Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tanika* napisal/-a:Moj me je glih kar tok presenetu, da sploh nism vedla kaj nej rečm. že cel dan sva oba v službi in se samo po telefonu dogovarjava, kdaj bi se lahko vidla pa nama nikakor ne rata, ker js ob 7 neham on mora pa takrat na sestank in sm bla že prov slabe vole. pol mi pa zdele telefon zazvoni in se pogovarjava neki časa, da gre glih iz službe in me sprašuje če sm sama tle..pa men ni kapnl, pa ga vprašam kje je pa pravi da še na avtocesti, ko me naenkrat vpraša če imam kakšno vilico v službi, pa men nič jasno rečem itak da ne in samo pove, da bom mogla pa z rokam in v tistem trenutke se prpele k men v službo s tortico v rok me je kr na rit vrgl
oooo res dobr...
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
*puppa* napisal/-a:pizza ki jo je on speko v obliki srčka
men je pa palačinko speku v obliki srčka...
pa učer zjutri sm se mazala s to staro maskaro in bla vsa živčna...pa on vs zaspan "ja srček, a se še kr matraš s to maskaro?"....ko me je popoldne pršu iskat v službo in sva prišla domov me je na mizi čakala nova maskara z lepim listkom iiiii
pa danes me je pelu na izletek po službi....ma zlat je
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Res super lepo+pomelno mi je ogromno, ko je v čertek pršu k meni, da nism bla sama.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
v soboto, ko sem prišla k njemu sem ga mogla pou ure čakat na železniški postaji(res ni mogu prit pravi čas, ker ni blo odvisno od njega) in me je ful zebl, k sva končno pršla k njemu me je zavil v dekco in mi skuhal čaj, objemal me je in se grel z mano.blo mu je res hudo, sploh zato ker sem fasala vročino...ampak mu vse odpustim....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moj dogodek...majevska rogla. V ljubljani 20 stopinj, na rogli slabih 5+leden dež+mal snega, jaz pa v tričetrt hlačah, navadnih adidaskah in tankih štunfih.
pa sva šla hodt, nekam do enih jezer in sva hodila ko norca po polmetrskem snegu, jst vsa premražena, spodrsaval mi je da sm nardila še dvakrat več korakov....In me je lepo sezu, mi namakal skret papir v čevlje da popivna da ne bo tok mokro, mi grel v rokah prezeble mokre umazane noge ( ), me tolažil, me crkljal...Men se je zdel vse skupej en hud pekel, ampak ko je on začel tko zame skrbet, sem bla vesela da sem šla v tist pekel
drgač je pa skos kej k me preseneča, čist banalne stvari, ampak leepe
pa sva šla hodt, nekam do enih jezer in sva hodila ko norca po polmetrskem snegu, jst vsa premražena, spodrsaval mi je da sm nardila še dvakrat več korakov....In me je lepo sezu, mi namakal skret papir v čevlje da popivna da ne bo tok mokro, mi grel v rokah prezeble mokre umazane noge ( ), me tolažil, me crkljal...Men se je zdel vse skupej en hud pekel, ampak ko je on začel tko zame skrbet, sem bla vesela da sem šla v tist pekel
drgač je pa skos kej k me preseneča, čist banalne stvari, ampak leepe
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
No ravno dons je blo neki ful lepga....
...učerj med nama ni blo use najbl ql, in zato sm ga pustila na miru, nism ga klicala, smsou, nč od nč, on pa tut men ne...in tko dons zjutrej k je šel z nočne pa men začne sms pisat, in mi je on poslov najlepši sms, uglavn najlepš mi je napisou...in dons se je pol potrudu in pršu za eno urco k men, čeprou se mu je popoldne spet mudil v službo
...učerj med nama ni blo use najbl ql, in zato sm ga pustila na miru, nism ga klicala, smsou, nč od nč, on pa tut men ne...in tko dons zjutrej k je šel z nočne pa men začne sms pisat, in mi je on poslov najlepši sms, uglavn najlepš mi je napisou...in dons se je pol potrudu in pršu za eno urco k men, čeprou se mu je popoldne spet mudil v službo
Live your life like you want
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
~ da se nikoli ne pritožuje, naj jaz pridem k njemu, čeprav je med nama razdalje za pol ure vožnje in se skoraj vsak dan pripelje k meni, ne glede na službo (ki jo ima spet v drugo smer)
~ da na njegovo pobudo ''preučujeva'' načrte za lastno hiško, vmes pa me ves srečen lupčka in objema
~ da na njegovo pobudo ''preučujeva'' načrte za lastno hiško, vmes pa me ves srečen lupčka in objema
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- da nama je kupu stanovanje, ki ga zdej navdušeno opremljava
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov