Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jan. 2007 17:19

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Jan. 2007 1:14

dons mi ej napisal tolk lep sms, da sem se res skor zjokala :love:

če ne je bilo pa pouhn enih stvari...
Njlepš mi je pa to, da mi zmeri nanek poseben zelo prisrčen način pove da me ljubi... :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 04. Jan. 2007 2:32

norolescentka napisal/-a:najlepša stvar-stal mi je ob strani, takrat ko sem bila čisto na tleh in se nisem mogla komu zaupat. bil je moja tolažba, moja opora in moje gonilo za naprej. tudi če se kdaj razideva mu bom do konca življenja hvaležna za to. nobena materialna zadeva ne more tega odtehtat.

Pri meni je enako... :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2007 14:39

ko sm se fjul napila..je z mano cakal 4 ure na vcju..me prpeljaw varno domow..ceprow sm bla koma in nism vedla zame...se danes mi je zau da je to rpetrpel zame :(
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 13. Jan. 2007 15:44

mene moj prvi ni kej dost presenečal... od začetka k sva bla skupej, nism dobila niti enga darilca (ok sej nism materialistka ane... ampak kakšno čokoladico bi vseen lohk..) dobila sm za rojstni dan parfum in še eno malenkost.. je pa res da sem z njem velik stvari doživela k jih verjetno ne bi če neb bla z njem. tko da tud to zelo cenim.

no, drugi me je pa že od začetka znal presenečat...ko sva bla skupaj kake dva tedna, je šel eno soboto na sejem (celje) s sodelavci.
bla sm mal tecna ker se nisva vidla, me je pa zato nasledn dan full presenetil -ko sva se objela, sem mu dala roke v žepe (hm ja, moja slaba navada hehe) in nekaj zatipala (LOL ne, ni blo tisto!!) in povlekla ven.
bla je taka u easy verižca s srčkom, pocen varianta, ampak v tistem trenutku (in še zdaj ne ko je bivši) je ne bi zamenjala za deset zlatih.. seveda je bil potem malo jezen name, ker sem mu uničila surprise. ampak bil je pa res tak čaroben moment.

zdejšni kolegi k jih mam (hehe ja, potencialni bodoči) me pa stalno presenečajo s kakšnimi naughty smsi, povabili na pijačko ko tega ne pričakujem, pa v kino ... hehe kaj šele bo, ko bom s katerim od teh :)
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 18. Jan. 2007 22:16

ja na valentinovo itak ... najlepše darilo ... nepričakovano ... tak velik velik medi ... vrtnca v obliki srčka ... special vzdušje ... sam kaj k ni blo ljubezni z moje strani ... pol pa je kap ja :x
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 20. Feb. 2007 18:55

najlepših stvari je polno, ki jih je naredil zame. spomnim se večerje ob svečkah in besed rad te imam. spomnim se sprehajanja po plaži in dolgih čustvenih pogovorov. spomnim se tudi, kako me zna vedno znova in znova očarat. najraje pa spim zraven njega, ker me celo noč stistka in enostavno vem, kako me ima rad....
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 21. Feb. 2007 8:53

kakšne lepe stvari so vam pripravili vaši moški... :) midva z mojim sva skupaj 6 mesecev...in ne spomnim se niti ene takšne stvari... :( prav čutim, da me jemlje že za samoumevno, ker se sploh ne trudi več...vsak dan čepiva pri njem doma in gledava tv...enih dvakrat me je presenetil z darilom oz. drobno pozornostjo, pa še to je blo bolj na začetku...sej mi govori da me ma rad, ampak nikoli ne na kakšen poseben način...a ma katera kakšen predlog kako ga pripravit do tega da se bo trudil al kaj naj naredim? :roll:
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 21. Feb. 2007 10:55

Mogoče bi pa za začetek ti kej predlagala, da kam gresta, da počneta kej novga. Nič nisi napisala če ti narediš kej lepega za njega? K nikjer ne piše da bi mogu tip žensko po rokah nosit, ona nej pa samo čaka s čim jo bo presenetil. Tko da js ti predlagam da mal prevzameš pobudo. Če pa z njegove strani ne bo odziva mu pa pač lepo omeni kaj te moti.
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 21. Feb. 2007 11:22

podaril mi je tole

A ti sploh veš kaj si mi naredla, v svoje mreže si me zapredla. U tebe sm se res zalubu, upam da te ne bom nikol zgubu. Srček si ti moj ukradla, skupi sma u ljubezn padla. Včasih zgleda kot pravljica vse, kot da v zgodbici s tabo znašu sm se. Tvoje oči, povejo mi, da nekaj posebnega si, s tabo mi dolgčas ni. Sonce zame ves čas sije, misel nate slabe stvari zakrije. Povedat ti drugače ne znam, ko enostavno tako, da rad te mam! Brez tebe mi živeti ni, smisel življenja pomeniš mi ti!moje srce zate živi, Za tebe bije, da še tebi sonček posije. Tvoj glas me vedno pomiri, tvoj nasmeh me vedno razvedri. Tvoje lepe oči zelene, ljubijo mene, ne veš kako srečen sem lahko, da je tako. Tvoj poljub me povsem omami, tvoja nežna roka me predrami, tvoj obraz je še en dokaz, da nekaj posebnega si, da take kot ti, nikjer na svetu ni. Samo ti pomeniš mi vse in od kar te poznam, moje življenje lepše je.
:love:

in seveda tiste male malenkosti kot ne vem poljub pa objem pa to da točno ve kdaj ga rabim in kaj mi mora reči... enostavno obožujem gaaa
partym
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a partym » 21. Feb. 2007 15:17

*tamalla* napisal/-a:podaril mi je tole

A ti sploh veš kaj si mi naredla, v svoje mreže si me zapredla. U tebe sm se res zalubu, upam da te ne bom nikol zgubu. Srček si ti moj ukradla, skupi sma u ljubezn padla. Včasih zgleda kot pravljica vse, kot da v zgodbici s tabo znašu sm se. Tvoje oči, povejo mi, da nekaj posebnega si, s tabo mi dolgčas ni. Sonce zame ves čas sije, misel nate slabe stvari zakrije. Povedat ti drugače ne znam, ko enostavno tako, da rad te mam! Brez tebe mi živeti ni, smisel življenja pomeniš mi ti!moje srce zate živi, Za tebe bije, da še tebi sonček posije. Tvoj glas me vedno pomiri, tvoj nasmeh me vedno razvedri. Tvoje lepe oči zelene, ljubijo mene, ne veš kako srečen sem lahko, da je tako. Tvoj poljub me povsem omami, tvoja nežna roka me predrami, tvoj obraz je še en dokaz, da nekaj posebnega si, da take kot ti, nikjer na svetu ni. Samo ti pomeniš mi vse in od kar te poznam, moje življenje lepše je.
:love:

in seveda tiste male malenkosti kot ne vem poljub pa objem pa to da točno ve kdaj ga rabim in kaj mi mora reči... enostavno obožujem gaaa

waaa ful lepo,lepo pesmco j sestavu :P
Živijo le tisti, ki se borijo.........
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Mar. 2007 1:42

mene je za moj prvi rojstni dan (odkar sva bla skupi) pelju na večerjo na pico iz srčka...prow qt :hearts: js sm prow jokala od sreče...
ma on ful dela za mene...usak tedn me preseneti...od nedelje naprej sm bolana in u nedeljo je pršu h meni, mi prnesu kinder, čokolino, suhe marelice, sokec...kao vitaminčki :oops: ...
vedno k sm bolana prnese kej tazga...zadnič je pršu in mi prnesu sadje in tlele ga je narezu in mi nrdu cew vitaminski krožnik :o ...
lepo, res lepo...
ma ful je pozorn...in ful ga ljubim...*****
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 02. Mar. 2007 22:23

Moj bivši je na rjuho izlil svoja občutja do mene in potem to obesil na en most, tako da je viselo proti cesti. Jaz sem se tam peljala in videla svoj ime in priimek, pa vso ljubezen gor, se mi je ful fajn zdel.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 03. Mar. 2007 0:40

Ob mojih najtežjih trenukih je vedno stal ob meni, me podpiral, mi kazal luč. Pa najina "poroka" mi je bla tud zelo všeč in čisto nepričakovana.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 03. Mar. 2007 23:22

Čeprou nisva več skupi, mi je čist največ pomenl, da me je poklicu za moj rojstni dan in to iz Španije ... da sem slišala njegov glas in da mi je prou on zaželev vse tisto kar mi želi :hearts:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov