Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 09. Sep. 2007 15:32

ooo kok lepo, sam ratam kr mal žalostna ko berem vaše poste... z mojim sva 2 mesca skup, pa ni blo še nič takega :/ pa včasih mam občutek, kot da mu je vseen zame :(
Uporabniški avatar
sweetrose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007
Kraj: kr

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetrose » 09. Sep. 2007 17:45

dons me je poklicu po prepiru in tko z unim nežnim glaskom reku moj ime..tko počas pa tko nežno pa tko sweet d sm se kr stopila :hearts:
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 09. Sep. 2007 18:28

Da je počaku name. :hearts:
Only God can judge me.
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2006
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objavaNapisal/-a MARTINA83 » 09. Sep. 2007 19:06

No moj ni tako romantičen npr. da bi mi kupu nenapovedano darilce,ali naredil presenečenje (sem prav malo žalostna zaradi tega, ker sem fulll romantična duša in imam fulll rada presenečenja,....)
Imava pa se vseeno fulll dobro.Velikokrat skuha večerjo,odpre buteljko,mi pomaga pri hišnih opravilih,tudi zlika, kar mi fullllll pomeni, veliko več kot če vse to nebi naredil in bi mi kupil enkrat na mesec čokoladico naprimer. Po petih letih skupnega življenja mi še vedno vsak večer da ljupčka ko greva spat in ponoči mi ga tudi da, pa vsako jutro tudi tako da,......... super
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Sep. 2007 21:28

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 11. Sep. 2007 7:19

Jaz nisem prav nič romantična v konzervativnem smislu,on pa tudi ne. Midva ne gledava nobenih romantičnih filmov skupi, ampak občasno kakega vsak zase če že sploh (pa mora bit res dobr,univerzalen,pa ne tipično pocukran). Skup gledava akcijade,SCI-FI pa vojne filme. Creepy ane.
Najlepše reči so vse kar naredi zame.To da mi priskrbi kar rabim za računalnik,da mi zrihta računalnik,da ma zmeri čas zame,da se z mano uči,da me posluša,da mi pove da me ma rad, da se zapomne vse malenkosti, da se skupaj smejiva,počneva reči,drug drugemu stavke dokončujeva...Najboljše od vsega mi je blo pa tisto ko mi je rekel da sem univerzalna ženska,ki bi si jo lahko želel vsak moški,saj ne kompliciram kot tipične babnice in to sploh nisem,sem bolj dober moški prijatelj v ženski obliki :D Kar je res heh...Midva skupi streljačine igrava na računalniku in podobno...Skratka...Upam da bom še dolg imela filing da sem našla fanta ki sem ga iskala.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 21. Sep. 2007 13:08

- k je prsu h men se poslovit k grem na eno pot z rozicam k jih je ukradu nek na enem vrtu na poti sm :D cist sweet
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Sep. 2007 16:21

Zjutraj v postelji me je objel, poklical po izpeljanki iz mojega imena (ne osladno) in rekel, da se najraje prebuja z mano. :)
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 21. Sep. 2007 21:34

kak lepo je vse to!

mene pa je bivši enkrat preseneto: sma šla 2. leto na morje, in mi je na morju dal mojo miško s katero spim že celo življenje! sem miško mela pri njem, in ko je prišo po mene domov, sem pozabla na njo! in pol mi jo je na morju dal! pa vsako jutro me je preseneto, ko je šel delat, mi je dal enga lupčka na ličke, ker sem še spala!
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Bratislava

Neprebrana objavaNapisal/-a lady bug » 22. Sep. 2007 14:58

Marsikaj lepega je že naredil zame, mi je bilo pa zelo simpatično, ko mi je zadnjič rekel, da zame bi pa tudi zrezek spekel-je namreč vegetarijanec :)
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 22. Sep. 2007 17:21

jaz pa se spomnim enkrat predem sem s sedanjim fantom pričela hoditi, da smo bili na rojstnem dnevu od skupne prijateljice in smo šli na nek "grič", pa me je on na ramah dol nesel :oops: isti dan pa tudi ko smo se poslavljali je vsako objel na hitro, z mano pa je bil v objemu dobro pol munito-1 minuto in to pred vsemi in takrat so vsi opazili da goji neka čustva do mene. To mi je najbolj ostalo v spominu.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Sep. 2007 19:03

lady bug napisal/-a:Marsikaj lepega je že naredil zame, mi je bilo pa zelo simpatično, ko mi je zadnjič rekel, da zame bi pa tudi zrezek spekel-je namreč vegetarijanec :)

Pri nama je ravno obratno, pa jaz to redno delam zanj. :)
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 22. Sep. 2007 19:20

hm... veliko je tega!
mogoče najbolj to, da mi je napisov pesem, z bendom so jo vglazbili in pol mi jo je na nastopu posvetu... :love:

pa ko poje "...jer ti se ljubiš na takoj dobar način, nemaš pojma koliko mi značiš..." in me z odra gleda naravnost v oči in se mi nagajivo smeje... in odmisli ves folk pod odrom in takrat obstajava samo midva.. občutek boljši od orgazma :D :hearts:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 23. Sep. 2007 0:04

^^ Arrr, hudo tole z Bajago.
Sploh če ma še un rajcajoč, raskav glas :twisted:.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 01. Okt. 2007 15:35

vau ene ste lahko srečne da mate tako izvirne pa romantične tipe.čeprav se tudi jaz ne smem preveč pritoževati. :) najlepše kar je storil zame je blo to, da je samo zame ostal čez vikend doma, čeprav bi moral iti z familijo v Koper. kar nisem mogla verjet ko sem ga našla v moji sobi :eek: lepo presenečenje :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]