Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Stella* napisal/-a:-ravno včeraj me je poklical,pa reku naj grem pred hišo pogledat kok stopinj je,ker se je ful ohladilo... jst grem hitro ven,pa je biv on pred vrati
oooo..kak lepo
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
sibtigrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
men je pa najbolj v spominu ostal, kako me je presenetu na dan ko sem maturirala! oba sva obsedena z zbiranjem evro kovancev, in če katera kej spremla trg s spominskimi evri, jz sm si želela dolg časa en finski kovanec ki stane okoli 30 evrov (2 evrski), pa mi je blo škoda tok dnarja dat, no in moj dragi je prišel tist večer, ko sem zvedla da sm maturo nardila k men in mi prnesu šopek 7 rdečih žametnih vrtnic (ki jih imam drugače najrajši) in prej omenjeni kovanec.
Ima pa zadeva precej simbolični pomen, ker zbrala sem 14 točk na maturi in če pomnožiš 7 vrtnic krat kovanec za 2 evra = 14
drugače se pa strinjam manj, je več, tako da sem najbolj vesela k greva zvečer spat, k me objame pa se stisne k men k plišast medvadek ..mm
Ima pa zadeva precej simbolični pomen, ker zbrala sem 14 točk na maturi in če pomnožiš 7 vrtnic krat kovanec za 2 evra = 14
drugače se pa strinjam manj, je več, tako da sem najbolj vesela k greva zvečer spat, k me objame pa se stisne k men k plišast medvadek ..mm
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji!
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
Hm...teh stvari je res tolikooo da..** hehe
res je nekaj posebnega....res se full potreudi zame..jaz se probam zanj čim bol,ampak nekako niam idej..od kod jih on jema
* enkrat ko se je poletje šele začenjalo, sem sanjala o jagodah...svežih,jih mam full rada,pa me je presenetil...sem tv gledla,on pa je šel po skledo svežih jagod,ko sem to vidla me je skoro kap..hehe...waaaaaw
*enkrat me je sredi pojstle čakala ogromna bela ovčka
*sms-i ki mi VELIKO pomenijo
*ko pride toooliko km. samo zame,k meni z kolesom
*vsak izlet z njim je nekaj posebnega,že navadna vožnja z avtom
pa šeee bi naštevala...bom,obljubim,ko bom mela čas...hehe
my sweet,sweet
res je nekaj posebnega....res se full potreudi zame..jaz se probam zanj čim bol,ampak nekako niam idej..od kod jih on jema
* enkrat ko se je poletje šele začenjalo, sem sanjala o jagodah...svežih,jih mam full rada,pa me je presenetil...sem tv gledla,on pa je šel po skledo svežih jagod,ko sem to vidla me je skoro kap..hehe...waaaaaw
*enkrat me je sredi pojstle čakala ogromna bela ovčka
*sms-i ki mi VELIKO pomenijo
*ko pride toooliko km. samo zame,k meni z kolesom
*vsak izlet z njim je nekaj posebnega,že navadna vožnja z avtom
pa šeee bi naštevala...bom,obljubim,ko bom mela čas...hehe
my sweet,sweet
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
ogromno je teg..ampak res me je presenetu..
konec solskega leta oz zadni dan sole..zame tudi srednje, se usedem v avto mi da lupcka se ze pripravi da bo speljav in kr na enkrat mi da v roke rozo zlo lepo zavito in vse,,neko posebno..in to me je res presenetlo...pa se ko je reku..zate ker si bla takooo pridna vsa 4 leta..jojj super je moj lubi
konec solskega leta oz zadni dan sole..zame tudi srednje, se usedem v avto mi da lupcka se ze pripravi da bo speljav in kr na enkrat mi da v roke rozo zlo lepo zavito in vse,,neko posebno..in to me je res presenetlo...pa se ko je reku..zate ker si bla takooo pridna vsa 4 leta..jojj super je moj lubi
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
tiasha napisal/-a:Hmm joj takih stvari je blo ogromno, ampak se vseh sploh spomnem ne..., najbolj mi je ostalo v spominu to, da mi je enkrat po telefonu pel eno pesmico, najlepše mi je to če me preseneti s kkšno malenkostjo, ko mi naprimer reče, da me ima rad!
ha ha ja ti se kar tolaži seveda je lepo če ti reče rad te imam, ampak zagotovo bi ti bilo tudi bolj všeč, če bi se kdaj malo bolj potrudil za tebe in te res presenetil s kakšno lepo pozornostjo.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
dosti lepih stvari je bilo v teh letih. dostikrat me preseneti z kako plišasto igračko oz. z kr ogromno plišasto igračuro pa dostikrat me pelje kam itd itd
v spominu pa mi vseeno ostanejo druge stvari, npr. ful mi je blo všeč ko me je enkrat tko stisnu in ni me spustu pa sm ga vprašala kaj mu je, pa je reku hvala. ni mi blo jasno za kaj se mi zahvaljuje pa mi je reku, da hvala ker ga imam tako rada in ker sem njegova najboljša prijateljica
in večkrat mi je rekel tako, jst cmera jera pa takoj v jok to je tisto, kar jst rabim
v spominu pa mi vseeno ostanejo druge stvari, npr. ful mi je blo všeč ko me je enkrat tko stisnu in ni me spustu pa sm ga vprašala kaj mu je, pa je reku hvala. ni mi blo jasno za kaj se mi zahvaljuje pa mi je reku, da hvala ker ga imam tako rada in ker sem njegova najboljša prijateljica
in večkrat mi je rekel tako, jst cmera jera pa takoj v jok to je tisto, kar jst rabim
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
* ko me kar tako povabi na večerjo
* ko mi reče, da je ponosen name
* ko se mi je zadnjič izpovedal, kar res čuti do mene in je bil ves na trnih,....
