Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
suhica - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: sirni svet
js sm bla pa cist neki razkurjena nanga,ker me je prisel prepozno domov iskat (zmenjena sva bila ob doloceni uri),se mi je v avtu lepo opravicil in mi rekel da je zamudil z razlogom ter mi poklonil verizico katera je bila razlog za zamudo,saj se v trgovini ni moglel takoj odlociti katero bi mi kupil. men pa pol cist nerodn
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
suhica napisal/-a:js sm bla pa cist neki razkurjena nanga,ker me je prisel prepozno domov iskat (zmenjena sva bila ob doloceni uri),se mi je v avtu lepo opravicil in mi rekel da je zamudil z razlogom ter mi poklonil verizico katera je bila razlog za zamudo,saj se v trgovini ni moglel takoj odlociti katero bi mi kupil. men pa pol cist nerodn
verjamem,da ti je blo nerodno!men bi tut blo
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dal mi je za vozit svoj tri mesece star avto, čeprav pred tem še nikoli nisem sedela za volanom,hodil je z mano ko sem se vozila delat 200 km stran od doma in me pridno čakal v avtu, da sem opravila svoje, in še in še je tega. Včasih je kar predober.
pa pa
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Mene moj lubi tudi velikokrat preseneti s kakšnimi darilci, svečkami, čokoladicami, pisemci in sporočilci, za katere vem, da jih je naredil sam in se mi to zdi še lepše.
Enkrat sem bila res zelo zelo presenečena. Bila sem na poti iz šole, imela sva ravno "obletnico" (nekaj mesecev) in sem vedela, da se ne bova videla (zato sem bila bolj slabe volje). Na postaji pa me je kar naenkrat nekdo poklical - bil je ON z vrtnico v rokah. Če me ne bi poklical, bi verjetno šla kar mimo njega, ker nisem gledala okrog... No, ptem sem preostanek dneva preživela v transu od presenečenja.
Enkrat sem bila res zelo zelo presenečena. Bila sem na poti iz šole, imela sva ravno "obletnico" (nekaj mesecev) in sem vedela, da se ne bova videla (zato sem bila bolj slabe volje). Na postaji pa me je kar naenkrat nekdo poklical - bil je ON z vrtnico v rokah. Če me ne bi poklical, bi verjetno šla kar mimo njega, ker nisem gledala okrog... No, ptem sem preostanek dneva preživela v transu od presenečenja.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
sedaj ne bi mogla izpostavit kakšnega dogodka saj je vsak dogodek, ki ga pripravi ON zame prečudovit...
velikokrta me preseneti z malenkostmi in raznimi presenečenji, kakšnim darilcem...
ravno v petek me je poklical, da naj pridem na tisto mesto kjer sva se dobivala še na začetku in se mi je tako lepo izpovedal, potem pa še podarl darice - parfum, ki sem si ga zeloooooooooo želela pa seveda zravn vrtnico.....joj, kako sem se zdaj raznežila.... :bussi: :knuddel:
velikokrta me preseneti z malenkostmi in raznimi presenečenji, kakšnim darilcem...
ravno v petek me je poklical, da naj pridem na tisto mesto kjer sva se dobivala še na začetku in se mi je tako lepo izpovedal, potem pa še podarl darice - parfum, ki sem si ga zeloooooooooo želela pa seveda zravn vrtnico.....joj, kako sem se zdaj raznežila.... :bussi: :knuddel:
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
laram napisal/-a:sedaj ne bi mogla izpostavit kakšnega dogodka saj je vsak dogodek, ki ga pripravi ON zame prečudovit...
iii..kk lepo..da se ti tip na takem kraju izpove
-
Flaškica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Mister napisal/-a:Flaškica napisal/-a:Najlepše je bilo ko me je za roj.dan peljal v gledališče in na večerjo.
In skoraj bi pozabla, ko me je letos na morju zasnubil in sploh nisem nič pričakovala, in so se mi kar solze vlile.
In kakšen je bil odgovor?
Ja, je bil odgovor. Sva se letos septembra poročila.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Moj dragi me je presenetil....prišla sem k njemu domov po službi. Striktno pa mi je naročil, naj ga pokličem 5 min prej predn pridem. Pozvonim, odpre vrata v ozadju slišim da nekje teče voda. Stopim notri pogledam v kopalnico...pripravil mi je kopel z dišavami in svečkami...sledila je pa še masaža in...
oh ja, zakaj se tega večkrat ne spomne....
oh ja, zakaj se tega večkrat ne spomne....
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
majchy napisal/-a:Men je pa najbol v spominu ostalo k mi je eno pismo napisou. Jst sm bla čist
No moj mi je to napisu na začetku veze pa je napisu tko lepo da sam Včasih deluje k da sploh pisat ne zna, ves len pa tko... In sm bla ful tist wiiiiiii & vauuuuu
Zadnjič mi je poslal sms verz homemade z mojimi začetnicami navpično..sm bla kr mal...oz velik paf
Drugač se pa spešl počutm ko mi kr tko btw da kako rožico, pa mi vsak dan pove da me ma rad....pa ker je iskren do mene in se vedno potrudi zame..mi pomeni več kot vse romantične večerje in darila
-
Vilina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
Velikokrat me preseneti s kakim listkom oz. pismo, kjer napiše kaj čuti do mene...Še posebej tole mi je res seglo do srca, ko je napisal:
"Anja, če se mi kdaj kaj zgodi in me zmanjka, vedi, da te ljubim, in da si bila moja poslednja misel..."
"Anja, če se mi kdaj kaj zgodi in me zmanjka, vedi, da te ljubim, in da si bila moja poslednja misel..."
-
Bčula - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
Za miklavža lani. Sam mi je naredil skatlico v katero je zložil bombone, ročno izdelano kartico, samostojno napisan verz in še marsikaj... Takrat sem bila prvič zares presenečena in vesela. In zame je bila to najbolj romantična stvar ker vem da se je res potrudil. Takrat sem tudi prvič zardela... si morete mislit kaj je dobil za nagrado ...
Vsi smo koščki razbitih kipov in tako sestavljamo celoto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov