Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: sirni svet

Neprebrana objavaNapisal/-a suhica » 08. Okt. 2004 16:09

js sm bla pa cist neki razkurjena nanga,ker me je prisel prepozno domov iskat (zmenjena sva bila ob doloceni uri),se mi je v avtu lepo opravicil in mi rekel da je zamudil z razlogom ter mi poklonil verizico katera je bila razlog za zamudo,saj se v trgovini ni moglel takoj odlociti katero bi mi kupil. men pa pol cist nerodn :lol: :oops:
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 10. Okt. 2004 17:44

suhica napisal/-a:js sm bla pa cist neki razkurjena nanga,ker me je prisel prepozno domov iskat (zmenjena sva bila ob doloceni uri),se mi je v avtu lepo opravicil in mi rekel da je zamudil z razlogom ter mi poklonil verizico katera je bila razlog za zamudo,saj se v trgovini ni moglel takoj odlociti katero bi mi kupil. men pa pol cist nerodn :lol: :oops:

verjamem,da ti je blo nerodno!men bi tut blo
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 11. Okt. 2004 17:29

Dal mi je za vozit svoj tri mesece star avto, čeprav pred tem še nikoli nisem sedela za volanom,hodil je z mano ko sem se vozila delat 200 km stran od doma in me pridno čakal v avtu, da sem opravila svoje, in še in še je tega. Včasih je kar predober.
pa pa
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 11. Okt. 2004 18:23

Mene moj lubi tudi velikokrat preseneti s kakšnimi darilci, svečkami, čokoladicami, pisemci in sporočilci, za katere vem, da jih je naredil sam in se mi to zdi še lepše. :)

Enkrat sem bila res zelo zelo presenečena. Bila sem na poti iz šole, imela sva ravno "obletnico" (nekaj mesecev) in sem vedela, da se ne bova videla (zato sem bila bolj slabe volje). Na postaji pa me je kar naenkrat nekdo poklical - bil je ON z vrtnico v rokah. :love: Če me ne bi poklical, bi verjetno šla kar mimo njega, ker nisem gledala okrog... No, ptem sem preostanek dneva preživela v transu od presenečenja. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 11. Okt. 2004 21:08

sedaj ne bi mogla izpostavit kakšnega dogodka saj je vsak dogodek, ki ga pripravi ON zame prečudovit...
velikokrta me preseneti z malenkostmi in raznimi presenečenji, kakšnim darilcem...
ravno v petek me je poklical, da naj pridem na tisto mesto kjer sva se dobivala še na začetku in se mi je tako lepo izpovedal, potem pa še podarl darice - parfum, ki sem si ga zeloooooooooo želela pa seveda zravn vrtnico.....joj, kako sem se zdaj raznežila.... :bussi: :knuddel: :love:

:hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 12. Okt. 2004 8:56

laram napisal/-a:sedaj ne bi mogla izpostavit kakšnega dogodka saj je vsak dogodek, ki ga pripravi ON zame prečudovit...
velikokrta me preseneti z malenkostmi in raznimi presenečenji, kakšnim darilcem...
ravno v petek me je poklical, da naj pridem na tisto mesto kjer sva se dobivala še na začetku in se mi je tako lepo izpovedal, potem pa še podarl darice - parfum, ki sem si ga zeloooooooooo želela pa seveda zravn vrtnico.....joj, kako sem se zdaj raznežila.... :bussi: :knuddel: :love:

:hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

iii..kk lepo..da se ti tip na takem kraju izpove
Uporabniški avatar
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Flaškica » 13. Okt. 2004 16:27

Mister napisal/-a:
Flaškica napisal/-a:Najlepše je bilo ko me je za roj.dan peljal v gledališče in na večerjo. :P
In skoraj bi pozabla, ko me je letos na morju zasnubil in sploh nisem nič pričakovala, in so se mi kar solze vlile. :cry:

In kakšen je bil odgovor? :?:

Ja, je bil odgovor. Sva se letos septembra poročila. :musik:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 05. Nov. 2004 23:59

Moj dragi me je presenetil....prišla sem k njemu domov po službi. Striktno pa mi je naročil, naj ga pokličem 5 min prej predn pridem. Pozvonim, odpre vrata v ozadju slišim da nekje teče voda. Stopim notri pogledam v kopalnico...pripravil mi je kopel z dišavami in svečkami...sledila je pa še masaža in... :wink:
oh ja, zakaj se tega večkrat ne spomne....
Uporabniški avatar
_Marta_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2004
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a _Marta_ » 06. Nov. 2004 0:27

Dosedaj me je najbolj razveselil, ko mi je napisal 2 pesmici. :)

Najlepše je bilo pa to, da mi je potem napisal, zaigral in posnel še eno pesem! :bussi:

Lp
"Može seljak iz sela, ali ne može selo iz seljaka."
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 06. Nov. 2004 8:33

majchy napisal/-a:Men je pa najbol v spominu ostalo k mi je eno pismo napisou. Jst sm bla čist :eek: :eek: :eek:

No moj mi je to napisu na začetku veze pa je napisu tko lepo da sam :eek: Včasih deluje k da sploh pisat ne zna, ves len pa tko... :D In sm bla ful tist wiiiiiii & vauuuuu :scherzkeks:

Zadnjič mi je poslal sms verz homemade z mojimi začetnicami navpično..sm bla kr mal...oz velik paf :love:

Drugač se pa spešl počutm ko mi kr tko btw da kako rožico, pa mi vsak dan pove da me ma rad....pa ker je iskren do mene in se vedno potrudi zame..mi pomeni več kot vse romantične večerje in darila :zustimm:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 06. Nov. 2004 12:55

Moj lubi je ves cas poln presenecenj, nikoli pa ne bom pozabila nacina, kako me je letos presenetil in zasnubil... Fuuul romanticno!!! :love: :hearts:
Uporabniški avatar
Vilina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Vilina » 06. Nov. 2004 23:50

Velikokrat me preseneti s kakim listkom oz. pismo, kjer napiše kaj čuti do mene...Še posebej tole mi je res seglo do srca, ko je napisal:

"Anja, če se mi kdaj kaj zgodi in me zmanjka, vedi, da te ljubim, in da si bila moja poslednja misel..."

Slika
Uporabniški avatar
Bibica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bibica » 07. Nov. 2004 22:28

Najlepše je, da skoz vem, da je tu zame in da bo skoz ob meni. Pomagal mi je, da sem se sprejela takšno kot sem. Prvič v življenju se pred nekom ne rabim pretvarjat in skrivat svojih napak.
Uporabniški avatar
Bčula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bčula » 11. Nov. 2004 0:29

Za miklavža lani. Sam mi je naredil skatlico v katero je zložil bombone, ročno izdelano kartico, samostojno napisan verz in še marsikaj... Takrat sem bila prvič zares presenečena in vesela. In zame je bila to najbolj romantična stvar ker vem da se je res potrudil. Takrat sem tudi prvič zardela... :oops: si morete mislit kaj je dobil za nagrado ... :twisted:
Vsi smo koščki razbitih kipov in tako sestavljamo celoto.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 11. Nov. 2004 7:46

ko me je poklical s sejma in me vprasal, ce bom imela 4 zimske gume za 10000 jurjev...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov