Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

OdgovorNapisal/-a tjaskaaa » 01. Okt. 2008 19:25

-da mi je pel na uho en tko lep komad d sm se topila zravn,... k res lepo poje

-pa enkrat pred spanjem neki jamrala d mi je cukr padu,ampak sm od sitnosti in tečnobe zaspala pol..zjutri me je pa zravn postle čakala čokoladica

- pa učasih kej spesni in mi pošle sms, vsebina je o naju seveda :P :love:
-ko sem mela prometno nesrečo, je takoj prletu na kraj nesreče in me tako stisnu d dihat nism mogla :oops: :oops:
Free your mind...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a _vampirk'ca » 02. Okt. 2008 20:01

tjaskaaa napisal/-a:-ko sem mela prometno nesrečo, je takoj prletu na kraj nesreče in me tako stisnu d dihat nism mogla :oops: :oops:

joj, še dobr d si preživela...valda človeku po prometni nesreči ne smemo oteževat dihanja, ampak mu pri tem pomagat!....(samo hec, brez napadanja....sem vesela d je blo vse vredu s tabo....in res lepo od njega...)

jz sm tut zanč mojmu očitala neki pa...eh sej ni važn, uglavnem iz brezveznega krega je pršlo do tega d sva se skregala...in pol me je objemal, skušal zadržvat jok in k v transu govoru...samo ti si moja, samo moja....takrat se mi je vse skup zdel grozn...zdej pa vem d je blo iz srca in da mu je blo res hudo...kakšna sem jz učasih :( sva se pol zmenila d ne bova več smotana :P
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

OdgovorNapisal/-a star7 » 02. Okt. 2008 21:27

Moj se kdaj res izkaže, tudi tko čisto spantano. Najbolj pa mi pomeni to, da mi stoji bo strani. Ko mi je kr tako hudo, kr pogrešam očkota in mi začnejo teč solzice me vedno zna samo on potolažit, me razume, da te smrti ne morem pozabit nikakor, me razume, da se kr na lepem zjočem... takrat mi tako pomaga, da sm mu hvaležna vedno.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

OdgovorNapisal/-a srčica* » 12. Okt. 2008 9:14

sicer ni bla najlepša stvar... ampak ena izmed lepših stvari, ki jo je zadnje čase anredo in sicer sma bla v toplicah in jaz budala si potem, ko sem se preoblačla, vržem mokre kopalke na mojo majco in sem si oblekla kar jakno, njemu pa v roke porinla majco in medtem ko sem si jaz sušila lase, mi je on sušil majico... ga je blo tak zanimivo gledat, ko se je matral kar z dvema fenoma da bi jo posušil :D folku ki je hodil mimo seveda ni blo nič jasno, ampak meni se je pa zdelo ful lepo, da mi suši majčko :D :hearts:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a trapa » 13. Okt. 2008 11:34

Tale je še čisto sveža:
SIcer sem nadpovprečno zdrava dečva, a sem učeraj zvečer mela tak glavobol, da sem bruhala. Dragi me je pokrival, nosil vodo, skozi spraševal če lahko kako pomaga,...
skratka: cel cukr.
Bi mogla enkrat zaglumit, da sem bolana, da bi lahko v popolnosti uživala vso pozornost. :D
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

OdgovorNapisal/-a ~NIA~ » 13. Okt. 2008 11:54

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

OdgovorNapisal/-a softTouch » 13. Okt. 2008 12:32

brez zamere ampak tole se pa sliš kot da bi za otroka skrbel :wink:

moj pa ni nek romantik ga pa občudujem,kako nikol ne izgubi živcev z mano kadar sem ful slabe volje,ker jest vem da bi v taki situaciji že zdavnej popizdila
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

OdgovorNapisal/-a fun » 13. Okt. 2008 13:45

Midva sva se sred noči zgubljala po Berlinu in iskala nek zabačen št.dom... Padal je dež, oba čist mokra, brez dežnika z 20kg težkimi kufri... Jaz sem bla že čist tečna, obupana in sem še oteževala situacijo z nenehnim jamranjem kak sem lačna pa kak mi je padu cukr... In potem je on nekje iz dna kufra privleku eno zmečkano čokoladico, pa me postiskov pa polupčkov, razkuštral pa povedal kak me ma rad. :hearts:

Zdej ko ga nekaj časa ne bom vidla, mi vsak dan pošilja slike iz Berlina, in mi piše take lepe maile da sem čist zalublena pa nora na njega če prav ga ni tukej.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

OdgovorNapisal/-a Dead_kid » 13. Okt. 2008 18:48

No sicer to ni moj tip, pa vseeno, ko mi je izpovedal svojo ljubezen, sm zarad tega, ker je tko lepo vse napisal, kr hotla rečt, da bom z njim; dejansko sm se zjokala, ko sm to brala.. No v soboto je imel rojstnodnevno zabavo.. Ker sem čist brez dnarja (bla), je mojim prijateljem pisov za naslov, da mi je lahko poslov denar, da sm pršla.. Na njegovi žurki mi je že, rahlo prbit sicer povedov, da me ma najrajš na svetu, da bi zame umrl; da mu je hudo, kr tega res ne opazm, da sm jst ta, k jo hočem met, da ga nobena druga ne zanima.. Da nej bom z njim, ker me on ne bo razočarov, ne bo izkoristu.. Vmes je samo 1. ženski dovolu, da pristop, ker je šele pršla, po tem, ko mu je čestitala, je pa pršla k meni in mi povedla, da je rekel, da hoče samo mene, da je to njegova edina želja.. In sem spet jokala; na njegovi rd zabavi. Tok me boli srce, ker ga morm zmerej zavračat.. Pa ker vem, da je super človk, tud tip bi bil zakon, ampak ne morem :cry:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

OdgovorNapisal/-a Miss Dior » 16. Okt. 2008 19:43

to da me je vzel nazaj po vsem tem in da se je včasi pozno in mi sam naredil rafaello krogljice ter se pripeljal pozno zvečer po mene ko sva skoraj uro narazen.
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 16. Okt. 2008 20:43

Karkoli povezano s hrano - enkrat je spekel tople kruhke, prinesel biftek in maslo pa sva mazala sredi teme v parku :D Enkrat je naredil domačo večerjo na njegovi preprogi, velikokrat mi naredi sendvič ali nama odpre čokolado in se debeliva :lol:

Kaj je bilo najlepše težko rečem, ker je ogromno zelo lepih stvari. Neke ultimativno velike pa ni. Verjetno bi bila najlepša enkrat čez sto let, če bi mi uspe biti manj tečna - takrat bom baje za poročit. Ja, če bi se poročil z mano, četudi mu poroka baje nič ne pomeni, to bi bilo ultimativno najlepše :P Ampak bom zadovoljna tudi z zgolj najlepšim.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a metuljčica* » 17. Okt. 2008 6:51

Trenutno to, da načrtuje(va) najin skupen domek. Pa tako srčkano se mi je zdelo, ko je kombiniral moje ime z njegovim priimkom, da bi videl, ali se v redu sliši. :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a red_rose » 17. Okt. 2008 15:41

Uf, vse kar nardi zame mi je lepo :angel:
- ziviva skupi, js bolana se zbudim sredi noci in hodim nekaj naokol (vse me bolelo..) in on se vstane in mi skuha caj in prinese k postelji :D
- vcasih vstane eno uro preden bi se zarad sluzbe, da me lahka pelje na faks (nimam izpita) - recimo ce dezuje :) al pa me se kam drugam pelje
- prisu je za 14 dni k men ko sem bla 3,5 mesecev poleti na Kreti
- vcasih mi kar tako prinese lepo rozico :P
- rad me ma in me velik stiska:P
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2007

OdgovorNapisal/-a *MissTweety* » 19. Okt. 2008 16:18

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a tani24 » 19. Okt. 2008 19:31

Pomoje bo najlepša tole zimo, ker mi bo za rojstni dan plačal potovanje v Pariz za Novo leto..pomoje bo to neki najlepšega, ker je bla to moja velika želja in sm misla, da mi ne bo nikoli uspelo it :love:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov