Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 28. Maj. 2006 9:28

Moj lubi je pa včerej oz. dons sred noči (ob 3h zjutrej) k men pršu, zgodba je sledeča: V vojski so mel neko proslavo nevem česa že in valda je blo tm ful pijače in jedače pa še en frend je mel rojstna dan in se je nameraval še pri njem mal oglasit. Jest sm bla doma in sem šla že dost zgodi spat k sm bla čist zmatrana. Mu pošljem sms, da grem pančkat, ugasnem telefon in zaspim.
Spim, spim... ko kr na enkrat sred noči en pozvoni na domofon... men je bil itak šok - kdo bi to lah bil? Mami odpre pa tm neki govori po domofonu tko, da sm misnla da je tamal domov pršu, sam ona pride k men v sobo pa prav, da je moj lubi :eek: ... jest odprem vrata pa ga zagledam še v vojaški opremi, on pa vs nabasan prav: "Jest sm kr k teb pršu" Pa pravm jest njemu: "Ja kva pa ti je, zakaj si k men pršu?" Pa prav: "Ja če te mam pa rad" :hearts: :freude: ... sm se mu še 3 ure smejala k se mi je sam na pojstlo zvalil...

Men je to tok lepo, da se sred noči name spomne, names da bi lutal bog ve kje...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Maj. 2006 9:30

Hudooo, MIGRENA! :)
A pol je moral it nazaj zjutri?
On je v vojski al kako?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 28. Maj. 2006 9:32

Mimi_M napisal/-a:Hudooo, MIGRENA! :)
A pol je moral it nazaj zjutri?
On je v vojski al kako?

V vojski ja, sj drugač so sobote pa nedelje frej, sam eno proslavo so mel včeraj. Zdej pa še pančka kle pr men... men gre pa še zmer na smeh k ga pogledam :lach:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 28. Maj. 2006 9:42

t-e-a napisal/-a:Ni lih moj tip, samo se ne bi branila če bi biu hehe ... in sicr sva šla domov in je dežval in mi je dal svoj dežnik in reku ''zame je itak useen če sm mokr, zate pa ni'' men je blo tko oooooooooooooooooo ... no sam pol sva se oba stiskala spodi :oops:

al pa ko sva se enkrat sprehajala okol, pa sva vidla eno ful lepo hišo, pa je reku ooo tuki bojo pa najin otroc gor rasl :oops: :P

Ni še bo pa kmal :D
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 28. Maj. 2006 12:35

*_nincy_* napisal/-a:
t-e-a napisal/-a:Ni lih moj tip, samo se ne bi branila če bi biu hehe ... in sicr sva šla domov in je dežval in mi je dal svoj dežnik in reku ''zame je itak useen če sm mokr, zate pa ni'' men je blo tko oooooooooooooooooo ... no sam pol sva se oba stiskala spodi :oops:

al pa ko sva se enkrat sprehajala okol, pa sva vidla eno ful lepo hišo, pa je reku ooo tuki bojo pa najin otroc gor rasl :oops: :P

Ni še bo pa kmal :D

cross fingers, ka to bi blo pa ooooooo uresničitev mojih sanj :love:
sam ma trenutn on punco :cry:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 28. Maj. 2006 13:42

lih zle je šou od mene... zju3 sm ga klicala pa rekla da sm sama doma, da MIJ FUL DOLGČAS... in on reče,da se ma ful za učit, pa da more tastaredva na letališče iskat ob 3h pa tko... no in poj reče, da se gre učit, js sm bla pa na terasi na sončku... sam tko enkt odprem oči pa lubi pred mano in je pršov k men... full sm bla vesela :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 31. Maj. 2006 8:01

Mene je pa najlepše presenetil, ko je prišel pome in me peljal na sprehod skozi park in na kavico (ja, nič nenavadnega za nekatere, ne? Zame pa, ker se ga ne da dobit na sprehod za noben denar, vedno mora it z avtom, pa naj bo to sam 100 metrov) :roll: :D
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 04. Jun. 2006 9:23

Mene moj dragi nenehno preseneča. Če je slučajno zunaj zelo vroč dan mi bo prinesel sladoled al pa kilo limon pa eno mrzlo limonado naredu, če je zuni mrz mi bo škatlo kakava prnesu in mi pol lepo skuhu eno skodelco in take malenkosti mi res velik pomenjo. Doskrat tut nepričakovano pride na obisk in to mi je toooook fino :)

Najbl me je pa presenetu ko sva imela 11 mesecev. Pršu me je počakat pred šolo (ne vem kje je izbrskal moj urnik:)) z enajstimi vrtnicami in na vsaki vrtnici je bil kartonček s črko (ki ga je sam naredil, plastificiral:)). in pol sm jst to mogla skupi zložit in pisal je Pia ljubim te :)
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 04. Jun. 2006 9:55

iiii,kolk lepe zgodbice..a niso tipi kjut,k so mal nežni...
meni je moj bivši velikokrat stal ob strani, ko ni bilo nikogar,v najtežjih trenutkih..in tega mu ne bom nikoli pozabila...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 05. Jun. 2006 9:17

Aja, men je tud ful lepo, če zdej pomislim, ko mi za maturo kupil eno šalčko za kavo v stilu mojega zodiakalnega znamenja - dvojček.

