Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
@MissTweety* jooj jooj, kak lepo si kr znam prav predstavljat to, pa kr mravljince dobim
drugače pa vem, da ko je znanka mela rojstni dan, jo je njen fant prišel zjutraj zbudit z vrtnico v roki in ji čestital, pa jo pol še cel dan razvajal.. ko bi se le še moj kaj takšnega spomnil.. o čem takem pa res sanjam
drugače pa vem, da ko je znanka mela rojstni dan, jo je njen fant prišel zjutraj zbudit z vrtnico v roki in ji čestital, pa jo pol še cel dan razvajal.. ko bi se le še moj kaj takšnega spomnil.. o čem takem pa res sanjam
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Bom povedala zadnjo stvar, ki jo je naredil in jo res cenim.
Jst se težko zbujam in sem že zaspala na vse sorte stvari, vključno z izpitom. Skoraj vsako jutro me pokliče, da me zbudi. No, ko sem imela zelooo zgodaj kolokvij, se je sredi noči večkrat (samoiniciativno) zbudil in me klical, da sem vstala in se šla učit pa da ne bi slučajno zaspala.
Zelo lepo se mi zdi, da ga skrbi, kako mi gre na faksu.
Kar pa se tiče tega, da mi govori, da me ima rad. To je zelo lepo in se kar topim, ampak ne bi rekla, da je to najlepša stvar, ki jo je naredil zame... Ne vem no, jst izražanje čustev ravno ne vidim kot darilo, presenečenje, uslugo...
Jst se težko zbujam in sem že zaspala na vse sorte stvari, vključno z izpitom. Skoraj vsako jutro me pokliče, da me zbudi. No, ko sem imela zelooo zgodaj kolokvij, se je sredi noči večkrat (samoiniciativno) zbudil in me klical, da sem vstala in se šla učit pa da ne bi slučajno zaspala.
Zelo lepo se mi zdi, da ga skrbi, kako mi gre na faksu.
Kar pa se tiče tega, da mi govori, da me ima rad. To je zelo lepo in se kar topim, ampak ne bi rekla, da je to najlepša stvar, ki jo je naredil zame... Ne vem no, jst izražanje čustev ravno ne vidim kot darilo, presenečenje, uslugo...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni je ful lepo, ker zna bit tako pozoren do mene kadar sem tečna Npr; 20 min se razburjam, preklinjam in se kujam ker sem tečna zarad dogodkov na faksu... On me pa čist tko zmedeno posluša in gleda, pa se začne mal smejat, potem mi da pa kar enkat lupčka pa reče da sem najbol sexy kadar sem ful jezna in da je že čist zrajcan pa mi začne kar jopo odpenat , al pa da se je ful dobr kušvat z mano da sem vsaj takrat tiho...
Pa sploh ne morem bit več jezna ker take neumesne ven meče
Pa sploh ne morem bit več jezna ker take neumesne ven meče
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
V bistvu.. je veliko reci pri njemu preseglo pricakovanja..
Meni je bilo najlepse dejanje v najbolj kriznem casu..
Namrec moja psicka je od sredine noci jokala in moji starsi so zjutraj morali nujno stran.. Jaz sem ostala sama z njo in je nisem imela moznosti peljat k veterinarju. Hudo mi je bilo ful.. Pa sem klicarila veterinarje, naj mi povejo kaj bi lahko bilo.. Samo ena je bila res toliko fer, da mi je prijazno razlozila kako in kaj..
Pa sem lubija poklicala in ga vprasala, ce bi me lahko prisel iskat dve urci kasneje (vsaka minuta ob moji ubogi psicki je bila mucna, ker je trpela..), da naju zapelje do veterinarja..
Pa je rekel, da naj se ne sekiram, da bo takoj prisel, da bo pustil vse delo ki ga ima (in res ga je bilo precej).. In res, pet minut kasneje je ze bil pred mojo hiso, na sedezu je imel odejo za kuzko.. Pa sva sla..
Meni je to bilo.. vec kot karkoli drugega, vec kot vse vecerje, vec kot vsa darila ki sem jih dobila..
Kaj je bilo s psicko? Ledvicke si je prehladila ... (je bila zima .. in je usla ven po kopanju!).
Meni je bilo najlepse dejanje v najbolj kriznem casu..
Namrec moja psicka je od sredine noci jokala in moji starsi so zjutraj morali nujno stran.. Jaz sem ostala sama z njo in je nisem imela moznosti peljat k veterinarju. Hudo mi je bilo ful.. Pa sem klicarila veterinarje, naj mi povejo kaj bi lahko bilo.. Samo ena je bila res toliko fer, da mi je prijazno razlozila kako in kaj..
Pa sem lubija poklicala in ga vprasala, ce bi me lahko prisel iskat dve urci kasneje (vsaka minuta ob moji ubogi psicki je bila mucna, ker je trpela..), da naju zapelje do veterinarja..
Pa je rekel, da naj se ne sekiram, da bo takoj prisel, da bo pustil vse delo ki ga ima (in res ga je bilo precej).. In res, pet minut kasneje je ze bil pred mojo hiso, na sedezu je imel odejo za kuzko.. Pa sva sla..
Meni je to bilo.. vec kot karkoli drugega, vec kot vse vecerje, vec kot vsa darila ki sem jih dobila..
Kaj je bilo s psicko? Ledvicke si je prehladila ... (je bila zima .. in je usla ven po kopanju!).
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Men je pa moj pripravil najlepši vikend ever...sam baje ne za valentinovo Dal mi je kupon za all inclusive počitek...sva šla k frendu v bajtico na štajerskem...stregu me je cel vikend, zajtr, kosilo, večerja, nism si smela vzet kozarca vode sama, kuhu, pomivu posodo vse. Pol me je zmasiru vsak večer, pripravil kopel...prvi večer me je odnesel v kopalnico, kjer je prižgal svečke. Kupil je celo šampanjec. Blo je neverjetno, res me je presenetil... to je pripravljal že dlje časa, ker sem mela norišnico v službi in pe izpiti je blo ravno konec. Spočila sm se tok k že dolg ne, pa cel vikend se je stisku men , mi govoru kok m ma rad, lupčkal neverjeten je bil glavnem
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Moj ljubi je poln enih drobnih pozornosti. Od tega, da se vsako jutro vstane z mano, da me pelje na faks, čeprav bi lahko izležaval cel dopoldan...
Nekaj tak lepega mi je blo, ko mi je ene parkrat, čist tiho se zbudil, skuhal kavo in mi jo prinesel v posteljo, potem sma pa skupaj kavico spila in se prebujala
Najlepše, kar je kadarkoli storil, je blo pa darilo za roj.dan. Napisal je čudovito pesem, posnel vse inštrumente (multitalent je) in mi dal na cd-ju. Res nekaj najlepšega, kar lahko podariš...pesmico mi je napisal! Še zdaj mi grejo solzice sreče, ko si jo dam gor...
Nekaj tak lepega mi je blo, ko mi je ene parkrat, čist tiho se zbudil, skuhal kavo in mi jo prinesel v posteljo, potem sma pa skupaj kavico spila in se prebujala
Najlepše, kar je kadarkoli storil, je blo pa darilo za roj.dan. Napisal je čudovito pesem, posnel vse inštrumente (multitalent je) in mi dal na cd-ju. Res nekaj najlepšega, kar lahko podariš...pesmico mi je napisal! Še zdaj mi grejo solzice sreče, ko si jo dam gor...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
positive vibration napisal/-a:Moj ljubi je poln enih drobnih pozornosti. Od tega, da se vsako jutro vstane z mano, da me pelje na faks, čeprav bi lahko izležaval cel dopoldan...
Zakaj moj ni nikoli niti malo romantičen? Enkrat na leto pokaže malo čustev in to je to...
- Gost
Klupko, če si ravno pred dnevi pisala o tem, kako te je presenetil z najlepšim darilom (če se prav spomnim).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Mogoče je blo lih za Valentinovo in je to tisto 1× na leto
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov