Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 01. Jul. 2005 15:55

mene pa je preseneto na čisto navaden dan z vrtnico :scherzkeks: pa tudi ko me je pelal na grad, pa me prvič prijel za rokico, je bilo nepozabno.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 01. Jul. 2005 18:15

Vilina napisal/-a:Velikokrat me preseneti s kakim listkom oz. pismo, kjer napiše kaj čuti do mene...Še posebej tole mi je res seglo do srca, ko je napisal:

"Anja, če se mi kdaj kaj zgodi in me zmanjka, vedi, da te ljubim, in da si bila moja poslednja misel..."

Slika

uh, men so kar skor solze stopile v oči. ful lepo :)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 01. Jul. 2005 19:38

-=beiba=- napisal/-a:
Vilina napisal/-a:Velikokrat me preseneti s kakim listkom oz. pismo, kjer napiše kaj čuti do mene...Še posebej tole mi je res seglo do srca, ko je napisal:

"Anja, če se mi kdaj kaj zgodi in me zmanjka, vedi, da te ljubim, in da si bila moja poslednja misel..."

Slika

uh, men so kar skor solze stopile v oči. ful lepo :)

ja sam to je bilo pa res čist lepo od njega...sam zdaj ko premišlujem, je tudi moj že enkrat mi rekel nekaj v tem smislu, da tut, če bi jaz umrčkala, bi jaz zavedno ostala v njegovem srčku in tudi, če se nemu kaj zgodi moram vedet, da sem mu pomenila vse in, da me je ljubil....takrat sem pa mogla mal zajokat :cry: :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 02. Jul. 2005 12:29

moj je zame tut že ful velikrat kj lepga naredu... od tega k me je tolažu k sm jest ful jokala (smo mel ene scene doma), pa enkat ko sm šla s frendicami na morje (v bistvu kake 2 mesca po tem ko sva začela hodt) in se 14 dni nisva vidla pa bl mal slišala me je presenetu z enmu fulll lepmu sopkam :freude: , pa enkrat k sm delala mi je za brisalci od avta pustu ful lepo sporočilce :flower: velik tega je...

najlepš je blo pa letos za valentinovo, k je šu lih na ta dan zjutrej v Vipavo na usposabljanje za vojaški poklic, in valda obema najslabš (pa še ravno na valentinovo), men je blo ful grozn če sm pomisnla da ga bom sam za vikende vidla... (pač takrat se ti vse grozno zdi) no in me je ful lepo presenetu k je zvečer domov pršu, čeprov je poj kuj ob 5h zjutrej mogu nazaj :love:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 02. Jul. 2005 12:51

Žabica napisal/-a:vskič ko me pogleda vidim kako zelo me ima rad

Jaz isto to občutim, ko me pogleda. :zustimm:
Kdo pa rabi pol še presenečenja? :wink:
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 02. Jul. 2005 18:07

velik je stvari s katerimi me je presenetil in razveselil, že prvi poljub pri nama je bil tako iznenada in tako nabit s strastjo da sem skoraj zgubila zavest,...
...prvič ko mi je v posteljo prinesel zajtrk na pladnju in me zbudil...
...ko sem ga najbolj pogrešala je po šoli prišel k meni v študenca, čeprav je rekel da gre domov spat...
...ko je šel na kolena, dal prstan in me vprašal če bi bila za vedno njegova...
...ko sem bila vsa zamorjena, me je peljal na jasico zraven potočka na piknik...

...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 02. Jul. 2005 18:32

vedno ma kake drobne pozornosti, k me čist raznežjo npr. prnese mi mojo najljubšo čokolado al pa me pelje na faks da mi ni treba na vlak (čeprov more za to vsata ob 7h zjutri)... ma ful je pozoren. :)
...just breathe...
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 03. Jul. 2005 8:06

Veliko lepih stvari naredi zame. Nemalokrat me preseneti z vrtnico in večerjo, reče mi vsak dan, da me ljubi in da sem njegov mucek, preseneti me tudi s kakšnimi nepričakovanimi darilci, me pelje na izlet, me tolaži kadar sem žalostna in se veseli z mano, kadar sem srečna. Vem, da me ima neizmerno rad in to je najlepše kar lahko naredi zame.
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 05. Jul. 2005 14:41

ni ravno romantično, ampak šteje. Da bi me samo videl, je prekolesaril od Slovenske Bistrice do Maribora. Poljubiti se nisva mogla, ker je mel lubi herpes :roll:
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 05. Jul. 2005 15:06

lol bejby. No ampak potrudu pa se je!
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 05. Jul. 2005 16:24

vsak dan naredi kaj lepega zame. Danes zjutraj sem navsezgodaj v nabiralnik dobila njegovo ljubezensko pisemce :hearts: ful lepo me je presenetil :love:
*Diamonds are forever*
k@ty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2005
Kraj: Loveland

Neprebrana objavaNapisal/-a k@ty » 06. Jul. 2005 21:51

Mene je pa moj luby dons kr 2x presenetu... bli smo na kolpi z prijatelji in ga kličem če pride in je rekel da pač dela.. in jz "OK pa nič" :( . čez čas pa meni prijateljica"lej mislim sda je on prišel" jz pač nism vrjela.. in ko sm ga zagledala sm bla ful vesela... :) in potem sva bla skup... oblemu me je... hmmm enostavno romantično... potem popoldan pa tko da bom šla pač neki pomagat delat in me kliče bratranc.. "Katjaaaaaa" jz tisto "ja že grem" i n pred vrati ON... ful me je šokiralo... pa hkrati sm bla vesela kt še nikol! aja.. pa skup nisva niti en mesec... upam da bo romantika ostala! :razz:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 08. Jul. 2005 13:51

nekaj sem pozabla zadnjič napisat.Ko sva bila lani na morju...
Zadnjikrat sva šla še skupaj v vodo pred odhodom. Ko sva odhajala iz vode in nama je bila voda do kolen me je pred vsemi dvignil, kot nevesto in me odnesel do brisače. Ljudje so kar strmeli v naju. Ampak blo je res romatično.
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 09. Jul. 2005 10:51

Ko mi je poslal darilo po pošti za r.d...., not pa stvari, ki jih imam rada in ki so me spomnile na stvari, ki sva jih skupaj počela... in to po 3 letih, ko se nisva ne vidla ne slišala.
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 10. Jul. 2005 21:15

kot ze nekatere veste mam vojaka. in ko je bil v bosni,v tuzli na misiji ze en mesec, do prviga rednega dopusta pa je bilo tud se en mesec, me je nekega vecera poklical in ker sma drugac na mailah, sem bila ful presenecena ker drugac nikol ne klice. pa sma se menla kr neke casa, kaj delam pa to. pa kak je on pa to. potem pa tako rece, koliko casa potrebujem, da pridem dol pred blok. jaz pa zakaj bi zdaj zvecer hodila dol. komu na cast? on pa vztrajal naj grem dol. pa tak cist bleknem, da naj se ne zeza, da ce je on doli. pa rece, da ja. mislim, sem mu rekla, da se iz tega ni za norca delat, da to sploh ni smesno!!
in res! doma je bil! mel je izredni dopust in ta moj frajer mi to pove sele ko stoji pred blokom ob osmih zvecer v uniformi in caka, da pridem dol v njegov objem in greva k njemu spat.
to je bilo najlepse presenecenje kar mi jih je kdaj koli pripravil. 10 min pred tem sem se mislila, da je nevem koliko km stran od mene, naslednjih 10 min pa sem ze bila v njegovem objemu, ceprav sem potem potrebovala 3 dni, ko je sele odsel, sem dojela, da je bil dejansko doma.
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov