Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Dal mi je svečko, ki jo je sam nardil.
Ko je bil na jadranju, mi je napisal 2 pisma.
Pa ko je bil še pred tem par dni na morju na slo.obali, mi je skoz slikce pošiljal (prek mms-ov).
Kuhal mi je, ko sma bla skupi na njegovem vikendu.
itd.
Sam zdej je itak vse to že preteklost ...
Drugač en prejšn bivši pa npr. to, da je v največjem snegu pršu k men, pa čeprav se sploh ni dalo prpelat do naše bajte in je mogu avto kr na enem parkirišču pustit ... Pa to, da mi je nakupu čokoladice predn smo šli na maturantski izlet, da sm mela za po poti ... Da je hodu z mano v shoppinge, čeprav mu je blo mučno ... Pa z mano k zdravniku, zobozdravniku ... Itak je pa blo nešteto takih malenkosti, ki so mi ful pomenle.
Ko je bil na jadranju, mi je napisal 2 pisma.
Pa ko je bil še pred tem par dni na morju na slo.obali, mi je skoz slikce pošiljal (prek mms-ov).
Kuhal mi je, ko sma bla skupi na njegovem vikendu.
itd.
Sam zdej je itak vse to že preteklost ...
Drugač en prejšn bivši pa npr. to, da je v največjem snegu pršu k men, pa čeprav se sploh ni dalo prpelat do naše bajte in je mogu avto kr na enem parkirišču pustit ... Pa to, da mi je nakupu čokoladice predn smo šli na maturantski izlet, da sm mela za po poti ... Da je hodu z mano v shoppinge, čeprav mu je blo mučno ... Pa z mano k zdravniku, zobozdravniku ... Itak je pa blo nešteto takih malenkosti, ki so mi ful pomenle.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *tejč*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je blo pa ful lepo, k me je pršu iskat na letališče, k sm pršlča domov iz dopusta (3 tedne se nsiva vidla). Pol me je pa k seb domov pelu in v sobi pržgou take mjhne lučke v vsakm kotu stropa, pa svečke je pržgou pa tako lepo musko naštimu. Res je blo took lepo, k sm stopla notr...
Pol mi je pa še reku, d je fuuuul veseu k sm končno pršla nazaj, pa da me ma rd!! <3
Jooj..res, nikol neb prčakvala kj tazga...mogoče kasnej, zdj pa res še ne
Pol mi je pa še reku, d je fuuuul veseu k sm končno pršla nazaj, pa da me ma rd!! <3
Jooj..res, nikol neb prčakvala kj tazga...mogoče kasnej, zdj pa res še ne
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
joooooj. moj je tut toook lepo pozoren res je veliko stvari, trenutno bom napisala tole:
prejšnjo zimo je en večer zapadlo res ful snega, ni se dal nikamor z avtam, ker še ni blo spluženo. sicer sva oddaljena samo 10 minut, sam v tistem snegu je blo gazit res težko...in tko me je polical, kašn je vreme pr nas, če gre še sneg...prej swa že govorila, da se pač ne bova vidla zarad vremena...in pol js rečem ja ne vem...in tko on, ja pejd ven pogledat, pa js d se mi ne da, pa mi še teži, da nej grem in k tko odprem vrata, je on stal zuni ves zadekan in zasnežen....js sm skor dol padla, sam objev me je pa polubu....tok je blo lepo, k se je potrudu zame in prgazu k men, pol je pa še reku: sm mislu, d te ne bom mogu prepričat, da prid ven.
prejšnjo zimo je en večer zapadlo res ful snega, ni se dal nikamor z avtam, ker še ni blo spluženo. sicer sva oddaljena samo 10 minut, sam v tistem snegu je blo gazit res težko...in tko me je polical, kašn je vreme pr nas, če gre še sneg...prej swa že govorila, da se pač ne bova vidla zarad vremena...in pol js rečem ja ne vem...in tko on, ja pejd ven pogledat, pa js d se mi ne da, pa mi še teži, da nej grem in k tko odprem vrata, je on stal zuni ves zadekan in zasnežen....js sm skor dol padla, sam objev me je pa polubu....tok je blo lepo, k se je potrudu zame in prgazu k men, pol je pa še reku: sm mislu, d te ne bom mogu prepričat, da prid ven.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
joooooj. moj je tut toook lepo pozoren res je veliko stvari, trenutno bom napisala tole:
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Tud moj se vsako jutro, ko me zbudi tako lepo stisne k meni, da mi kr srček podivja... drugače pa me kdaj preseneti s kakšno čokoladico, rožico ali kaj takega...
Me je pa en bivši enkrat vprašal kaj bi za novo leto, sama seveda, ker on je nekam šel s prijatelji.... .sem mu povedala in drugi dan prišla k njemu. Sem hotela na stranišče, pa mi ni pustil, zakaj neki. Potem mi je odprl vrata kopalnice.... glasba, šampanjec, jagode, čokoladni srčki, romantična glasba in kopel. Pol ure sploh nisem mogla nič rečt, sem ostala brez besed.
Me je pa en bivši enkrat vprašal kaj bi za novo leto, sama seveda, ker on je nekam šel s prijatelji.... .sem mu povedala in drugi dan prišla k njemu. Sem hotela na stranišče, pa mi ni pustil, zakaj neki. Potem mi je odprl vrata kopalnice.... glasba, šampanjec, jagode, čokoladni srčki, romantična glasba in kopel. Pol ure sploh nisem mogla nič rečt, sem ostala brez besed.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
dreamhorse napisal/-a:Me je pa en bivši enkrat vprašal kaj bi za novo leto, sama seveda, ker on je nekam šel s prijatelji.... .sem mu povedala in drugi dan prišla k njemu. Sem hotela na stranišče, pa mi ni pustil, zakaj neki. Potem mi je odprl vrata kopalnice.... glasba, šampanjec, jagode, čokoladni srčki, romantična glasba in kopel. Pol ure sploh nisem mogla nič rečt, sem ostala brez besed.
waaa.. kje se najdejo taki moški? ... moj še ob sončnem zahodu raje polek glumi o konstrukciji jezu
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
ravno danes mi je poslal video kjer igra na kitaro najino pesmico in na koncu videa reče po (malo pohabljeno) slovensko da me ljubi in da komaj čaka da se spet vidiva. mislim da mi ni treba posebej poudarjat da sem se skoraj stopila in zajokala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]