Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Učeri sm bla pr njemu in sm tm tud prespala (no kar sva spala) in celo noč je sam men ugajov, zjutri me je pa zbudu s poljubom in z zajtrkom v pojstli ... tko da he is a keeper
Sm že cel dan čist pretresena, pa tak nasmeh mam da ... no dons bo pa his night ... tko da grem zdej počas poravnat račune
Sm že cel dan čist pretresena, pa tak nasmeh mam da ... no dons bo pa his night ... tko da grem zdej počas poravnat račune
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Men je blo pa najlepš, ko je za najinih pol leta zbral zadnje fičnke in mi kupil dve vrtnici v cvetličarni.Pol ko mi jih jepa dal, je pa moja mami vidla, da sta sam dve in je rekla da nikol nesme pit parno število rož (parno število rož se nese kao na pogreb?!?!), pol je pa on ves rdeč v ksiht reku, da je on s tem mislu da je ena vrtnca on, ena pa jest(joj ta moja mami)in takrat sem se res skor stopila.aja sej pol smo ugotovil, da je v cvetličarni tko aranžirala, da je zraven dveh vrtnc, dodala še tri stebla od vrtnc brez cvetov in je blo neparno število!!
Drugače, pa se mi zdi, da moj vedno preseneča v vseh smislih.Vedno se spomne kaj novega in lepega al pa odbitega, ki mi je ušeč.. :knuddel:
Drugače, pa se mi zdi, da moj vedno preseneča v vseh smislih.Vedno se spomne kaj novega in lepega al pa odbitega, ki mi je ušeč.. :knuddel:
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene je pa moj lubi včerej tko lepo presenetu
Sva se pogovarjala po telefonu al pride k men pančkat al ne in on meni, da bo rajš v četrtek prišel, ker mora bla, bla, bla... no in mi poj še reče, da gre sam še pod tuš pa spat in, da me še pokliče tok, da mi reče lahko noč. Jest njemu ok, sam bi res pančkala s tabo dons, se slišva poj...
Grem jest v pojstlo pa pred tv pa se kr na enkrat odprejo vrata moje sobe... sam on tam --> je prišel k meni pančkat
Sva se pogovarjala po telefonu al pride k men pančkat al ne in on meni, da bo rajš v četrtek prišel, ker mora bla, bla, bla... no in mi poj še reče, da gre sam še pod tuš pa spat in, da me še pokliče tok, da mi reče lahko noč. Jest njemu ok, sam bi res pančkala s tabo dons, se slišva poj...
Grem jest v pojstlo pa pred tv pa se kr na enkrat odprejo vrata moje sobe... sam on tam --> je prišel k meni pančkat
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zdej sm se spomnla, kaj je moj bivši naredu, ko sva bila skupaj ene 2 leti.
je pršu peš k men.
To ne bi bilo nič takega, če med najinina krajema ne bi bilo 60km razdalje, ampak on je s kolegi ubral eno pot kaj vem kje, čez ene golce (hribe), tako da so hodili od 5 zjutraj do 18 zvečer,
ko so pršli, so bli pa čist gin.
Za nazaj so pa imeli prevoz, ampak on inj njegov brat še 2 dni nista šla v šolo, ker sta bila tolk ožuljena in razbolela, hehe..
Men se takrat ni zdel nič posebnega, ko pa zdej pomislim, če bi šel en 19 letnik tako peš do punce, pa jih je pomoje bolj malo korenjakov. Ali pa se na srečo motim.
je pršu peš k men.
To ne bi bilo nič takega, če med najinina krajema ne bi bilo 60km razdalje, ampak on je s kolegi ubral eno pot kaj vem kje, čez ene golce (hribe), tako da so hodili od 5 zjutraj do 18 zvečer,
Za nazaj so pa imeli prevoz, ampak on inj njegov brat še 2 dni nista šla v šolo, ker sta bila tolk ožuljena in razbolela, hehe..
Men se takrat ni zdel nič posebnega, ko pa zdej pomislim, če bi šel en 19 letnik tako peš do punce, pa jih je pomoje bolj malo korenjakov. Ali pa se na srečo motim.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
če se spomnim je veliko stvari ...
ampak me je ful preseneto ko mi je za pol leta podaro prstan...
sem bla res fejst presenečena...
na sploh pa mi je všeč, ko me je čist na začetku peljal na en star grad, pa je bil tak lepi razgled...
ko sma šla na grad sma se še držala vsak za sebe, pol nazaj pa sma že šla z roko v roki
ampak me je ful preseneto ko mi je za pol leta podaro prstan...
sem bla res fejst presenečena...
na sploh pa mi je všeč, ko me je čist na začetku peljal na en star grad, pa je bil tak lepi razgled...
ko sma šla na grad sma se še držala vsak za sebe, pol nazaj pa sma že šla z roko v roki
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Mimi_M napisal/-a:Zdej sm se spomnla, kaj je moj bivši naredu, ko sva bila skupaj ene 2 leti.
je pršu peš k men.
Jst sm se tud zdj spomnila. Moj bivsi je isto sel enkrat pes do mene. Sicer ne 60 km... ampak tm ene 10. Pa mi je blo vseen takrat ful lepo. Ker, ce nebi hotu it se nebi vidla. Pa enkart so mel pri njih ful snega (sva bla narazn kksnih 80km). Pa je isto prehodu 15 km po najvecjimu snegu, da je loh sel na vlak pa prsu do mene. Sam to pomoje bl zato k sm sitnarala. Sam je naredu to. No, to mi je blo ful lepo. K ta k ga mam zdej nebi kej tazga nikol naredu ceprov me ma rad
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
60 km je prehodu?Uau ful hudo zdej ste me pa lih spomnle kaj je moj naredu k sva bla šele dva dni skup.On živi približn 100 km stran od mene in jst sm praznovala pr frendici na vikendu bday in sm ga ob desetih zvečer k je že skor spau poklicala če pride pa je reku da ne ve če bo loh ker more ob petih zjutri iz svojga kraja ene frende nekam pelat k je obljubu in sm rekla da si ful želim bit z njem na svoj bday pa da kul če ne more.In pol je pršu pa je tm isku po tistih rovtah vikend od frendice in sm bla tok happy k je pršu da nism mogla vrjet čeprou je mogu ob 4h že it je blo use nepozabno in dvomim da bi se najina zveza tok dobr začela kot se je če takrt ne bi pršu
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Mimi_M napisal/-a:Zdej sm se spomnla, kaj je moj bivši naredu, ko sva bila skupaj ene 2 leti.
je pršu peš k men.
Ojoj, ta moj post sem danes vidla v marčevskemu Cosmotu, ko sem ga slučajno listala v knjižnici, so ga objavili in me je čist šokiralo ..
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
Mimi_M napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Zdej sm se spomnla, kaj je moj bivši naredu, ko sva bila skupaj ene 2 leti.
je pršu peš k men.
Ojoj, ta moj post sem danes vidla v marčevskemu Cosmotu, ko sem ga slučajno listala v knjižnici, so ga objavili in me je čist šokiralo ..
no ... sej sem vedu zakaj zdruzujejo in zaklepajo topice (ce ze obstajajo) ... a za objavo so te kaj vprasal ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov