Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 14. Okt. 2007 16:59

jaz pa sploh ne vem kaj je blo NAJlepšega, ker dosti krat naredi kaj lepega za mene... najlepše so itak tiste nepričakovane stvari :)
no to je ena od lepih stvari- ker moj študira v mb, se vidima samo čez vikende. in zadnič mi je na msn na hitro reko da more it, pol pa me je poklical čez par urc, ko sem že spala, da je pred mojim blokom. je prišo do mene samo po lubija :love: sploh nisem pričakovala tega, zato mi je blo tak lepo :)
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 21. Okt. 2007 15:38

evo še mene kle!!!! :D včeri me je peljal v laško na apolonovo kopel + večerja => punce to morte probat je zelo romantično... šampanjec, mehurčki.... mmmm jaz bi šla še kr enkrat tam!!!! kaj enkrat z njem se 100x :)
_t'mala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _t'mala_ » 10. Nov. 2007 13:51

velik stvari je blo..npr to da je igral na kitaro zame...mojo najlubšo pesm...
tak da se potrudi k je ob meni ...pa da je priden....
ammm pa tak da me masera....pa učasih razvaja
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 11. Nov. 2007 11:29

jooooj...tok prevec lepih stvari je ze naredu zame...naj kr zacnem z malenkostmi:

**k se zjutrej skupej zbudiva dobim najprej lupck...se ponoc k se zbudiva mi prtisne en luskan lubck na licka
**vsak mesc dobim eno vrtnco...pa taki lepi sopkiiiiii
**pa k sva kuhala skupi mi je blu tut zelu lepu..k sva tu mac skuhala..in ja..kdo bo to pojedu?=) smehiiii :D
**dubla registr. tablco s svojim imenom...wih... :D

**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo :love:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 11. Nov. 2007 12:27

KristinĆk to s kopeljo...prov noooroooo :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 14. Nov. 2007 13:13

moj je pa bolj lolast... včasih si mislim, da sem preveč zahtevna, da zahvetam vsaj rožico za rojstni dan ali pa čokolado za božička...
je pa prišel na obalo, ko sem bila pri prijateljici na počitnicah in sva skupaj preživela nor večer na koprski noči in naslednji dan zelo lepo večerjo na obali:-)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Nov. 2007 16:18

KristinĆk napisal/-a:**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo :love:
To se vam zdi lepo? Zanimivo. Men so se take stvari vedno zdele prevec pocukrane. Mogoce zato, ker imam probleme izrazat ljubezenska custva. Could be.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 14. Nov. 2007 16:23

Mahagonij napisal/-a:
KristinĆk napisal/-a:
To se vam zdi lepo? Zanimivo. Men so se take stvari vedno zdele prevec pocukrane. Mogoce zato, ker imam probleme izrazat ljubezenska custva. Could be.

hm...mogoce tu teb nc ne pomen...sam enim zenskam je pa lepo, ce se tip za njih kdaj bolj potrudi in izkaze custva...ne vem zakaj naj bi se jih skrivalo... in ni veliko takih tipckov na svetu k bi kej tazga nardilo svoji punci...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Nov. 2007 16:27

hahaha ..jst sm se enkat trmala pa se nism hotla ment z njim..pa je on šu po ventilator pa ga vame usmeru pa dau na najmn pa je reku da bo stopnjevau, dokler ne neham..pa sm mogla nehat, ker sm se začela smejat k krava :) to je bl smešno k pa lepo :)

Sicr je pa velik lepih pozornosti,k so sam najine..pa se mi jih ne da razlagat :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Nov. 2007 22:13

Mahagonij napisal/-a:
KristinĆk napisal/-a:**najleps mi je blo pa k sm zgubla nedolznost... k je reku da nej grem za 15min u kuhinjo pa tam pocakam...ta cas je on prpravu kopel... v kopel vsul cvetove vrtnic..po celi kopalnici prizgal cajne svecke, izoblikoval iz njih srcke, po tleh mi je posul cvetove vrtnic...prpravu take lepe komadke...in k sm notr stopla v kopalnco...sam jokala sm k dz...nek najlepsga kar se mi je zgodilo....prelepo :love:

mahagonij, jaz tega ne bi naredil zato, ker bi se potem spodobilo, da bi pospravil, tega vsega se mi pa glih ne da pospravljat! :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 14. Nov. 2007 22:31

^^ Khm, meni bi šlo pa to mal na živce oz. bi se tudi meni zdelo mal pocukrano :gruebel: ... Po mojem to nima veze z izražanjem čustev, vsak ima pač svoj okus oz. jih lahko izraža na svoj način...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Nov. 2007 15:35

ja meni tudi takšne filmske scene niso preveč všeč. ker nikoli ne znam odreagirat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2007 17:56

heh
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Nov. 2007 18:10

to je pa res lepa poteza. fovš sem ti :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2007 18:37

:mrgreen:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov