Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 23. Jul. 2008 10:21

najlepše kar je nrdu zame je to, da me je navadu met neko osebo tko močno rad! ! + še mnogo stvari ! :oops:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 23. Jul. 2008 10:21

beliangel1 napisal/-a:najlepša stvar je bila, da sem bila nejgova punca...
najbolj črna pa je ta da nisem več :cry:

sori, sam ta izjava mi je prav smešna. :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 23. Jul. 2008 14:53

ena izmed najlepsih stvari je bla ta, da se je tk trudil, da bi me osvojil, da mi je z svojimi dejanji in besedami odprl oci, da sem mu pustila blizu, da mi je dokazal, da je nekaj posebnega :love: in ni mi žal, prov srečna sm z njim :) pa tolk k sm se ga branla :P
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Jul. 2008 15:04

red*cherry napisal/-a:
beliangel1 napisal/-a:najlepša stvar je bila, da sem bila nejgova punca...
najbolj črna pa je ta da nisem več :cry:

sori, sam ta izjava mi je prav smešna. :D

meni tudi :rofl: :rofl: :lol: hihi :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 23. Jul. 2008 15:21

^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih :wink: :freak:

Se bomo pa še drugi zabavali na vaš račun, ko boste jokcale in jamrale v temi Kako ga preboleti itd. :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Jul. 2008 16:09

cukr8 napisal/-a:^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih :wink: :freak:

Se bomo pa še drugi zabavali na vaš račun, ko boste jokcale in jamrale v temi Kako ga preboleti itd. :D

Saj ni smesno to, da je zalostna, ampak na kaksen nacin je to napisala.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 23. Jul. 2008 17:40

Foxy-lady napisal/-a:
cukr8 napisal/-a:^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih :wink: :freak:

JAAAAAAAAAAAAA! :lol: ("...da nism več")
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 24. Jul. 2008 12:43

za bivšega se ne spomnim... enkrat mi je podaril nekega medota..

ostali fantje s katerimi sem se dobivala pa rože, pesmice, tudi denar :oops: , verze itd..

rada mam pa vedno še bivšega :cry:
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a x-girl-x » 26. Jul. 2008 16:59

Ma neki najlepšega je da te objame, poljubi in pa da ti vrtnico podari:)

Meni je to tko ušeč...jokala sm od sreče kr ga tko močno LJUBIM!!!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 26. Jul. 2008 18:25

Danes sva se poslovila za 11 dni, ker odhajam v eno kolonijo delat. Pa me je skos tolažu, da je samo 11 dni, da bo to tko hitr minil, da še opazu ne bo, da me ni, k ma u službi tok za delat itd. Sej je bil prjazn, da je hotu omilit zadevo, ampak jst sm si skos govorla :"Zakaj je tok hladnokrvn itd!"...

Ko pa sem ga objela, sm pa vidla, da mu je solzica prtekla. In sm se tok lepo počutla, k mi je pokazal čustva. In ko je vidu, da sm opazla solzico, mi je reku :"Vem, da boš uživala, ampak jst te bom tko pogrešu k pr norcih!" :D
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Jul. 2008 16:54

men je blo najlepš, k sm delala 1 teden v tolminu on pa naj bi tud delal cel teden in kar naenkrat me nekdo objame od zadaj.... suprise :)
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 27. Jul. 2008 22:47

Pink Panterka napisal/-a:Danes sva se poslovila za 11 dni, ker odhajam v eno kolonijo delat. Pa me je skos tolažu, da je samo 11 dni, da bo to tko hitr minil, da še opazu ne bo, da me ni, k ma u službi tok za delat itd. Sej je bil prjazn, da je hotu omilit zadevo, ampak jst sm si skos govorla :"Zakaj je tok hladnokrvn itd!"...

Ko pa sem ga objela, sm pa vidla, da mu je solzica prtekla. In sm se tok lepo počutla, k mi je pokazal čustva. In ko je vidu, da sm opazla solzico, mi je reku :"Vem, da boš uživala, ampak jst te bom tko pogrešu k pr norcih!" :D

to pa je res lepo prebrat ja... še posebaj, ker sma z mojim blizu doma, pa se velikokrat vidima komaj čez teden dni, deset dni... kak pač nanese... no, enkrat se že skoraj 14 dni nisma videla, pa še on opazil ni da je preteklo že toliko časa. oampak zdaj sem se navadila da ga pač dolgo ne vidim. (včasih pa če ga dva dni ni bilo, sem ga pogrešala k pr norcih). Tak pač je po treh letih :? Drugače pa lepo, da se vidva tako pogrešata. :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 27. Jul. 2008 23:13

red*cherry napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:

JAAAAAAAAAAAAA! :lol: ("...da nism več")

Ja in to je vse skup res blazno smešno. Za dol padit ej.

:roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 28. Jul. 2008 12:10

Hjoj velik stvari je naredil ze zame, k so ble res prelepe in so se mene, k sm vecna realistka in se (baje) sploh ne pustim presenetit, navdusle... Recimo, enkrat kaksen mesec nazaj me zjutraj klice, ko sm se spala seveda, da nej grem pogledat, ce je kaj poste... Pa tko okej, recem, da bom sla, in zaspim nazaj... Me se enkrat poklice, ce sm ze sla pogledat.. Pa sm se morala spravt iz pojstle, se napravt in grem po kluce od nabiralnika.. Odprem vrata in nardim korak, dva po stopnicah pa na stopnicah zagledam vrtnico (njega nikjer) :o Sem stekla nazaj v hiso :D potem pa k seb prsla in sla nazaj ven in me je on tam caku... najleps no... Naj omenim se to, da zivi 1h 10min stran in da se ni kr tko sprot ustavu :D
Da ko sva sla u shopping zanj, mi je kar kupu eno ful lepo majcko (k je dokaj hitr postala moja najlubsa majcka).. Da me zmer posprem do vrat, ko grem domov, nosi mojo prtljago, poklice nazaj, ce se kj skregava al jst prekinem.. V glavnem je mirnejsi in modrejsi od mene in nasplosn stabilizira situacijo.. In ve, kdaj resno mislm, ce se kdaj kregam, kdaj pa samo iscem pozornost (ceprov je mel s tem prej probleme)...
Najlepse je blo, ko sm z njim izgubila svojo nedolznost..
Najleps, kar vsak dan dela/naredi zame je, da me ima rad, to pokaze, me spostuje, se posvetuje z mano pred ksno odlocitvijo, me rad pokaze svojim prijateljem in da je v postelji neverjeten :twisted:
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 16. Avg. 2008 10:17

Sicer sva še bolj sveža, ampak je kr velik stvari že naredu zame ...
Najlepš mi je blo, ko je na moji strani njegove pojstle namontiru majhno lučko, ko sem pršla prvič k njemu prespat (ima namreč samo glavno luč, pa sem ga en dan prej hecala, kako bom našla do wc-ja ponoč, al pa npr. do kuhinje :) ); v hladilniku ma vedno mojo najljubšo pijačo, skuhal mi je že marsikaj; enkrat ko sm šla z njim po stvari za piknik mi je v Leclercu kupu koš za smeti-pujska, ker mi je biu ful simpatičn, včeri se je, ko sem mela nočno pa sm kura pustila labello doma, on se je pa ravn iz enga piknika pelu, ustavu na Petrolu in mi v službo prnesu labello + čokoladico. Lepo mi je tud, da me vedno pride iskat, tud ko greva k njemu, čeprou mam svoj avto, pa čeprou živi samo 10 minut stran, ker je men nerodn sama tm na dvorišču z njegovo mami, k kej na vrtu koplje (ja, sej pravm, da sva še sveža :oops: ), pride me v službo iskat, če sm peš v svojih sandalčkih, uzun pa dežuje :wink:. Enkrat me je celo pršou u službo samo stisnt pa polubčkat za lahko noč (ker se tist dan nisva nč vidla, sva se pa mal skregala in sm bla tečka), čeprou je biu že v pojstli. Mah, srček je, res. :hearts: :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov