), zraven vrtnico in balon, v katerem so mali baloni-srčki.prav simpatičen je bil ko se je v sobi taki pojavil :balloon: :bussi:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Feb. 2009 10:33

.. :P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Feb. 2009 11:01

~NIA~ napisal/-a:nč pametnejšga niso mel.. :P

:lol:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Feb. 2009 21:02

emanuela napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:nč pametnejšga niso mel.. :P

:lol:

Nočem delat nobene reklame, ampak v Kopru je dobro pogledat za kakšnimi neumnimi darili v Posterju na Čevljarski. Konc OT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 21. Feb. 2009 22:20

~NIA~ napisal/-a:in seveda jst zanj darila nism mela in sm pol tekom dneva v kopru kupila en pouštr v obliki srčka in gor je našit moški spolni ogran in spodi piše devil boy :lach:
nč pametnejšga niso mel.. :P

No, o tem sm nekje pisala.

Jst raj ne podarim nč, kt pa neki tacga, ne nujno lih ta konkretn pouštr, ampak na sploh; pobrat ta prvo al pa tazadno stvar s police, k nima čist nikakršnga pomena, ne zate, ne zanj, samo, da je.

Pa mi sploh ni važn, a bi se obdarovanemu zdelo darilo posrečeno al ne, bi me "pogruntu" al ne, gre bolj za občutke, k bi jih ob tem dožiuljala jst. Sm taka, da res velik dam na osebni pečat in tisto neki, kar pogreje srček.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 21. Feb. 2009 22:39

Meni se zdi najlepša stvar to, da veliko vlaga v najin odnos, da je pripravljen na marsikakšen kompromis za voljo obeh, da nama nameni čas in energijo in da je kljub najinim scenam še vedno pripravljen verjeti v naju in vztraja v miselnosti, da nama bo itak uspelo. In drugo najlepše je to, da me vedno posluša, razume in nimam nikoli občutka, da bi mu dol viselo za moje mišljenje, dojemanje in čutenje. Ma ja, tip na mestu, totalno :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Feb. 2009 10:23

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Feb. 2009 12:35

Jaz pod prisilo nikoli ne kupujem darila. Tudi, če vem, da ima čez en teden rojstni dan, mu raje ne kupim nič, če mi na pamet ne pade kaj izvirnega. Tako je eno leto že ostal brez darila (sem ne štejem na pol zažgane torte in konzerve feferonov) pa sem se zato toliko bolj izkazala z novoletnim darilom. Ker on ni pričakoval novoletnega obdarovanja, mi je šele čez en mesec v moj pulover, ki sem ga pozabila pri njem, zavil enega nicijevega mačkona. Po tem sklepam, da najino obdarovanje ni ravno pogojeno z datumi, kar je pravzaprav prav simpatično... Se mi zdi.

Če me že preseneti, mu presenečenja ne poskušam vrniti kar takoj in na silo. Ko bom v takem moodu, da bo presenečenje izvedeno pristno in iskreno - takrat mu bom presenečenje "vrnila" (v narekovajih zato, ker se nikoli ne počutim dolžno, da mu moram nekaj vrnit). Sicer mi ta presenečenja do sedaj nikoli niso uspela, ker me je vedno pogruntal, imam pa trenutno v planu eno noro noro lepo presenečenje, ampak se bojim, da bom v trenutkih entuziazima kar butnila ven iz sebe in iz presenečenja na koncu ne bo nič... Upam, da mi uspe, no :) .

Vsekakor presenečenja ne smejo biti kot nekaj nujnega, obveznega, zahtevanega, niti ne pogostega. Če v neki zvezi partnerja presenečenjem ne posvečata pozornosti, s tem še zdaleč ni nič narobe. Je pa res, da so luštna začimba k partnerskem odnosu :) . Popestritev.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 22. Feb. 2009 14:40

Najlepsa stvar, ki jo je naredil zame ... Spremenil mi je pogled na svet in s tem obrnil moje zivljenje na glavo. Resno. Obozujem svoje zivljenje na glavi in obozujem njega, ki me vedno potolazi in me poslusa. In ne samo to ... skupaj poskusava najti resitev ali pa vsaj kako tolazbo.
Pa to da me vsak dan stisne in mi pove kako me ljubi. :hearts:
:flower: :flower:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 23. Feb. 2009 20:08

mi2 še nisva 1 mesec skupi (poznava se pa že like 9 let), pa me je zadnjič tko lepo presenetu.
mjčkn so nama delal živčki k ni blo M, jez sm bla v službi, pa sva se tipkala po gmailu. ve kdaj grem na malco, pa se mi mjčkn zlaže in napiše, da gre kuhat kosilo. jez grem dol v avto, na malco in kr naenkrat je moj piki pred avtom z rožicami... sm bla brez besed. :hearts: mi je lepo zakuhu :D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Feb. 2009 0:28

klupko napisal/-a:Najbolj izvirnim darilom... No, naj povem kaj je blo to :D
Zjutri rožca...zvečer je pa na svojega korenjaka dal mašnico in tak nag uletu v sobo... Skor bi me kap :rofl: :rofl:

haha, a mava istga tipa? :lol:
moj ma tud poodbne ideje...Dostkrat me pokliče, naj pridem h njemu, če sm recimo v kuhni in kuham/pospraulam, da ma neki zame.Pa pridm jst usa presenečena kaj ma zame, pa leži nag in me čaka :D
al pa pride h men, pa reče, neki sm ti prnesu...pa jst gledam, kaj si pa zdej prnesu.Pa reče lulčka, pa začne hlače odpenjat :lol:
al pa enkrat ko sm ga neki hecala še bolj na začetku zveze, da bi ga ubrila na neke srčke pa kajjestvem kaj in mi uleti en dan in prnese darilno vrečko.pa gledam kaj ma zdej to in mi da peno za britje pa venus britivico za ženske.Pa jst ja super, se bom brila, pa on men, ne da bom lohk njega obrila spodi kukr že skos hočem :lol: (Venus, pa zato ker je nežna,haha)
no ful ma takih for, zmeri se kej spomne nouga,zmeri s kšno tako podobno uleti :D

drgač mi je pa najlepše ko sm bolana ali ko se slabo počutm, ko me mazi pa ko res skuša narest tisočineno stvar, da bi mi blo boljš. :hearts:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 27. Feb. 2009 12:52

Najbl si bom zapomnila, ko me je na letališče prišel počakat z rožicami :oops:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov