Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ful mi velk pomeni da me podpira, da me tolaži ko mam slab dan, najbolj od vsega pa cenim to, da prenaša moje občasne izpade jeze/ ljubosumja /+ še ostale slabe stvari, ko me piknejo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
najlepše mi je, ko se kdaj naredim da mu kaj zamerim, pa pride čist počasi k meni pa mi začne na nain kot zna le on: ne bit huda... al pa kaj si mi kaj zamerila? Takoj me omehča... Enkrat ko sma bla skupaj pa je imel s sabo trak za ključe pa mi tak začne: Izvoli, itak mi ga boš vzela... pa mu začnem: ne bom ti ga, ti ga le imej.. Pa mi začne: Ti ga imej, jih mam še doma polno
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mala žabica napisal/-a:Rada ga imam. Ko je slabe volje, ko ga boli koleno, ko se skrega v službi, ko v 3 minutah zmaže lignje v restavraciji, ko nori v avtu zaradi prometa, ko me ob 4.00 zjutraj pokliče, ker me pogreša... Vedno ga imam rada. Najlepše kar je storil zame, je bilo to, da je vstopil v moje življenje...
ful lepo si to napisalaa
še ena lepa stvar, ki jo je naredil zame, je bla ta, da je en zimski večer, ko nism mogla prit k njemu k sm se mela ful za učit, pršu h meni s kolom...ceu premražen od mraza...ura je bla že 23.00 in je fuuul pihalo...in kar naenkrat me kliče in mi reče: "Ti bo prnesu zdej moj frend neki, k mi boš mogla dat...Dej prid vn, ka bo hmal pred blokom!" In js pridm iz hiše in vidm njega...Prou lepoooo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bil je dan, ko nism bla več mladi voznik, on pride k men navadn na obisk, gre vn na čik, ker se ne kadi notr in prnese gor didlino. joj, jst sm skor jokala. vedu je, kok si jo želim in mi jo je prnesu.
drgač pa ja, najlepša stvar, k jo je naredu je ta, da je pršu v moje življenje (tk k je mala žabica napisala)
drgač pa ja, najlepša stvar, k jo je naredu je ta, da je pršu v moje življenje (tk k je mala žabica napisala)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če mislva z jagodko isto, je pol to taka miška, ponavad plišasta (diddl je pa njen "tip") z velkimi "stopali" in ušeski Pa nej me jagodka poprau, če sm ga usrala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jochie napisal/-a:jagodka85 napisal/-a: didlino.
vem, kaj je dildo, za didlino pa prvič slišim....
am, ma aloha prou mislm, lih dildota mu ne bi blo treba kupvat no.. drgač pa ja, to je pač plišasta miška z velkimi ušesi in stopali. pač sm otrok, kaj nej
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jagodka, nč bat, nisi edina, še smo taki otroci tle, k nam je tut tale miška (in njen tip ) noro kjut, heh. Konc OT.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja čist zmer ka sm slabe vole me zihr mau presenet al pa kdaj čist tk mi kj kup al pa podari al pa kj ka js tud sumim ne... njbl mi je pa ostal u spominu dogotk ko mi je kupu rdeča vrtnca...sm ga tk počpakala tam pol pa pride hmen pa roke odzad za hrbtom...mi pa odari rdeča vrtnca pa tk lp me je pogledu pa reku rad te mam...čeprou ni blo valentinovo, ampak je blo pa tko lep ane...mmmm;)pa enkat tud ka sm bla čist taka fuč na pol bovna na pol pod stresom je pršu mau h men pa mi reku em neki mam zate pa mi je prnesu milka čokolada(moja tabol ) pa še muska mi je zapeku ka ve d sm nora na muskaaaaa take mejhne pozornosti so ful lepe...
uživite
uživite
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov