Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 556 prispevkov
• Stran 3 od 38
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38
Naslednja
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Men je blo pa ful lepo ko mi je iz Monte Carla prnesu Ferrari šalčko pa kužija za na kliče... K js sm NORA na Ferrari in mi je blo res najlepš pa še u najvčji igralnci ga je kupu tko d je mogu dt precej keša d me je osreču...
Pa za 1 mesc mi je prnesu vrtnco pa bombonjero ko sm že misnla d je čist pozabu d smo 3ga
Čeprow najlepš mi je pa je ko mi da lupčka al pa kej več... kr usakič dubim mravlince
Pa za 1 mesc mi je prnesu vrtnco pa bombonjero ko sm že misnla d je čist pozabu d smo 3ga
Čeprow najlepš mi je pa je ko mi da lupčka al pa kej več... kr usakič dubim mravlince
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
draga je prišla na ta forum, vpisala se pa čeprav ne zna slovensko, je sama pogruntala in mi poslala zs da me ljubi
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:draga je prišla na ta forum, vpisala se pa čeprav ne zna slovensko, je sama pogruntala in mi poslala zs da me ljubi
vsaka ji cast da se je tak potrudla!
mene je pa moj lubi najbol preseneto ko je za moj roj dan priso k meni (takrat sma bla sam 2 mesca skup) pa mi je prineso vrtnico pa takega vlkega plisastega tigra,tocno takega kot sem si ga zelela! drugace me pa vedno razveseljuje s kaksnimi malimi pozornostmi ..kaka cokoladica tu in tam pa,vcasih pride zjutraj k meni pa me zbudi, to mi je tut tak fain...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- sweet girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
men se zdi vsaka stvar ki jo naredi za mene najlepša ker nardi to iz srca in to je nabolj pomembno.
z dneva v dan me bolj presneča in osrečuje
lp
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ja nekateri tipi se res potrudijo! Tud mene moj včasih preseneti s kakšno drobno pozornostjo, ki meni ogromno pomeni!
Me pa neki zanima: Jst mam vedno občutek, da bi mogla tud jst mojga presenetiti s kakšno drobno pozornostjo, pa nimam primernih idej! Kakšna z vaše strani? Kako pa ve presenetite svoje lubije?
Me pa neki zanima: Jst mam vedno občutek, da bi mogla tud jst mojga presenetiti s kakšno drobno pozornostjo, pa nimam primernih idej! Kakšna z vaše strani? Kako pa ve presenetite svoje lubije?
- +Mala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2004
Moj fant me full rad preseneča z drobnimi stvarmi. Všeč mi je kadar mi kr sred dneva, ko ima on pouk pošilja sms-e s full dobrimi verzi, zraven pa mi še vedno pove kolk me ma rad. Men se to zdi prisrčno in vedno me spravi v dobro voljo!
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Mene pa moj dragi vsak dan preseneti s kako novo idejo k jih ma polno glavo (obicajno so vse nore) in pol ga moram vedno zbudit iz sanj, k drugac bi ze letel kje med oblaki!
Ampak res ma vedno kaj novga in me s taksnimi preseneca kar naprej in naprej!
Ampak res ma vedno kaj novga in me s taksnimi preseneca kar naprej in naprej!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
ko sma se prvič vidla, me je prčaku z vrtnico. Je blo ful lepo... Pa ko sm bla bolana, je od ful daleč pršu k men pa me pelu zdravniku, to mi je blo ful lepo. Pa ko mi je reku, da me ljubi. MMM... Pa on itak ful zna z besedim in dejanjim, tko da je blo ful velik lepih, božanskih stvari.
Prvi neprebran prispevek • 556 prispevkov
• Stran 3 od 38
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]