To mi je to ful pomenilo, čeprav v bistvu ni nič posebnega, ampak to šalčko imam še dans, pa bolj za spomin, kot pa za uporabo.

Pa takrat, ko jo je kupil, je imel eno hudo bolezen, ravno okreval je po 1,5 mesecu v bolnici
in jst sm misnla, da sploh nič ven ne sme it, ampak to šalčko je pa šel kupt, jeej! :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Jun. 2006 13:16

--__--
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a debilka » 06. Jun. 2006 7:39

Mene je pa en večer , ko sma bla pr njemu full presenetu.Oba sma bla mal lačna in nisma vedla kva bi jedla. pa ura je bla kr pozn, neki do enih al celo ena ura...in mi je ob enih zju3 nardil palačinke :banned: Jst nism mogla verjet, bla sm čist "out"...soo sweet...pa še dobre so ble, ni kej!
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 06. Jun. 2006 11:07

Tok je stvari, ki mi vsak dan, še po 2h letih kar sva skupaj pokažejo kolk me ma rad:
*zmeri kadar nisva skupaj me večkrat pokliče, da mi pove, da me ma rad in misli na mene, tud če ni nč druzga za povedat
*včasih, ko si kaj zaželim, npr. kak film, kej za jest, to sliši, čeprov sam btw omenim in mi to prinese
*vedno skrbi, da mi je udobno, sploh mi je to sweet med seksom, ko vedno poskrbi, da mam glavo na blazini, pa da me kaj kam ne žuli. Enkrat sva seksala na travniku in mi je med seksom s svojo roko podpiral glavo, da me ne bo vrat bolu... :oops: :)
*kadar mam rojstni dan al pa mava obletnico al pa kej, se zmeri spomni in mi kaj lepega napiše zraven darilčka
*kadar se poslavljava se še stokrat obrne in mi pomaha in pošilja poljubčke, dokler ne izgine za ovinkom (včasih tud če gre sam za neki uric nekam :wink: )
*vedno mi briše solzice in me objema, če sem žalostna in mi je težko
*vedno hoče vedeti, kaj me teži in sliši, ko mu povem
*pozna mojo situacijo doma in se trudi, da mi pomaga npr. pri hišnih opravilih, da mi ni treba vsega postoriti sami

...in še bi se našlo...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Jun. 2006 18:33

Moj biuši je biu tak, da se je usakič posebi (po)trudu, ne sam ob obletncah in "pomembnih dnevih"... Počeu je stvari, k jih pouprečn tip ne bi, ampak tega takrt žou nism znala cent (to vem šele zdej, k je usakmu najmanša prošna čis preveč, kaj šele, da bi se sam kdo potrudu :( )...

Caploou je z mano po trgovinah, mi nosu cune, spomnem se da sm bla u Munchnu tri ure u moji najlubši štacuni in probavanje tisoč in ene cotke je mirno prenašu... :) Enkrat sm se spomnla, da bi mela eno torbico in sva šla po njegovi službi u Portorož pa pršla pet minut prepozn, kr je gospodičnica prej zaprla :evil: Sred noči je šou zame na bencinsko po "kej za grickat"... Enkrat se je pelu domou od mene (ene pou urce vožne) in biu že na sred poti, pa sm ga klicala, da mam nad vrati enga pajka (na smrt bojim) in me sploh ni nč uprašu, sam reku, nej ga počakam :bussi: ... Kadarkol mi je blo hudo (sm bl jokica in se rada sekiram) se je na dougo pogovarju z mano (tut sred noči) in biu edn redkih, k me je sploh kdaj resnično poslušu (to ful cenm pr ljudeh)... Kar mi bo pa za zmer ostal u spominu, so pa Kinder jajčki, k mi jih je skos nosu (k sm bla tak mali frik na te igračke)... Pa ja, pliški ob usaki prložnosti (tut mela zlo rada)... In seveda, k me je poklicu k sm bla sred pijače, on pa u službi in mi reku, da kliče samo da pove, da me ma rad :cry: In še miljaužnt malenkosti in tistih velikih, k jih nikol ne bom pozabila. Ja, mela sm res ceuga srčka. :frown:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
_ivvy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2006
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a _ivvy_ » 07. Jun. 2006 9:38

najlepsa stvar ki jo je tip naredu zame je bla ta da en dan ko sm bla jezna nanj,me je presenetu in prsu na mojo solo.med 5-minutnim odmorom je prsu do mene....js nism nic vedla...js sm lih ponavljala bio k smo pisali...
celih 45minut nism prsla k sebi,kr kj tazga od njega nebi nikoli pricakovala kr je bl sramezljiv....
w glawnem full sm bla hepi ko sm ga widla!!!=)))

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov