Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
jaz pa sploh ne vem kaj je blo NAJlepšega, ker dosti krat naredi kaj lepega za mene... najlepše so itak tiste nepričakovane stvari
no to je ena od lepih stvari- ker moj študira v mb, se vidima samo čez vikende. in zadnič mi je na msn na hitro reko da more it, pol pa me je poklical čez par urc, ko sem že spala, da je pred mojim blokom. je prišo do mene samo po lubija sploh nisem pričakovala tega, zato mi je blo tak lepo
no to je ena od lepih stvari- ker moj študira v mb, se vidima samo čez vikende. in zadnič mi je na msn na hitro reko da more it, pol pa me je poklical čez par urc, ko sem že spala, da je pred mojim blokom. je prišo do mene samo po lubija sploh nisem pričakovala tega, zato mi je blo tak lepo
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
jooooj...tok prevec lepih stvari je ze naredu zame...naj kr zacnem z malenkostmi:
**k se zjutrej skupej zbudiva dobim najprej lupck...se ponoc k se zbudiva mi prtisne en luskan lubck na licka
**vsak mesc dobim eno vrtnco...pa taki lepi sopkiiiiii
**pa k sva kuhala skupi mi je blu tut zelu lepu..k sva tu mac skuhala..in ja..kdo bo to pojedu?=) smehiiii
**dubla registr. tablco s svojim imenom...wih...
**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo
**k se zjutrej skupej zbudiva dobim najprej lupck...se ponoc k se zbudiva mi prtisne en luskan lubck na licka
**vsak mesc dobim eno vrtnco...pa taki lepi sopkiiiiii
**pa k sva kuhala skupi mi je blu tut zelu lepu..k sva tu mac skuhala..in ja..kdo bo to pojedu?=) smehiiii
**dubla registr. tablco s svojim imenom...wih...
**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
moj je pa bolj lolast... včasih si mislim, da sem preveč zahtevna, da zahvetam vsaj rožico za rojstni dan ali pa čokolado za božička...
je pa prišel na obalo, ko sem bila pri prijateljici na počitnicah in sva skupaj preživela nor večer na koprski noči in naslednji dan zelo lepo večerjo na obali:-)
je pa prišel na obalo, ko sem bila pri prijateljici na počitnicah in sva skupaj preživela nor večer na koprski noči in naslednji dan zelo lepo večerjo na obali:-)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To se vam zdi lepo? Zanimivo. Men so se take stvari vedno zdele prevec pocukrane. Mogoce zato, ker imam probleme izrazat ljubezenska custva. Could be.KristinĆk napisal/-a:**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
Mahagonij napisal/-a:To se vam zdi lepo? Zanimivo. Men so se take stvari vedno zdele prevec pocukrane. Mogoce zato, ker imam probleme izrazat ljubezenska custva. Could be.KristinĆk napisal/-a:
hm...mogoce tu teb nc ne pomen...sam enim zenskam je pa lepo, ce se tip za njih kdaj bolj potrudi in izkaze custva...ne vem zakaj naj bi se jih skrivalo... in ni veliko takih tipckov na svetu k bi kej tazga nardilo svoji punci...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
hahaha ..jst sm se enkat trmala pa se nism hotla ment z njim..pa je on šu po ventilator pa ga vame usmeru pa dau na najmn pa je reku da bo stopnjevau, dokler ne neham..pa sm mogla nehat, ker sm se začela smejat k krava to je bl smešno k pa lepo
Sicr je pa velik lepih pozornosti,k so sam najine..pa se mi jih ne da razlagat
Sicr je pa velik lepih pozornosti,k so sam najine..pa se mi jih ne da razlagat
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Mahagonij napisal/-a:To se vam zdi lepo? Zanimivo. Men so se take stvari vedno zdele prevec pocukrane. Mogoce zato, ker imam probleme izrazat ljubezenska custva. Could be.KristinĆk napisal/-a:**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo
mahagonij, jaz tega ne bi naredil zato, ker bi se potem spodobilo, da bi pospravil, tega vsega se mi pa glih ne da pospravljat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov