Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 02. Okt. 2007 11:37

Od bivšiga definitivno to da je pobral šila in kopita iz mojega življenja.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 03. Okt. 2007 11:11

povabilo v posebno starinsko cajnico, zatem na plesno-pevsko predstavo ter na tortico. vse v enem večeru kar tako brez posebnega razloga. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 03. Okt. 2007 13:21

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Okt. 2007 23:09

Dal mi je svečko, ki jo je sam nardil.
Ko je bil na jadranju, mi je napisal 2 pisma.
Pa ko je bil še pred tem par dni na morju na slo.obali, mi je skoz slikce pošiljal (prek mms-ov).
Kuhal mi je, ko sma bla skupi na njegovem vikendu.
itd.

Sam zdej je itak vse to že preteklost ...

Drugač en prejšn bivši pa npr. to, da je v največjem snegu pršu k men, pa čeprav se sploh ni dalo prpelat do naše bajte in je mogu avto kr na enem parkirišču pustit ... Pa to, da mi je nakupu čokoladice predn smo šli na maturantski izlet, da sm mela za po poti ... Da je hodu z mano v shoppinge, čeprav mu je blo mučno ... Pa z mano k zdravniku, zobozdravniku ... Itak je pa blo nešteto takih malenkosti, ki so mi ful pomenle.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 05. Okt. 2007 9:23

Men je blo pa ful lepo, k me je pršu iskat na letališče, k sm pršlča domov iz dopusta (3 tedne se nsiva vidla). Pol me je pa k seb domov pelu in v sobi pržgou take mjhne lučke v vsakm kotu stropa, pa svečke je pržgou pa tako lepo musko naštimu. Res je blo took lepo, k sm stopla notr... :oops:
Pol mi je pa še reku, d je fuuuul veseu k sm končno pršla nazaj, pa da me ma rd!! <3

Jooj..res, nikol neb prčakvala kj tazga...mogoče kasnej, zdj pa res še ne
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Okt. 2007 21:45

,.....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 08. Okt. 2007 19:54

Za pol leta mi je "sam" skuhal večerjo, čeprav se je pol zagovoru da je teta dala preveč olja v posodo :D ampak namen(in večerja+sladoled z jagodami :oops: )je bil dober :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 08. Okt. 2007 21:30

joooooj. moj je tut toook lepo pozoren :love: res je veliko stvari, trenutno bom napisala tole:
prejšnjo zimo je en večer zapadlo res ful snega, ni se dal nikamor z avtam, ker še ni blo spluženo. sicer sva oddaljena samo 10 minut, sam v tistem snegu je blo gazit res težko...in tko me je polical, kašn je vreme pr nas, če gre še sneg...prej swa že govorila, da se pač ne bova vidla zarad vremena...in pol js rečem ja ne vem...in tko on, ja pejd ven pogledat, pa js d se mi ne da, pa mi še teži, da nej grem in k tko odprem vrata, je on stal zuni ves zadekan in zasnežen....js sm skor dol padla, sam objev me je pa polubu....tok je blo lepo, k se je potrudu zame in prgazu k men, pol je pa še reku: sm mislu, d te ne bom mogu prepričat, da prid ven. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 08. Okt. 2007 21:31

joooooj. moj je tut toook lepo pozoren :love: res je veliko stvari, trenutno bom napisala tole:
prejšnjo zimo je en večer zapadlo res ful snega, ni se dal nikamor z avtam, ker še ni blo spluženo. sicer sva oddaljena samo 10 minut, sam v tistem snegu je blo gazit res težko...in tko me je polical, kašn je vreme pr nas, če gre še sneg...prej swa že govorila, da se pač ne bova vidla zarad vremena...in pol js rečem ja ne vem...in tko on, ja pejd ven pogledat, pa js d se mi ne da, pa mi še teži, da nej grem in k tko odprem vrata, je on stal zuni ves zadekan in zasnežen....js sm skor dol padla, sam objev me je pa polubu....tok je blo lepo, k se je potrudu zame in prgazu k men, pol je pa še reku: sm mislu, d te ne bom mogu prepričat, da prid ven. :)
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 11. Okt. 2007 10:35

Tud moj se vsako jutro, ko me zbudi tako lepo stisne k meni, da mi kr srček podivja... drugače pa me kdaj preseneti s kakšno čokoladico, rožico ali kaj takega...

Me je pa en bivši enkrat vprašal kaj bi za novo leto, sama seveda, ker on je nekam šel s prijatelji.... .sem mu povedala in drugi dan prišla k njemu. Sem hotela na stranišče, pa mi ni pustil, zakaj neki. Potem mi je odprl vrata kopalnice.... glasba, šampanjec, jagode, čokoladni srčki, romantična glasba in kopel. Pol ure sploh nisem mogla nič rečt, sem ostala brez besed.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 11. Okt. 2007 17:09

ko sva bila na morju me je peljal na večerjo in mi kupil vrtnico od ulične prodajalke :love:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Okt. 2007 19:12

dreamhorse napisal/-a:Me je pa en bivši enkrat vprašal kaj bi za novo leto, sama seveda, ker on je nekam šel s prijatelji.... .sem mu povedala in drugi dan prišla k njemu. Sem hotela na stranišče, pa mi ni pustil, zakaj neki. Potem mi je odprl vrata kopalnice.... glasba, šampanjec, jagode, čokoladni srčki, romantična glasba in kopel. Pol ure sploh nisem mogla nič rečt, sem ostala brez besed.

waaa.. kje se najdejo taki moški? :D ... moj še ob sončnem zahodu raje polek glumi o konstrukciji jezu :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Okt. 2007 21:27

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 12. Okt. 2007 20:57

mene je pa moj biuši najbl presenetu k me je enkat klicu da se pele k men da nj ga počakam čez 10 minut na avtobusni postaji čeprou je med nama saj 100 kilometru :)
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objavaNapisal/-a poletje06 » 14. Okt. 2007 15:08

ravno danes mi je poslal video kjer igra na kitaro najino pesmico in na koncu videa reče po (malo pohabljeno) slovensko da me ljubi in da komaj čaka da se spet vidiva. :hearts: mislim da mi ni treba posebej poudarjat da sem se skoraj stopila in zajokala. :oops:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]