Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MARTINA83
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
- Kraj: v njegovem srcu
No moj ni tako romantičen npr. da bi mi kupu nenapovedano darilce,ali naredil presenečenje (sem prav malo žalostna zaradi tega, ker sem fulll romantična duša in imam fulll rada presenečenja,....)
Imava pa se vseeno fulll dobro.Velikokrat skuha večerjo,odpre buteljko,mi pomaga pri hišnih opravilih,tudi zlika, kar mi fullllll pomeni, veliko več kot če vse to nebi naredil in bi mi kupil enkrat na mesec čokoladico naprimer. Po petih letih skupnega življenja mi še vedno vsak večer da ljupčka ko greva spat in ponoči mi ga tudi da, pa vsako jutro tudi tako da,......... super
Imava pa se vseeno fulll dobro.Velikokrat skuha večerjo,odpre buteljko,mi pomaga pri hišnih opravilih,tudi zlika, kar mi fullllll pomeni, veliko več kot če vse to nebi naredil in bi mi kupil enkrat na mesec čokoladico naprimer. Po petih letih skupnega življenja mi še vedno vsak večer da ljupčka ko greva spat in ponoči mi ga tudi da, pa vsako jutro tudi tako da,......... super
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz nisem prav nič romantična v konzervativnem smislu,on pa tudi ne. Midva ne gledava nobenih romantičnih filmov skupi, ampak občasno kakega vsak zase če že sploh (pa mora bit res dobr,univerzalen,pa ne tipično pocukran). Skup gledava akcijade,SCI-FI pa vojne filme. Creepy ane.
Najlepše reči so vse kar naredi zame.To da mi priskrbi kar rabim za računalnik,da mi zrihta računalnik,da ma zmeri čas zame,da se z mano uči,da me posluša,da mi pove da me ma rad, da se zapomne vse malenkosti, da se skupaj smejiva,počneva reči,drug drugemu stavke dokončujeva...Najboljše od vsega mi je blo pa tisto ko mi je rekel da sem univerzalna ženska,ki bi si jo lahko želel vsak moški,saj ne kompliciram kot tipične babnice in to sploh nisem,sem bolj dober moški prijatelj v ženski obliki Kar je res heh...Midva skupi streljačine igrava na računalniku in podobno...Skratka...Upam da bom še dolg imela filing da sem našla fanta ki sem ga iskala.
Najlepše reči so vse kar naredi zame.To da mi priskrbi kar rabim za računalnik,da mi zrihta računalnik,da ma zmeri čas zame,da se z mano uči,da me posluša,da mi pove da me ma rad, da se zapomne vse malenkosti, da se skupaj smejiva,počneva reči,drug drugemu stavke dokončujeva...Najboljše od vsega mi je blo pa tisto ko mi je rekel da sem univerzalna ženska,ki bi si jo lahko želel vsak moški,saj ne kompliciram kot tipične babnice in to sploh nisem,sem bolj dober moški prijatelj v ženski obliki Kar je res heh...Midva skupi streljačine igrava na računalniku in podobno...Skratka...Upam da bom še dolg imela filing da sem našla fanta ki sem ga iskala.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zjutraj v postelji me je objel, poklical po izpeljanki iz mojega imena (ne osladno) in rekel, da se najraje prebuja z mano.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
kak lepo je vse to!
mene pa je bivši enkrat preseneto: sma šla 2. leto na morje, in mi je na morju dal mojo miško s katero spim že celo življenje! sem miško mela pri njem, in ko je prišo po mene domov, sem pozabla na njo! in pol mi jo je na morju dal! pa vsako jutro me je preseneto, ko je šel delat, mi je dal enga lupčka na ličke, ker sem še spala!
mene pa je bivši enkrat preseneto: sma šla 2. leto na morje, in mi je na morju dal mojo miško s katero spim že celo življenje! sem miško mela pri njem, in ko je prišo po mene domov, sem pozabla na njo! in pol mi jo je na morju dal! pa vsako jutro me je preseneto, ko je šel delat, mi je dal enga lupčka na ličke, ker sem še spala!
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
jaz pa se spomnim enkrat predem sem s sedanjim fantom pričela hoditi, da smo bili na rojstnem dnevu od skupne prijateljice in smo šli na nek "grič", pa me je on na ramah dol nesel isti dan pa tudi ko smo se poslavljali je vsako objel na hitro, z mano pa je bil v objemu dobro pol munito-1 minuto in to pred vsemi in takrat so vsi opazili da goji neka čustva do mene. To mi je najbolj ostalo v spominu.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lady bug napisal/-a:Marsikaj lepega je že naredil zame, mi je bilo pa zelo simpatično, ko mi je zadnjič rekel, da zame bi pa tudi zrezek spekel-je namreč vegetarijanec
Pri nama je ravno obratno, pa jaz to redno delam zanj.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
hm... veliko je tega!
mogoče najbolj to, da mi je napisov pesem, z bendom so jo vglazbili in pol mi jo je na nastopu posvetu...
pa ko poje "...jer ti se ljubiš na takoj dobar način, nemaš pojma koliko mi značiš..." in me z odra gleda naravnost v oči in se mi nagajivo smeje... in odmisli ves folk pod odrom in takrat obstajava samo midva.. občutek boljši od orgazma
mogoče najbolj to, da mi je napisov pesem, z bendom so jo vglazbili in pol mi jo je na nastopu posvetu...
pa ko poje "...jer ti se ljubiš na takoj dobar način, nemaš pojma koliko mi značiš..." in me z odra gleda naravnost v oči in se mi nagajivo smeje... in odmisli ves folk pod odrom in takrat obstajava samo midva.. občutek boljši od orgazma
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Arrr, hudo tole z Bajago.
Sploh če ma še un rajcajoč, raskav glas :twisted:.
Sploh če ma še un rajcajoč, raskav glas :twisted:.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
vau ene ste lahko srečne da mate tako izvirne pa romantične tipe.čeprav se tudi jaz ne smem preveč pritoževati. najlepše kar je storil zame je blo to, da je samo zame ostal čez vikend doma, čeprav bi moral iti z familijo v Koper. kar nisem mogla verjet ko sem ga našla v moji sobi lepo presenečenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]