* ko se z mano smeje in sekira, ko me tolaži, predvsem pa da me prenaša, ker znam biti prava tečnoba
* ko mu ni težko prit do mene v dežju, snegu, največji vročini, po terningu, po učenju,...vedno si najde čas zame
,......vse to so stvari zaradi katerih ga ljubim in to so prav tako najlepše stvari, ki jih lahko naredi za mene....No eden najlepših ternutkov, pa je bil ko je sredi pouka prišel v razred in prosil profesorja, če lahko pridem ven. Ga vprašam, kaj počne tukaj in mi pove, da mu včerajšnji spor ne da miru (nekaj sva se spričkala ), da je veliko premišljeval, da me noče izgubiti in da me ljubi z vsem srcem (to je bilo prvič, ko mi je rekel "ljubim te"). Za koga morda filmsko, zlajnano, a zame neverjetno lepo.
* ko mi reče, da je ponosen name
* ko se mi je zadnjič izpovedal, kar res čuti do mene in je bil ves na trnih,....
* ko se z mano smeje in sekira, ko me tolaži, predvsem pa da me prenaša, ker znam biti prava tečnoba
* ko mu ni težko prit do mene v dežju, snegu, največji vročini, po terningu, po učenju,...vedno si najde čas zame
,......vse to so stvari zaradi katerih ga ljubim in to so prav tako najlepše stvari, ki jih lahko naredi za mene....No eden najlepših ternutkov, pa je bil ko je sredi pouka prišel v razred in prosil profesorja, če lahko pridem ven. Ga vprašam, kaj počne tukaj in mi pove, da mu včerajšnji spor ne da miru (nekaj sva se spričkala ), da je veliko premišljeval, da me noče izgubiti in da me ljubi z vsem srcem (to je bilo prvič, ko mi je rekel "ljubim te"). Za koga morda filmsko, zlajnano, a zame neverjetno lepo.
Just dance!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Prov lepo je brat use to..
Joj mene je tud tolkrat presenetu:
*okrog božiča sva šla na tortico in mi v avtu začne razlagat, da je srečal enga kolega k ga ni vidu že tolk dolg časa-no in to je biu božiček in sm dobla res cute darilce
*pol k mi je prnesu šopek vrtnic pa enga medvedka za obletnco (pa vse je tko lepo spelal)
*pa k mi prnese rafaelote
*pa fige k jih mam zlo rada mi je glih zadnjič kr tko prnesu
U glavnm to je samo neki stvari..bi lahko naštevala še velik
Joj mene je tud tolkrat presenetu:
*okrog božiča sva šla na tortico in mi v avtu začne razlagat, da je srečal enga kolega k ga ni vidu že tolk dolg časa-no in to je biu božiček in sm dobla res cute darilce
*pol k mi je prnesu šopek vrtnic pa enga medvedka za obletnco (pa vse je tko lepo spelal)
*pa k mi prnese rafaelote
*pa fige k jih mam zlo rada mi je glih zadnjič kr tko prnesu
U glavnm to je samo neki stvari..bi lahko naštevala še velik
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
U petk sm pršla k njemu in so ble povsod svečke pržgane, pa šampanjc in vino na mizi, pa romantična muzika . Pa mi je blo kr čudno zakaj šampanjc hehe. Pa je reku, da kr tko, da mava 5 let pa 2 mesca, pa je hotel bit malo pozoren, ki je bil lih sam doma
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Hm, o pozornistih mojga fanta sm tuki že pisala, tko d bom omenla še pozornosti od bivšega:
* ko mi je sred noči naspisu: "Bejbi, a se ti sploh zavedaš, kok zlo te mam jst rd?"
*ko mi je za obletnico kupil prstan, pa mi povedu, da me ljubi
* on se je full ukvarjov tud z lesarstvom, pa modelarstvom, tko d mi je enkrat prnesu napis I <3 you, k ga je sam naredu (les)
* ko mi je sred noči naspisu: "Bejbi, a se ti sploh zavedaš, kok zlo te mam jst rd?"
*ko mi je za obletnico kupil prstan, pa mi povedu, da me ljubi
* on se je full ukvarjov tud z lesarstvom, pa modelarstvom, tko d mi je enkrat prnesu napis I <3 you, k ga je sam naredu (les)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
najlepša stvar ki jo je naredil je bla ta, da mi je ob slovesu na letališču naskrivaj zataknil pismo v žep od hlač in mi na uho zašepetal da naj ga preberem.. in mislim da mi ni treba omenjat da je bilo pismo prelepo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov