Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 556 prispevkov
• Stran 36 od 38
•
Prejšnja
1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38
Naslednja
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
---
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 25. Feb. 2009 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
no, če ne štejem mi je bilo najlepše(pa čeprav sem dobila dražja darila itd od njega) ko mi je za valentinovo napisal pismo (sem že omenila da je anti romantik?), zraven vrtnico in balon, v katerem so mali baloni-srčki.prav simpatičen je bil ko se je v sobi taki pojavil :bussi:
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
emanuela napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:nč pametnejšga niso mel..
Nočem delat nobene reklame, ampak v Kopru je dobro pogledat za kakšnimi neumnimi darili v Posterju na Čevljarski. Konc OT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
~NIA~ napisal/-a:in seveda jst zanj darila nism mela in sm pol tekom dneva v kopru kupila en pouštr v obliki srčka in gor je našit moški spolni ogran in spodi piše devil boy
nč pametnejšga niso mel..
No, o tem sm nekje pisala.
Jst raj ne podarim nč, kt pa neki tacga, ne nujno lih ta konkretn pouštr, ampak na sploh; pobrat ta prvo al pa tazadno stvar s police, k nima čist nikakršnga pomena, ne zate, ne zanj, samo, da je.
Pa mi sploh ni važn, a bi se obdarovanemu zdelo darilo posrečeno al ne, bi me "pogruntu" al ne, gre bolj za občutke, k bi jih ob tem dožiuljala jst. Sm taka, da res velik dam na osebni pečat in tisto neki, kar pogreje srček.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Meni se zdi najlepša stvar to, da veliko vlaga v najin odnos, da je pripravljen na marsikakšen kompromis za voljo obeh, da nama nameni čas in energijo in da je kljub najinim scenam še vedno pripravljen verjeti v naju in vztraja v miselnosti, da nama bo itak uspelo. In drugo najlepše je to, da me vedno posluša, razume in nimam nikoli občutka, da bi mu dol viselo za moje mišljenje, dojemanje in čutenje. Ma ja, tip na mestu, totalno
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz pod prisilo nikoli ne kupujem darila. Tudi, če vem, da ima čez en teden rojstni dan, mu raje ne kupim nič, če mi na pamet ne pade kaj izvirnega. Tako je eno leto že ostal brez darila (sem ne štejem na pol zažgane torte in konzerve feferonov) pa sem se zato toliko bolj izkazala z novoletnim darilom. Ker on ni pričakoval novoletnega obdarovanja, mi je šele čez en mesec v moj pulover, ki sem ga pozabila pri njem, zavil enega nicijevega mačkona. Po tem sklepam, da najino obdarovanje ni ravno pogojeno z datumi, kar je pravzaprav prav simpatično... Se mi zdi.
Če me že preseneti, mu presenečenja ne poskušam vrniti kar takoj in na silo. Ko bom v takem moodu, da bo presenečenje izvedeno pristno in iskreno - takrat mu bom presenečenje "vrnila" (v narekovajih zato, ker se nikoli ne počutim dolžno, da mu moram nekaj vrnit). Sicer mi ta presenečenja do sedaj nikoli niso uspela, ker me je vedno pogruntal, imam pa trenutno v planu eno noro noro lepo presenečenje, ampak se bojim, da bom v trenutkih entuziazima kar butnila ven iz sebe in iz presenečenja na koncu ne bo nič... Upam, da mi uspe, no .
Vsekakor presenečenja ne smejo biti kot nekaj nujnega, obveznega, zahtevanega, niti ne pogostega. Če v neki zvezi partnerja presenečenjem ne posvečata pozornosti, s tem še zdaleč ni nič narobe. Je pa res, da so luštna začimba k partnerskem odnosu . Popestritev.
Če me že preseneti, mu presenečenja ne poskušam vrniti kar takoj in na silo. Ko bom v takem moodu, da bo presenečenje izvedeno pristno in iskreno - takrat mu bom presenečenje "vrnila" (v narekovajih zato, ker se nikoli ne počutim dolžno, da mu moram nekaj vrnit). Sicer mi ta presenečenja do sedaj nikoli niso uspela, ker me je vedno pogruntal, imam pa trenutno v planu eno noro noro lepo presenečenje, ampak se bojim, da bom v trenutkih entuziazima kar butnila ven iz sebe in iz presenečenja na koncu ne bo nič... Upam, da mi uspe, no .
Vsekakor presenečenja ne smejo biti kot nekaj nujnega, obveznega, zahtevanega, niti ne pogostega. Če v neki zvezi partnerja presenečenjem ne posvečata pozornosti, s tem še zdaleč ni nič narobe. Je pa res, da so luštna začimba k partnerskem odnosu . Popestritev.
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Najlepsa stvar, ki jo je naredil zame ... Spremenil mi je pogled na svet in s tem obrnil moje zivljenje na glavo. Resno. Obozujem svoje zivljenje na glavi in obozujem njega, ki me vedno potolazi in me poslusa. In ne samo to ... skupaj poskusava najti resitev ali pa vsaj kako tolazbo.
Pa to da me vsak dan stisne in mi pove kako me ljubi.
Pa to da me vsak dan stisne in mi pove kako me ljubi.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mi2 še nisva 1 mesec skupi (poznava se pa že like 9 let), pa me je zadnjič tko lepo presenetu.
mjčkn so nama delal živčki k ni blo M, jez sm bla v službi, pa sva se tipkala po gmailu. ve kdaj grem na malco, pa se mi mjčkn zlaže in napiše, da gre kuhat kosilo. jez grem dol v avto, na malco in kr naenkrat je moj piki pred avtom z rožicami... sm bla brez besed. mi je lepo zakuhu
mjčkn so nama delal živčki k ni blo M, jez sm bla v službi, pa sva se tipkala po gmailu. ve kdaj grem na malco, pa se mi mjčkn zlaže in napiše, da gre kuhat kosilo. jez grem dol v avto, na malco in kr naenkrat je moj piki pred avtom z rožicami... sm bla brez besed. mi je lepo zakuhu
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
klupko napisal/-a:Najbolj izvirnim darilom... No, naj povem kaj je blo to
Zjutri rožca...zvečer je pa na svojega korenjaka dal mašnico in tak nag uletu v sobo... Skor bi me kap
haha, a mava istga tipa?
moj ma tud poodbne ideje...Dostkrat me pokliče, naj pridem h njemu, če sm recimo v kuhni in kuham/pospraulam, da ma neki zame.Pa pridm jst usa presenečena kaj ma zame, pa leži nag in me čaka
al pa pride h men, pa reče, neki sm ti prnesu...pa jst gledam, kaj si pa zdej prnesu.Pa reče lulčka, pa začne hlače odpenjat
al pa enkrat ko sm ga neki hecala še bolj na začetku zveze, da bi ga ubrila na neke srčke pa kajjestvem kaj in mi uleti en dan in prnese darilno vrečko.pa gledam kaj ma zdej to in mi da peno za britje pa venus britivico za ženske.Pa jst ja super, se bom brila, pa on men, ne da bom lohk njega obrila spodi kukr že skos hočem (Venus, pa zato ker je nežna,haha)
no ful ma takih for, zmeri se kej spomne nouga,zmeri s kšno tako podobno uleti
drgač mi je pa najlepše ko sm bolana ali ko se slabo počutm, ko me mazi pa ko res skuša narest tisočineno stvar, da bi mi blo boljš.
Prvi neprebran prispevek • 556 prispevkov
• Stran 36 od 38
•
Prejšnja
1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov